Şimdi Ara

Economy Int'l Shipping Kargo Süresi? (Kargom gelmedi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
13.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Martın 18'inde verdiğim kargo bugün elime ulaştı Gönderen Çinli'ye teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

o zaman hic bekleme dispute ac.. benim kargom bugun itibariyle tr ye girdi.. 16 gunde geldi..

30 gun doldu, saticiya mesaj attim ama cevap vermedi. Halbuki onceden cevap verirdi.

Bu dispute olayini nasil yapicam kisaca aciklarmisin hocam?

Birde ne kadar zamanda sonuclanir ve kesin alirmiyim parayi?

Dispute acmak icin internet sitelerinde resimli anlatimlar var.. ama bence en kolayi paypal musteri hizmetlerini arayip konusmak durumu belirtmek .. zaten karsiniza cikan kisi Turkcr konusuyor ve Turk ..

www.gelirkapisi.com/paypal/11-adimda-dispute-ve-hak-talebi/

www.webmaster.tc/internet-bankacilik-islemleri/paypal-dispute-nasil-acilir-resimli-anlatim-3701.html

bu iki sitede de nasil pararinizi geri alirsiniz anlatimi mevcuttur.. kolay gelsin..

Linkler için tesekkürler. Satıcı geri dönüş yaptı para iadesi yapabilcegini söyledi bende kabul ettim ama linkler eminim işe yarayacaktır

• Bende kargomu bugun teslim aldim.. cinden 20 gunde elimizde oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende kargomu bugun teslim aldim.. cinden 20 gunde elimizde oldu..

Takip numarasız ürün almamak lazım. Postayla gelen ürünlerde bile takip kodu oluyormu acaba?
  • quote:

quote:

Takip numarasız ürün almamak lazım. Postayla gelen ürünlerde bile takip kodu oluyormu acaba?

oluyor kardesim bana gelen kargomesela sari zarfta geldi takip kodu vardi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Economy Int'l Postage kargosu ile ebay'den bir ürün aldım. Kargonun takip numarası maalesef yok. Türkiyeye ürünün girdiğini nasıl öğrenebilirim. Tahmin ediyorum ki PTT çalışanları isim ile ürün sorgulamıyorlar.
  • Yazım dursun siteler Lazım olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebusta

Ben de Economy Int'l Postage kargosu ile ebay'den bir ürün aldım. Kargonun takip numarası maalesef yok. Türkiyeye ürünün girdiğini nasıl öğrenebilirim. Tahmin ediyorum ki PTT çalışanları isim ile ürün sorgulamıyorlar.

Aynı sorundan bende çekiyorum.Aralık ayından ihaleden bir ürün kazandım. Economy Int'l Shipping kargo 6$ ücretiyle geliyor.Satıcı japon.Fakat ebayde No estimate avaiable yazıyor kargo bölümünde.Beklesem gelir mi yoksa iptal mi etsem satışı hiç bilemedim.
  • Konuyu hortlattım ama merak ettim . Bende o kargo ile ürün aldım daha 3.gün ama satıcıya attığım hiçbir mesaja cevap vermiyor . Sizin ürününüz elinize ulaştı mı ? Hatırlıyor musunuz :)
  • Ben de ebay'den gözlük siparisi vereceğim, kargo olarak Economy Intl Shopping yazıyor ; bu kargo firmasının takibini yapabiliyor muyuz?
    Mesela Aliexpress'teki ChinaPost Small Packet firmasının takibi yapılmıyor. Bunda da öyle mi, mesela Türkiye'ye girse falan göremez miyiz?
  • quote:

quote:

Geldimi ürün
  • ARKADAŞLAR TAKİP NUMARASI VERİYOR MU BU ECONOMY INT'L SHIIPING? VE TAHMİNİ OLARAK KAÇ GÜNDE GELİR? 20 GÜN FALAN BEKLERİM SORUN OLMZA AMA TAKİP ETMEM GEREK. MESELA CHINAPOST SMALL PACKET PLUS'DA TAKİP İMKANI YOK, KOD VERİYORLAR AMA TAKP EDEMİYORSUN.
    BUNDA DA ÖYLE Mİ YOKSA NEREDE OLDUGUUNU ADIM ADIM TAKİP EDEBİLİYOR MUYUM? TEŞEKKÜRLE RŞ İMDİDEN.
  • http://tinyurl.com/otmc7fs beyler şunu aldım gelir dimi türkiyeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinau -- 9 Ekim 2015; 21:28:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.