Merhaba arkadaşlar .Kendi çapımda uygulama yapmaya çalışıyorum.Yaptığım uygulamayı genymotion da görmek çalıştırmak istiyorum ama telefon ekranında gözükmüyor.Normalde AVD kullansam program gözüküyor ama malum 1 saate yakın sürüyor bunun açılması da. Hal böyle olunca genymotion kullanmaya çalışıyorum. Şimdi uygulamayı export mu etmemiz lazım. Yani ana main.activity.xml açıkken genymotion u çalıştırmamız yeterli olmaz mı? Bu eklentiyi kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Aşağıda ekran görüntüleri var.
Sadece genymotion'ı çalıştırmak yeterli değil tabikide.... Şu adımları izleyerek çalıştırabilirsiniz uygulamanızı
ilk önce genymotion da emulatoruzmuzu başlatıyoruz sonra...
Bildiğiniz gibi eclipse de default olarak sol kısımda package explorer tabı mevcut ordan çalıştırmak istediğimiz projeye sağ tık yaparak Run As seçeneğine geliyoruz sola doğru bir menu açılıyor orda en altta run configurations... seçeneği var ona tıklıyoruz. Açılan menude Target diye bir tab gelcek ona basıyoruz orada Always prompt to pick device diye bir seçenek var onu seçiyoruz ve run diyoruz.