Şimdi Ara

Eca confeo premix devridaim pompasi yetersizmi acaba lütfen yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
8.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: intererdem

quote:

Orijinalden alıntı: bsonbahar

Arkadaslar bazi kombilerde devridaim pompasinin kademeli basinc ayari varmis benim kombide bu varmi acaba nasil anlariz

Evet var ancak tüm kombilerde fabrikasyon olarak 3. yani son kademede gelir. Ön kapağı açtığınızda pompanın sağ tarafına birleşik plastik aksamda yan tarafında 3 kadameli plastik anahtar var. Yalnız düğmenin konumu kombinin sağ tarafına yanaşık olduğu için elle ayarlamak biraz zor ince maşa gibi birşeyle yapmak gerekiyor. Sizinki zaten 3. kademede dir kontrol edin isterseniz.

Ewet aynen dediginiz yerde ve aynen dediginiz gibi 3.asamada ayarli :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

quote:

Arkadaslar bazi kombilerde devridaim pompasinin kademeli basinc ayari varmis benim kombide bu varmi acaba nasil anlariz

Evet var ancak tüm kombilerde fabrikasyon olarak 3. yani son kademede gelir. Ön kapağı açtığınızda pompanın sağ tarafına birleşik plastik aksamda yan tarafında 3 kadameli plastik anahtar var. Yalnız düğmenin konumu kombinin sağ tarafına yanaşık olduğu için elle ayarlamak biraz zor ince maşa gibi birşeyle yapmak gerekiyor. Sizinki zaten 3. kademede dir kontrol edin isterseniz.

Ewet aynen dediginiz yerde ve aynen dediginiz gibi 3.asamada ayarli :(

Alt katı kapatınca üst kat ısındı diye yazmışsınız bu durumda tesisatı düzeltirken ilave bir sirkülasyon pompası yaptırın. Aşağıdaki linkte kompakt karışım devresi diye gösterilen pompa sizin sisteme uygun görülüyor.

http://www.yerdenisitma.com/kompakt_karisim_ile_radyator_yerden_isitma.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intererdem -- 6 Kasım 2012; 14:15:41 >

• Bende de eca confeo plus kombi var.gayet sessiz çalışıyordu.Kış girerken bakım da yapıldı.Ne olduysa ondan sonra oldu.Daha sesli çalışmaya başladı.Arada bir sanki devirdaym motorunun için de bir şey varmış gibi ses aşırı yükseliyor 5-6 dakika sonra düzeliyor.Garantisi de 5-6 ay önce bitti.Neden kaynaklanıyor bilen var mı? ses motordan geliyor.Ben pompanın üzerinde bulunan otomatik hava alma subabından şüpheleniyorum.Bazen insanın karın gurultusu gibi ses çıkarıyor.Sonra kesiyor.Kışlık bakım esnasında hava alma gibi bir durum oluyor mu? Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

sorun senin tesisat sisteminde o cihazda kombilerde nadir bulunan pompanın piri var 110pw 3 kata basar
     Eca confeo premix devridaim pompasi yetersizmi acaba lütfen yardim

ustam bu kombide sirkülasyon pampası fabrika çıkışı kaçıncı kademede acaba?
  • Aşağıdaki link çözüm olabilir, lütfen inceleyiniz.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112054694

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    ECA Confeo Premix'in ürün broşüründe "Kademeli Pompa" ve "Yüksek Verimli Pompa" diye iki çeşit sirkülasyon pompasından bahsetmişler ama Confeo Premix'in hangi modelinde hangi pompa var bahsetmemişler. Bu "Yüksek Verimli Pompa" dedikleri pompa otomatik modülasyonlu ve kapasitesi daha fazla. Mümkünse bu pompaya sahip olanı almak istiyorum. Confeo Premix'in hangi modelinde bu "Yüksek Verimli Pompa" pompa var biliyor musunuz?

https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma/kombiler/yogusmali/e-c-a-confeo-premix/confeo-premix-urun-brosuru.pdf

Eca confeo premix devridaim pompasi yetersizmi acaba lütfen yardim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.