Arkadaşlar merhaba . Evde eskiden kalma çöp ECS G31T-M7 anakartlı intel dual core e4400 işlemcili pcye sahibim. Geforce now founders almıştım Ekran kartı ve ramleri buldum (AMD Radeon 5570 - 1GB - 128bit ekran kartı 4 gb da ram aldım). aşağıda yazdığım sisteme E4400 işlemci teoride uyuyor ama pratikte gözüm korktu o yüzden aşağıda yazdığım Geforce now'ın sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak işlemci yeter mi yetmez ise ne almalıyım? Intel® Pentium® Processor E5700 3.0 GHZ 2. eli 30 tl ye satılıyor bu civarda veya 2.eli 50-60 tl bandında bir işlemci önerir misin ?
Windows için GeForce Now sistem gereksinimleri 64 bit Windows 7 ve üzeri (32 bit işletim sistemleri desteklenmiyor) Çift çekirdekli ve en az 2.0 GHz hızında işlemci >>>>> ÖZELLİKLE İŞLEMCİ İÇİN SORUYORUM... 4 GB RAM bellek DirectX 11 desteği bulunan ekran kartı NVIDIA GeForce 600 ve üzeri AMD Radeon HD 3000 ve üzeri Intel HD Graphics 2000 ve üzeri
teşekkürler.
Arkadaşlar önerisi olan yok mu?
MILITIA
kullanıcısına yanıt
2 çekirdek 2 ghz zaten e4400 neden daha yüksek istiyorsun daha iyi oyun oynamazsın o istek programı çalıştırmak için.sahibinden sitesine yaz düşündüğün modelleri ilan tarihlerine bak çok eskiyse satılmış olabilir.mayıs ilanı olsun.
Cevap için teşekkür ederim . 1 haftadır sistem bakıyorum. E7500 işlemci aldım 40 liraya (kargo dahil) + GT630 ekran kartı + hynix 800 mhz ddr2 2+2 4gb ram aldım yeter herhalde artık ! :D
Edward Teach
kullanıcısına yanıt
Teoride tutuyor haklısın sisteme gereksinimleri olarak min.da sistem oluşturduğum için pratikte herhangi bir handikap oluşturmaması açısından garantici davranmaya çalışıyorum. E7500 aldım . kurtarır herhalde
Bende ilk başta Xeon baktım ama modlu bulmak lazım . Bios'ta sıkıntı çıkıyor hiç o topa girme dediler bende hemen uzaklaştım. Yani öyle çöp bir sistem ki 1.5 ay sonra askere gideceğim PS4ü sattım geforce now founders edition almıştım onu değerlendirmeye çalışıyorum min. harcamayla . Ben zaten konsol oyuncusuyum . Bunu bir kez daha gördüm ki al Konsolunu yaslan arkana oyunu sabit 60 fps ini al donanım monanım uğraşma. onu , bunula alırsam darboğaz olur mu meseleleri yok temiz iş :D
Cevaplar için teşekkür ederim . Konsol candır . :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme