Şimdi Ara

ECS G31T-M7 ana kart için ucuz işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde eskiden kalma çöp ECS G31T-M7 anakartlı intel dual core e4400 işlemcili pcye sahibim. Geforce now founders almıştım
    Ekran kartı ve ramleri buldum (AMD Radeon 5570 - 1GB - 128bit ekran kartı 4 gb da ram aldım). aşağıda yazdığım sisteme E4400 işlemci teoride uyuyor ama pratikte gözüm korktu o yüzden aşağıda yazdığım Geforce now'ın sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak işlemci yeter mi yetmez ise ne almalıyım? Intel® Pentium® Processor E5700 3.0 GHZ 2. eli 30 tl ye satılıyor bu civarda veya 2.eli 50-60 tl bandında bir işlemci önerir misin ?

Windows için GeForce Now sistem gereksinimleri
    64 bit Windows 7 ve üzeri (32 bit işletim sistemleri desteklenmiyor)
    Çift çekirdekli ve en az 2.0 GHz hızında işlemci >>>>> ÖZELLİKLE İŞLEMCİ İÇİN SORUYORUM...
    4 GB RAM bellek
    DirectX 11 desteği bulunan ekran kartı
    NVIDIA GeForce 600 ve üzeri
    AMD Radeon HD 3000 ve üzeri
    Intel HD Graphics 2000 ve üzeri

teşekkürler.

• Arkadaşlar önerisi olan yok mu?
  • MILITIA kullanıcısına yanıt
    2 çekirdek 2 ghz zaten e4400 neden daha yüksek istiyorsun daha iyi oyun oynamazsın o istek programı çalıştırmak için.sahibinden sitesine yaz düşündüğün modelleri ilan tarihlerine bak çok eskiyse satılmış olabilir.mayıs ilanı olsun.
  • Cevap için teşekkür ederim . 1 haftadır sistem bakıyorum. E7500 işlemci aldım 40 liraya (kargo dahil) + GT630 ekran kartı + hynix 800 mhz ddr2 2+2 4gb ram aldım yeter herhalde artık ! :D
  • Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Teoride tutuyor haklısın sisteme gereksinimleri olarak min.da sistem oluşturduğum için pratikte herhangi bir handikap oluşturmaması açısından garantici davranmaya çalışıyorum. E7500 aldım . kurtarır herhalde
  • Bende ilk başta Xeon baktım ama modlu bulmak lazım . Bios'ta sıkıntı çıkıyor hiç o topa girme dediler bende hemen uzaklaştım. Yani öyle çöp bir sistem ki 1.5 ay sonra askere gideceğim PS4ü sattım geforce now founders edition almıştım onu değerlendirmeye çalışıyorum min. harcamayla . Ben zaten konsol oyuncusuyum . Bunu bir kez daha gördüm ki al Konsolunu yaslan arkana oyunu sabit 60 fps ini al donanım monanım uğraşma. onu , bunula alırsam darboğaz olur mu meseleleri yok temiz iş :D
  • Cevaplar için teşekkür ederim . Konsol candır . :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.