Şimdi Ara

Echo Of Soul Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    vpn ile giriş yapmayı basardım fakat oyun tam acılacakken durduruldu hatası verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

valla bu yoklukta denenebilir bir oyun ben bekliyorum açıkcası yeni nesil mmorpg oyunlarını hiç sevmiyorum eski klasik basit grafikli 10 tane şundan kes 5 tane şundan topla görevin yetmediği yerde slota çöküp exp kas tarzı oyunları özledim vallahi

Yaklaşık 2 haftadır EoS'yi araştırıyorum. Sana katılmakla birlikte, eklemek istediklerim yok değil.
    Ben MMORPG oyunları ile 2006'da İKV (istanbul Kıyamet Vakti ) ile tanıştım. Grafik berbattı, arayüz, oynanış, oyun motoru birinci dünya savaşından kalmaydı. Ama süper bir çıkış yakalamıştı İKV ( Yayıncı Firma : SOOBE - Mevlüt DİNÇ) Kapalı Betada, Açık betada ve Tam sürümde yer aldım. Tüm haritayı yaklaşık 20 dk içinde gezebiliyordun. Raid Boss yada pazar olayı kattiyen yoktu. Çünkü oyun bunları yapmaya müsait değildi. Görev bitince oyunda kasmak yada lvl atlamakta bitiyordu. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen İKV 2012-2013 sezonuna kadar tam Türkçe ara yüzü ile eşsizdi. Çünkü oyuncuların hepsi Türk'tü. İletişim sorunu yoktu. Sırf zevkine bir köşeye oturup oyunda sabaha kadar yazışmalar yaptığım zamanları bilirim. Bu arada oyun halen yayında ama halen aynı haritada ve lvl sınırında kaldı. :(

EoS için yorumum; oyun belki yeni olmayabilir ama bu alıntıya katılarak denemek için sabırsızlıkla bekliyorum. Sıkıldım arkadaş yarım ingilizcem ile bir klana girmeye çalışmaya, yada tek başıma saatlerce hiç yazışmadan kasmalara vs...
    İletişim olayın esas alınması gereken bir olgu. Ve EoS yeni oyun motoru ile başarılı olmaması için Türk oyuncular arasında hiç bir sebep görmüyorum.

• Bu firma nasıl iş yapıyor anlamadım. CBTye katılmak için IP adresi istiyor ve statik IP yok ise modemi kapatmayın diye de uyarıyorlar birde. Modem resetlendiği zaman IP değiştiği için, IP değiştiği zamanda oyuna giremiyormuşuz.

Nasıl bir CBT yapıyorlarsa artık CBT ye katılacaklara key yollayıp, servere sadece bu keylere sahip üyeliklerin girmesini sağlayamıyorlar sanırım.

Millet böyle bir firmaya nasıl güvenip para yatıracak anlamadı ben

Edit: bit(dot)ly/EOS_CBT_2_TR beta kayıt linki. Bak hele bak birde google dökümanları kullanmışlar. Kendi siteleri yok mu?

Edit2: Beta kayıtları bitmiş. Başvuran ilk 250 kişiyi almışlar. Çoğu modemlerine sahip çıkmazlarsa CBT oynayamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 26 Mayıs 2017; 18:37:14 >

• beyler oyunun user sayısı nasıl fazlamı
  • Oynayan yok mu oyunu?
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Steam Na'da Oynuyordum En Son Bıraktım Optimizasayonu Baya Kötü Oyun Sürekli Takılıyor R9 390X Var Oynanmaz Anlıycağın Zaten Oyuncu Sayısıda Az Na'da Türk Güildleri Var İstersen Bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A92D21C4E

Steam Na'da Oynuyordum En Son Bıraktım Optimizasayonu Baya Kötü Oyun Sürekli Takılıyor R9 390X Var Oynanmaz Anlıycağın Zaten Oyuncu Sayısıda Az Na'da Türk Güildleri Var İstersen Bakabilirsin.
    Hocam steamdaki serverda Eu serveri var mı ? Şuan %90 indirimde , 10.90 tl ye 109 tllik paketi almak istiyorum fakat oyuncu az diyor herkes.Birde Steam verdiyonu olmayan server var onun farkı ne anlamadım free to play o.
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim baya ugrastim oyuncu toplamaya butun forumlarda konu actim kimsede tik yok koskoca swde 50 kisi oluyor aksamlari 20 kisi na serveri eu yok steamde dungeona giremiyorsun battle areneya giremiyorsun oyuncu yok bende saldim sonra zaten turklerde oynamiyor euda oynuyorlar eudabagir p2w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A92D21C4E

Kardeşim baya ugrastim oyuncu toplamaya butun forumlarda konu actim kimsede tik yok koskoca swde 50 kisi oluyor aksamlari 20 kisi na serveri eu yok steamde dungeona giremiyorsun battle areneya giremiyorsun oyuncu yok bende saldim sonra zaten turklerde oynamiyor euda oynuyorlar eudabagir p2w
    Abi euda oynanır mı deli mi dürtüyor bu millet, steamda beleşe oyun oparası dağıtıyor firma daha ne yapsın, 11 tlye 2500 oyun parası geliy dlcnin içinde :D bu milleti anlamak zor, oyunu beğendim ve oynamak istiyorum ama oyuncu sayısı azlığı beni korkutuyor .Tr ekibinin discordu falan var mı ?
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Steamde tr ekibini ben yönetiyordum 10 kisi toplafim birakti millet steamde her sey bedava kolay yani oynamasida zevkli ama oyuncu yok gmler geziyor 5 tane zaten steamde neden kimse oynamiyor bilmiyorum euda oyniyacaklarina burada oynasalar guzel isler olacak ama olmuyor euyla baglantim yok eu oynanmaz agir p2w su anda oyunda 40 kisi var aktif zaten millet indirimde alip birakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, eğer tekrar bir ekip kuracak olursanız ben oyunu alıcam büyük ihtimal haberin olsun.Birde oyun + diamond edition alıyım diyorum direk.Bunları aldıktan sonra bir masrafı oluyor mu ileride ? Eğer olmuyosa hiçbirşey değil bu rakamlar.Hatta indirim bitmeden alınabildiği kadar almak lazım :D
  • Eu Serverinde Oynayan var mı? Türk guildi bulamadım!!! Yardım Please!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etembey4 -- 7 Mayıs 2020; 10:6:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.