Bildirim
ECS A780GM-A işlemci problemi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
amd penom ları bile takabılırsın kardes ama tavsıyem +6000 ve uzeri sanaa :) -
arkadaşım bende senle aynı düşünceye sahiptim ancak ecs nin sitesindeki cpu destek listesinde en yükse X2 5200 destekiyor görünüyor,bu yüzden kuşkuya düştüm,acaba gerçekten 6000+ desteklermi??? -
phenom 9x50 leleride destekliyor -
arkadaslar benim açıkça öğrenmek istediğim bu anakart 6000+ ve 6400+ X2 yi destekliyormu? -
phenom dior lar sen hala X2 yi soruorsun yaff
4 çekirdek desteklior anakart X2 yi geçtik. -
arkadaşım bi cevap vermek ne kadar zormuş yaw
şöyle düşün dünyada son anakart ECS A780GM-A son işlemcide X2 6000+ beraber çalışırmı bunlar???
evet veya hayır???( bilgin yoksa oyalama beni ) -
resmi sitesinde de yazdığı gibi:
quote:
CPU
AMD Phenom™ processor (Socket AM2+)
AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core/ Athlon™ 64 / Sempron processor
destekler... -
quote:
Orjinalden alıntı: efecanefe
arkadaşım bi cevap vermek ne kadar zormuş yaw
şöyle düşün dünyada son anakart ECS A780GM-A son işlemcide X2 6000+ beraber çalışırmı bunlar???
evet veya hayır???( bilgin yoksa oyalama beni )
Üstadım senin bilgin yoksa yukarda yazılanlardan birşey anlayamıorsan millet ne yapsın
kendinde yazmışsın X2 phenom destekliomuş diye hala X2 6000 desteklermi diye soruorsun dalga geçer gibi sorumu olur -
http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Support/CPU_Support_Model.aspx?detailid=866&MenuID=69&LanID=18
bu ECS anakartın işlemci destek listesi,bi göz at sonra söylediklerini bir daha düşün derim,beni kaygıya düşüren durum bu listede phenom işlemciler olmasına rağmen 5200+ yukarısı işlemci bulunmuyor,burası da bilgi paylaşımı yapılan bir forum olduğuna göre,konuyla ilgili bilgilenme isteğimi neden saçma bulduğunu anlamış değilim,burda açık olan birşey var ki sen anakartın resmi sitesine bakma lüzumu görmemişsin,eminimkide bu konuda çok deneyimlisindir......
not:dalga geçiyor olsam anlamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X