Bildirim
ECS G31T-M7 AHCI Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ahci desteği olmayabilir. en son bios'u bir yükle öyle dene bakalım. -
Ben bir iki güncelleme denemesi yaptım ama bi sonuç alamadım. Sizin yönlendirebileceğiniz en güncel sürüm var mıdır? -
Bu konu da net bir cevap verebilecek yeti de kimse yok mudur? -
http://eudownload.ecs.com.tw/dlfileecs/bios/mb/p4/G31T-M7/100225S.zip
en son bu varmış bios. bunu yükleyince de çıkmazsa ahci desteği yok demektir. -
İlginize teşekkür ederim ancak linkteki sürümü denedim olmadı. Velhasıl ahcı desteği kuvvetle muhtemel yok. Yalnız bişey daha sorcam. İlgilenip cevap verirseniz sevinirim. Benim anakartımın sürümünün yanında V 1.0 yazıyor ve aynı model de bir de v 7.0 var. İki ana kartın tek farkı ethernet kartları. biri atheros diğeri real tek. v 7.0 ı yüklediğim takdirde hangi sorunlarla karşılaşırım. Bilgisayarın açılmama gibi bir ihtimali var mı dır? Çünkü v 7.0 ın güncelliği günümüze daha yakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: dstrbd
İlginize teşekkür ederim ancak linkteki sürümü denedim olmadı. Velhasıl ahcı desteği kuvvetle muhtemel yok. Yalnız bişey daha sorcam. İlgilenip cevap verirseniz sevinirim. Benim anakartımın sürümünün yanında V 1.0 yazıyor ve aynı model de bir de v 7.0 var. İki ana kartın tek farkı ethernet kartları. biri atheros diğeri real tek. v 7.0 ı yüklediğim takdirde hangi sorunlarla karşılaşırım. Bilgisayarın açılmama gibi bir ihtimali var mı dır? Çünkü v 7.0 ın güncelliği günümüze daha yakın.
valla anakart açmayadabilir, risk var elbette. bişey demek imkansız. -
Eyvallah dostum ilgin için teşekkür ederim. -
maalasef yok benzer durumla bende karşılaştım
kuzey köprüsü chipseti ICH7 olan anakartlarda ahci yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miy -- 17 Şubat 2012; 17:14:00 > -
sonu R ile bitenlerde ICH7R gibi olanlarda raid ve ahci oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X