Bildirim
ecs 945gct-m2 anakarta uygun işlemci lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: chapqin
arkadaşlar bende ecs 945gct-m2 anakart var ve bu ana karta gidecek oyun için hiç bi oyunda sorun çıkartmayacak bi işlemci lazım.. bilgili arkadaşlar bana yardm edebilrmi? fiyatı makbul olsn :D
Oyun için ekran kartı da önemli.
Anakartınız bayaa eski, desteklediği en iyi işlemci e6600 o da çok yeni bir işlemci değil anca ikinci el bulabilirsiniz.İmkan varsa ve oyun için sistem kuracaksanız sistemi baştan toplamanız daha mantıklı olacaktır. -
yerinde olsam elindeki işlemciyi ve anakartı makul bi fiata satıp 2 nci el g31 veya g41 anakart alırdım kalan bütçeylede 2 nci el e5200 veya e5** serisi bi işlemci alırdım -
bnde ki pc de : 1 gb 256 bit axle 9600 gt ekran kartı var ve 3 gb ddr2 ramm mevcut.. ve oyun için ki örneği protetype gta 4 ws gibi oyunları sorunsuzca oynayayabileceğim işlemci anakart lazm :D ona göre neler yapmam gerekr? işlemcim 2.66 celeron.. anakartla işlemciyi satsam üzerine ne kadar daha para katarsam iyi bi anakart ve işlemci alabilrm ? 2.el de olabilr temz olduktn sonra .. ve bu anakrtımı ve işlemcimi kaça stabilrm ? tşk hepinize -
Selamün aleyküm elimde Core2Duo 2.8ghz 3m/1066 ve Core2Quadcore 2.66 4m/1333 işlemciler vardır uygun fiyata verebilirim.Başka parçalarda vardır isteyen olursa : kececikaan@hotmail.com adresiyle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X