Şimdi Ara

Eclipse Mu eX802 - Non Reset - 15x Hardcore !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En son geçen yıl angel mu ve pandora mu'da oynamıştım. O ve benzeri server'larda yeterince deneyim edindim.
    Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum. Master skill tree olan mu sezonlarında balanced pvp yazılarına kesinlikle kanmayın eğer non-reset değillerse. İsterse 1000+ online oyuncu olsun.
    Neden mi ? Full item yaptınız herşeyiniz full diyelim. Bk - DL - SM - RF harici gerisi boş. Yani Elf - MG - Sum'un ilk saydığım 4 class'ı kesme şansı %0. Bunlar hep master skill tree'lerden ve bu classların damage,absorb gibi formüllerinden kaynaklanıyor.
    Şöyle birşeyde var mesela pandora mu'da Non-pvp server'da yani kimseyi kesemediğiniz sadece reset atmaya çalıştığınız server'da Mg ve Sum oynayanları görürsünüz. Çünkü onlara ks atabilen yok. Sonra Blood castle'da RF'den görevi almanızın imkanı yok. Şansınız %0 yani.
    Pvp ve castle siege'ye bakacak olursak. BK ve DL hem sağlam hemde çok vuruyorlar. Sm kimseyi kesemiyor ancak onuda kesebilen yok. Kısaca Sm oynayanlar tank oluyor. Saçmalığa gel... :D RF'ye bakacak olursak en yüksek hasarı veren class ancak BK ve DL çok kolay kesebiliyor onu. Rf'nin defans özelliği çok aşırı düşük.
    Yani reset sistemi olan server'larda defence olayı %1 etki ediyor diyelim. Herşey oynadığınız class'ın damage ve absorb'una bağlı. Bk,DL,Sm,Rf harici boş olduktan sonra Sezon 6-7 vs. oynamanın ne anlamı kalıyor.

Bende uzun bir aradan sonra tekrardan başladım ve EclipseMu server'ını buldum. Daha bugün başladım ve gördüğüm kadarıyla oldukça güzele benziyor. Bildiklerimi yazayım ;

Exp : 15x
    Drop : 30x
    Reset : YOK
    Monster Hp : %60
    Offline Trade : Var. Yani karakteriniz dc olsa bile satışa devam ediyormuş. Bende yeni görüyorum bu olayı.
    BB : Tabikide yok.
    Versiyon : ex802
    Event: Bütün eventler var sanırım. Rena, lucky coin sistemi vs. dahil.
    Web site : eclipsemu.com

Şimdilik bildiğim diğer özellikleri'de şöyle ;

Yerden bulduğunuz luck'lu ve +0 itemlerin değeri var :D

Jewel falan bol düşüyor gördüğüm kadarıyla.

Online olma süresinde aylık ilk 15'e girenler e-cash diye birşey kazanıyor.
    Oy vermede aylık ilk 10'a girenler yine e-cash kazanıyor.
    PvP'de ilk 3'e girenler e-cash kazanıyor.
    Support'ta ilk 3'e giren yine e-cash kazanıyor. (Sanırım forumda vs. yardımcı olanlar.)

E-cash'i doğal olarak para ile de satın alabiliyorsunuz ancak korkmayın. E-cash sadece X-shop'ta kullanılıyor.
    X-shop'ta oyunun içine edecek kadar önemli birşey bulunmuyor. Mesela Luck olmayan 3. tip kanatlar var. Yani 400 olduktan sonra Luck olmayan şeye e-cash harcayan yoktur heralde.
    X-shop'ta dişe dokunur diyebileceğimiz item olarak 2.5 LVL + Luck Wings ve Luck'lu birkaç ancient itemler satılıyor.
    Yani para vermeden e-cash kazanma şansımız var. Bu yüzden sıkıntı yok.

Son olarakta vote günde 80 vote point yapabiliyoruz aylık 2400 yapılabilir. Vote pointler ile vip satın alıyoruz ve bu bize exp ve drop rate'te artış sağlıyor. eclipsemu.com/usercp/vip/

Neyse bana katılmak isteyen varsa burdan yazsın veya pm atsın. Yada daha iyi server var gel dersenizde olur yeni başladım zaten. Rf açmaya calışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 29 Ağustos 2014; 12:15:23 >

• RF açmaya çalışmak ne demek?
    15exp çok az değilmi yahu? Kaç gündür oynuyorsun kaç level oldun?
    Oyun kaç aydır online? Oyun 1.sinin kaç reseti var?
    Stadium gibi hotspot lar var mı? Otomatik kasıyorlar mı?
    Senin char ne? Neden onu seçtin?
  • 150 level'de RF (Rage Fighter) açılıyormuş ve açtım. 190 level RF şuan.
    15x yavaş evet ama 1 günde 400 olunca ne anlamı kalcak. Zaten vote pointlerle 2 hafta sonra vip alırım.
    Reset yok bu serverda 400 oluyosun sonra master level kasıyorsun ve level ile işin bitiyor.
    Emin değilim ama 2-3 ay önce başlamış sanırım. Ayrıca bakmadım ama stadium'da spot olduğunu sanmıyorum.
    Otomatik kasma dediğin mu helper oluyor. Sezon 7-8 mi ne oluyomuş zaten bu server.

Kısaca dünden beri oynuyorum hoşuma gitti. Yani mesela bk açtın gidip black dragon+luck itemi yerden bulup +9'a basarak defansını arttıracaksın.
    Jewel oldukça bol düşüyor. Rf cape yaptım bile kendime.
    Birde market server diye birşey yapmışlar. Bir sürü insan kurmuş pazarı satış yapıyor. Aradığını öylede bulabilirsin. Genelde çoğu server'da +15 full bilmem ne set satılır yada takas edilirden başka birşey görülmüyor. Yani burada yeni oyuncuların işine yarıyacak şeylerde satıyorlar.

• oyunu indiriyorum, gördüğüm kadarıyla güzel gibi ancak hoşnut kalmazsak muonlinedk var onda da 2 res atabiliyosun max. tek kötü yanı oyuncu olmamasıydı. oyunda ki nick in ne?
  • başladım bk kasıyorum nick im delil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraking07 -- 15 Eylül 2014; 16:20:25 >
  • Ben orayı bir süre önce bıraktım. Angels mu 10x server'da oynuyorum. 1 eylülde başladı 10x server. Biraz bug vs. var ama güzel şimdilik. 1 ekime kadar bug vs. düzeltirlerse devam edeceğim burda. Düzeltmezlerse eclipse'ye devam edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.