< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (447. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu şekilde tek sorun evin son odasına şarji kalmıyor bu yüzden bir oda eksik çalıştırıyorum her seferinde. Orjinal bataryayla evi bitirip en az %30 şarj ile dönüyordu. Benim için çok da büyük bir sorun değil gibi ancak evi büyükçe olanlar model ne olursa olsun mutlaka orjinal kapasitede batarya ile değişim yapmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ercayyHiçbir değişiklik yapılmıyor etrafta, şöyle örnek vereyim daha net anlayın, harita çıkardı, kaydetti, temizlik yaptırdım, yaptı geri döndü, döndükten sonra bir odayı daha süpürsün istedim, yolluyorum difficult to locate deyip yeniden harita çıkarmaya başlıyor. Durdurup cihazı kapatıp tekrar istasyona koyuyorum, açıyorum. Harita duruyor kapattığım için tekrar bir oda seçim göndermek istiyorum yine aynı. Neredeyse her seferinde bu yaşanıyor.
geçe gördüm kusura bakma uygulamayı güncellediniz mi telefondan acaba onla ilgili olabilir mi* süreekli aynı şeyi yapması yazılımsal gibi.
-
Büyük hocam ev maalesef , bir tür dönüyordu evi Orjinal yeni halinde , şimdi bir oda kalıyor illa . Bizimki daha 3 senelik . Bir kere tekeri bozuldu Ali beye yaptırdık . Bakalım orjinalini bulmaya çalışayım .
Beyler iyi akşamlar.
Bir süre önce arkadaşım bize geldi, robot süpürgesinin çalışmadığını ve benim robotun pilinin onun robotunda deneyebilir miyiz diye sordu.
Robotlar aynı pili kullandığı için bende evet dedim. Robotun pilini çıkarttım ve onun robotuna taktım, robotu çalıştı. Sonra pili çıkarıp kendi robotuma geri taktım.
Tabi bu esnada kendi robotumda bir sorun olacağından habersizdim.
Ertesi gün oldu, evde temizlik yaparken robot birden kapandı. Şarjı bitti dönemedi herhalde dedim, yerine geri koydum.
Şarja koyar koymaz robot açıldı. Robot açıldığında baktım ki şarjı var ve %68 görünüyor.
Sonra tekrar temizliğe gönderdim biraz çalıştı tekrar kapandı.
Neyse pilini fulledim belki hatalı gösteriyor diye. %100 oldu ve tekrar temizliğe gönderdim. Evi temizlemeye başladı, pili %68 e gelince robot tekrar kapandı. Pil %68 e geldiği an kapanıyor.
Kendi pilimi Arkadaşımın robotuna takmadan önce herhangi bir sorun yoktu. Ne zaman taktım o zaman sorun olmaya başladı.
Kalibrasyonu mu bozuldu acaba, bu konuda ne yapabilirim? Pilin bitmiş, değiştir demeyin beyler. Pili başka roboto takmadan önce sorun yoktu.
Benim robotum : T8 AIVI
Arkadaşımın robotu : Ozmo 950
Ek olarak ;
robotu sıfırladım düzelmedi.
Hesabımdan Sildim tekrar ekledim düzelmedi.
Pilini yeniden çıkarıp taktım düzelmedi
Robotu açıp bos halde bıraktım pili boşalsın diye, yine 68 de kapandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 13 Şubat 2025; 21:36:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu deneyip bilgi döneceğim
Yaptım 3 kere, şarjda şimdi bakalım. Yarın çalıştırınca belli olur.
Denedim düzelen bir şey olmadı 😕
Hocam orjinal talimat bu tekrar deneyin isterseniz çalışması lazım.
Place DEEBOT on the Charging Dock by hand, remove after charging for 3 minutes, repeat 3 times; then charge normally.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 14 Şubat 2025; 13:2:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X