Bildirim
ECA PLUSTECH (KRONOS) (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tarif ettiğiniz parametre ayarını yapamadım. Rica etsem tekrar tarif edebilir misiniz. Bu tarifin videosunu çekseniz izlenir bayağı aslında. Max. alıp 3 kez aç kapa yapıp sonra min. alıyorum açıyorum kombiyi olmuyor ekranda p0 veya L0 yazmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oda termostat bağlantısında halen sorun yaşayan varmı? -
Kronos kombi için sıcak su ve petek suyu derecesini sonuna kadar yükseltiyoruz kombiyi 3 yada 4 kez kış modundan kapamaya alıyoruz yani aç kapa yapıyoruz ekrana p 0 diye bir menü geliyor gene açma kapama düğmesini aç kapa yaparak p 30 a getiriyoruz ve açma kapama düğmesini kapama düğmesini ekran p30 da iken kış modunda beklettiğimizde ekranda 00 diye yazı geliyor bu yazıyı görünce sıcak su dügmesinle oynadığınızda 00 olan değer 1 oluyor açma kapama düğmesini kış modundan kapamaya aldığımızda kombi kendiliğinden kapanıp açılacak açılınca ekranda AP modunda olacak 3 dakika beklediginizde artık kombiniz termostat kullanımına hazır olacak yani köprü olmadan çalışmayacaktır.
Kronos kombi için sıcak su ve petek suyu derecesini sonuna kadar yükseltiyoruz kombiyi 3 yada 4 kez kış modundan kapamaya alıyoruz yani aç kapa yapıyoruz ekrana p 0 diye bir menü geliyor gene açma kapama düğmesini aç kapa yaparak p 30 a getiriyoruz ve açma kapama düğmesini kapama düğmesini ekran p30 da iken kış modunda beklettiğimizde ekranda 00 diye yazı geliyor bu yazıyı görünce sıcak su dügmesinle oynadığınızda 00 olan değer 1 oluyor açma kapama düğmesini kış modundan kapamaya aldığımızda kombi kendiliğinden kapanıp açılacak açılınca ekranda AP modunda olacak 3 dakika beklediginizde artık kombiniz termostat kullanımına hazır olacak yani köprü olmadan çalışmayacaktır.
Yanıtıniz için teşekkürler geçen yıl servis yaparkenken bende izleyip not almıştım. Benim başaramadığım dhs aktif etmek room yazan yere bağlıyorum açılışta dhs aktif görünüyor ancak hiç bir şekilde sıcaklığı değiştirmiyor kaç derece ayarliysa o derecede çalışıyor. Servise de sordum onlarda bilmiyor.
parametre ayari anlatimi guzel olmus , ben ayari yaparken p30 a geldigimde acma kapama tusu kis modunda degilde kapali konumdayken 00 olan deger ekrana geldi sonrasinda da dediginiz gibi sicaklik ayar tusu ile 01 yapip aktif hale getirdim , benzer problemle karsilasan arkadaslara faydasi olabilir -
arkadaşlar sıcak su kullsnımınız nasıl... benim kombidemi sıkıntı var... 35 dereceye ayarladığım kombi 50 derece gönderiyor... yanıyoruz... bakarmısınız bir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Su kısık ise benim kombi de sabit 45 olan dereceyi 50 51 e çıkartıyor. Ama şu akışı normal seviyede ise 45 sabit veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: astrafe
arkadaşlar sıcak su kullsnımınız nasıl... benim kombidemi sıkıntı var... 35 dereceye ayarladığım kombi 50 derece gönderiyor... yanıyoruz... bakarmısınız bir
senden ricam 35 dereceye ayarlayınca nasıl çalışıyor 1-2 dakika gözlemleyip yazar mısın... biz 35 derecede yıkanamıyoruz.. 50 den aşağı inmiyor.. 55-56 ya kadar yolu var ve aralıksız bu derecelerde ısıtıyor suyu...
zaten minimum 35 derece sıcak kullanım suyu...
Musluğu tam açıp 3 dk denedim 36 37 bandında sabit kaldı. Yarım açıp deneyince 45 in altına düşmedi.
teşekkür ederim... o zaman bizimkinde sıkıntı var...
Parametre ayarlarını yaptım. Oldu ama kombi 2 de bir AP moduna geçiyor başka bir ayarı mı bozdum. Başına gelen var mı bu şekilde bir sorun.
Tesisat Suyu Sıcaklığını Kontrol Edin
Tesisat suyu sıcaklığını 60-65 °C’ye yükseltmelisiniz. Düşük bir dereceyi ayarlamanız durumunda tesisatın dönüş suyu sıcaklığı kısa sürede ayarlanan dereceye ulaşarak kombinizi kapalı konuma gelecektir. Oda termostatı çalışma komutu verse dahi kombi kendisini korumaya alarak çalışmayacaktır. Tesisat suyu soğumaya başladıktan sonra kombi tekrar sıcak su devir daimi sağlamaktadır. Tesisat suyu sıcaklığı yüksek derecede olması fazla yakıt sarfiyatına yol açmaz; oda termostatı istenilen dereceye geldiğinde kombiyi zaten kapatacaktır. Bu bilgiyi buldum denedim bakalım ne olacak
https://www.youtube.com/watch?v=FL5Pe_azoVg&feature=youtu.be buldum arkadaşlar uygulamaya geçiyorum
sıcak su kullanımında suyu sonuna kadar açmazsam ısıtma devreye girmiyor.. sizlerde nasıl durum arkadaşlar.. bir sürü su ziyan oluyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Plakalı eşanjörde kireçlenme olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X