Şimdi Ara

ECE ERKEN - Bedava Link Reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKLENEN LİNKLER SIRA İLE ALTTARAFTA OLACAKTIR

Herkese selamlar arkadaşlar,

WwW.EceErken.InFo sitesini geçici tasarımı ile açmış bulunuyoruz. Sitenin linkler bölümüne 11 adet reklam linki alınacaktır ve tamamen ücretsizdir. İçeriği yasal ve ahlak kurallarına uygun sitelerin değerlendirmesini yapıp buraya eklemeyi düşünüyoruz gelen linkler arasından değerlendirmeyapıp en iyi 11 linki sıralamasına göre buraya ekleyeceğiz.www.eceerken.info sitesine girip linkler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar bu arada tasarımı ve içeriği hakkında bilgi verirseniz nasıl olmuş sa sevinirim. 2-3 Saatte hazırlanmış ve şablonlar değiştirilerek yapılmıştır. Kanki Muhammed sağolsun, hemen ayrladık idare edecek şekilde çıktık.

www.eceerken.info tüm yorum ve değerlendirmelerinizi bekliyorum. Linkler bölümünden webmaster linkine tıklayarak mail göndermezseniz kaale alınmayacaktır, lütfen buraya link yazmayın sadece yorumlarınızı ve eleştrilerinizi yazın bizde ona göre değerlendirme yapıp düzenlemeleri yapalım.

Herkese saygılar sunuyorum.

NOT: Eklenen linklerin hepsini buraya yazıcam

EKLENEN LİNKLER

01- MahsunKirmizigul.Com
    02- HilaryTR
    03- ...Ayrıldı
    04- Ulkeler.Net
    05- GencFrm.Net
    06- Damlatas.Com
    07- ForumAy.Com
    08- Alem.Com
    09- Magazin Eğlence
    10- ...
    11- ...

Dolmadan ACELE Edin Sonra üzülmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKemal58 -- 4 Nisan 2007; 23:53:23 >

• www.hilarytr.com yakında bizim tasrımda bitecek içerikler uygun sanırım bitince haberleşelim bir tane yer ayırırsan sevinirim bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

www.hilarytr.com yakında bizim tasrımda bitecek içerikler uygun sanırım bitince haberleşelim bir tane yer ayırırsan sevinirim bana

OK Her zaman bir kaç tane geldi onlarada bakiyom

• arkadaşlar tekrar selamlar herkese 01 nolu linkimiz mahsun hayranlarından birine ait direk mahsunun linkini verdi ve ekledik arkadaşın gönlü kalmasın

Abuk subuk link gönderen arkadaşlar lütfen yapmayın böyle yakışmaz sizin gibi genç delikanlılara ( başka kime yakışır bilmiyorum tabii )

Neyse millet 01- MahsunKirmizigul.Com olarak eklenmiştir. Bundan sonra ilk yazımda bunları sırası iile vericem.

• valla zamanım yoktu olsa ben bu siteyi neler yapıcaktım ama yerime yapıcak birini buldum kemal sayende
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRaSTeRo

valla zamanım yoktu olsa ben bu siteyi neler yapıcaktım ama yerime yapıcak birini buldum kemal sayende

kardeş benimde daha farklı planlarım var ama işler yoğun hemen böyle geçici idare etsin diye bi şeyler koyduk çıktık. şu işlerimi hafifletiyim burayı baya farklılaştıracam. birazda asp kod hileleri ile kısa zamanda google ilk sayfasına çıkartırız burayı
  • ben bu kadaına aşığım bu siteden iletişim kurabiliyormuyuz
  • quote:

ben bu kadaına aşığım bu siteden iletişim kurabiliyormuyuz

kardeş ben kana1 ile irtibat kurdum Ece Erken ile iletişim sağlamak için. Bir kaç yıl önce Akmerkezde biz görüşüyorduk. Tabii ufak tefek muhabbetler oradaki herkesle muhabbeti oluyordu ama şimdilerde nereye takılır bilmiyorum.

Yalnız Kanal1 biz iletinizi bildiririz kendisine dedi bakalım ne olacak. Site açtığımı hayranıyız vs ile bi şeyler salladık bakalım nasıl olur Kabul ederse info maili ona bırakırım zaten. Kendisi de internetle haşır neşirdir zaten bakalım kabul görecekmi yoksa farklı bi şeyler yaparız bizde Aklına ne gelirse

• quote:

Orjinalden alıntı: ByKemal58

quote:

ben bu kadaına aşığım bu siteden iletişim kurabiliyormuyuz

kardeş ben kana1 ile irtibat kurdum Ece Erken ile iletişim sağlamak için. Bir kaç yıl önce Akmerkezde biz görüşüyorduk. Tabii ufak tefek muhabbetler oradaki herkesle muhabbeti oluyordu ama şimdilerde nereye takılır bilmiyorum.

Yalnız Kanal1 biz iletinizi bildiririz kendisine dedi bakalım ne olacak. Site açtığımı hayranıyız vs ile bi şeyler salladık bakalım nasıl olur Kabul ederse info maili ona bırakırım zaten. Kendisi de internetle haşır neşirdir zaten bakalım kabul görecekmi yoksa farklı bi şeyler yaparız bizde Aklına ne gelirse

bykemal kardeşim benimde bi link talebim olacak özel mesajdan yollarım sana adresi

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 28 Mart 2007; 21:32:19 >

• OK @teknologg kardeş yolla bakim olmuş bil top listte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKemal58 -- 28 Mart 2007; 21:37:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByKemal58

OK @teknologg kardeş yolla bakim olmuş bil top listte

• son 7 adet link kalmıştır arkadaşlar. ilginize teşekkürler
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=13224941&url=http://www.muhabbet.tc" title="MuhabbeT SohbeT ChaT" data-href="http://www.muhabbet.tc" title="MuhabbeT SohbeT ChaT">MuhabbeT</a>
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=13224941&url=http://www.sohbetmakara.com" title="MuhabbeT SohbeT ChaT" data-href="http://www.sohbetmakara.com" title="MuhabbeT SohbeT ChaT">Sohbet</a>
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=13224941&url=http://www.sohbetmakara.net" title="MuhabbeT SohbeT ChaT" data-href="http://www.sohbetmakara.net" title="MuhabbeT SohbeT ChaT">Sohbet</a>

buyurum kodları bakın eklerseniz eklemezseniz canınız sağolsun

• @Kladyus kardeş galiba topici okumadın sadece maille gelenler değerlendirilectir.

Bilgine

---
    Edit...
    Kalan 6 link ve değerlendirmelerimiz sürmektedir. Son şanslarınız devam etmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKemal58 -- 28 Mart 2007; 23:18:22 >
  • Turkiye nin hotel rehberi şimdilik akdeniz bölgesi ilerde bütün bölgeler
    sitem ingilizcedir.
    www.damlatas.com
  • Arkadaşlar son bir kez daha yazıyorum buradan verilen linkler kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

http://www.eceerken.info adresinden linkler kısmına girin ve we oradan webmaster mail linki ile kısa açıklamaları ile linkinizi bildirin. Yoksa değerlendirmeye alınmayacaktır.

---
    Edit...
    2 linkimiz kalmıştır ve perşembe öğleden sonra onlarıda doldururuz. Bu arada gelen maillerde sitenin tasarımının güzel olduğu söyleniyor hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKemal58 -- 29 Mart 2007; 23:26:20 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.