Bildirim
Ebrarbilgisayar!!
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenilir olduğu söyleniyor daha önce alışveriş yapanlar olmuş.
ben alısveris yaptım bir sorun olmadı. ancak kargo elemanlarına güvenemediğimden ürünü gidip ofislerinden teslim aldım. tek sorun teknik servis ile ilgili yeterli bilgi vermemeleri, adam lafı ağzında yuvarlıyor 3 defa sordum anlamadım sonra saolsun baska biri bilgi verdi ama o da yetersizdi. bunun dısında güvenilir bir firma profili çiziyorlar. yeniden alışveriş yaparmısın derseniz evet yaparım uygun fiyata ürünler denk geliyor ebrar bilgisayarda kampanyalarını takip edin. -
Up. Ödemeyi nasıl yaptınız
Merhaba , ben sürekli ebrar bilgisayardan alışverişimi yapan insanım ben hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım . -
Kartla alacaksan vade ödeyeceksin muhtemelen. Ebrar bazı sitelerden ucuz gibi dururda vade de kapatır. Ben aldım geldiler verdiler bu kadar. Web ten alıp beğenmediğim tüm ürünleri sorunsuzca iade edebildim. Web alışverişine güvenlim mi artık. 3bin e dell aldım şimdi 4 oldu ebrardan aldım. 2015 retina mac 13 aldım n11 den aldım. jay turser gitarım aynı şekilde. Cardboard , kılıf , usb guitar link , thunderbolt to vga , apple earpod kulaklık vs vs bir çok şeyi webten aldım sadece mp4 den memnun değilim çünkü çin malı geldi ama 40tl ye almıştım zaten ne gelebilirdi orasıda var.
Dostum benimde sıkıntım odemede. Eft ile odemek istiyorum. Ama hic eft ile alisveris yapmadim. Ankara da oturuyorum. Eft ile LAPTOP alayimmi. Alırsam odeyebilirmiyim. Banka gorevlisine desem o halledebilirmi. Yarin canli destekle ebrarla konusup yardim istiyecegim ama sorularımi cevaplarmisiniz :D ne çok sordum ber
takside girdiğin sürece vade alıyorlar o kadarını söyleyebilirim. Bana bi 300 tl falan ödetmişlerdi :)
Alacagim laptop heryerde 8.500 tl. Burda 7.400 havale ile 7.300 oluyor. Havale de vade kitleyemezler :D. Eft-havale ile Odemeyi bilsem hemen alirim :D neyse yarin soracaz.
Sonu PC depo ya benzemez inşallah
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
8500 tl lik bir laptop baya guzel olmalı. Ben 2150 tl ye almıştım üstüne 150-200 atmışlardı yani 2350 civarına almıştım. Gt750m li dell 7537 varya ondan :) basit bir alet . Ebrardan gidip almayı düşündün mü ? sonuçta earn to earn .
Ankarada oturuyorum :)
Ve olsun o kada 7 senede bir aliyoruz :D butcem 7000 di. Şunu Alacagim insallah.
http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gt72s-6qe-dominator-pro-g-215tr-gtx-980m-notebook-pmu347396
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X