Şimdi Ara

ECA Confeo Plus İlginç sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gün önce kombinin alev kaybı (5 no.lu hata) sorunu var diye yetkili servis çağırdım. Günün belirli saatlerinde hep kırmızı ışık yanıp 5 hatasını veriyordu. İşin ilginci belirli saatlerde yapıyordu. Öğleden sonra 4-5 gibi başlayıp akşam 8 de hata verme olayı bitiyordu. Servisi çağırdım anlattım durumu. Dediler kart değişecek. Değiştirdiler kartı. Bu sefer de şöyle bir durum ortaya çıktı; Petekler en düşük ayar olan 40 C° ye ayarlı. Normalde +-9 C° de kombi aktif/deaktif oluyordu, yanlışsam düzeltin. Petek göstergesi 32 veya 33 C° iken sıcak suyu açıyorum. Alev yanınca ışık mavi oluyor ya ve sıcak su moduna geçiyor. O zaman musluğu kapatıyorum. Kombi yanmaya devam ediyor ve sıcaklık 80 C° ye geldiği zaman haliyle duruyor. Bu arada sıcak su ayarı da 50 C° de. Neyse ondan sonra ekrandaki gösterge 80 den geriye doğru yavaş yavaş düşmeye başlıyor bu esnada petek konumuna geçiyor sarı ışık. Ama ekrandaki sıcaklık değeri hala sıcak su modundaki derece değeri. Haliyle aslında soğuk olan petekler sıcakmış gibi algılanıp yanmıyor. Bu işlemi tekrar ettiğimizi düşünürsek; yani petek soğukken devrede değilken sıcak suyu açıp devreye girince kapatırsak petekler akşama kadar hiç yanmamış oluyor. Bizzat test ettim :) Bu işte gerçekten usta olan birisi bana sorun nerde yardımcı olabilir mi? Bu arada servisi çağırdım taktıkları kartı tekrar başka bir kartla değiştirdiler aynı sorun devam ediyor. Yarın yine çağıracağım ama öncelikle buradan bilgisi olan varsa danışmak istedim. Teşekkürler.

• ergunfb21 E kullanıcısına yanıt
    Akla gelen sey orjinal kartmi takili.yeni takilan kartin proglamlamasiyanlis heralde.karti kaca taktilar bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 tl aldılar kart için. orijinal mi değil mi bilmiyorum. yarın tekrar gelecek onu sorcam servise. benim de aklıma geldi programlaması yanlış olabilir diye ama ne biliyim şimdi servisin işine de burnumu sokmak istemiyorum :)
  • ergunfb21 E kullanıcısına yanıt
    Magdursan usuyorsan vede para verdiysen sok burnunu cozsunler olayi.bedavami yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıştırıcı diye bişey varmış onu değiştirdiler sorun çözüldü. ekstra para da vermedim onun için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.