Şimdi Ara

ECS H61H2-M12 (V1.0) PCİ SLOTU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bu anakarta ekran kartı alacaktım fakat tanımlamada pci-e slotunun 3.0 olduğunu özelliklerinde ise gen 2.0 olarak tanımlıyor.(resimlerde belirttim) benim alacağim ekran kartı da pci-e 3.0 diyor bir sıkıntısı olur mu?
     ECS H61H2-M12 (V1.0) PCİ SLOTU HAKKINDA ECS H61H2-M12 (V1.0) PCİ SLOTU HAKKINDA

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Olmaz.

ama benim bildiğim gen 2.0 pci-e 2.0 olmuyor mu kafam karıştı cok bu konuda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ra1nforce

quote:

Olmaz.

ama benim bildiğim gen 2.0 pci-e 2.0 olmuyor mu kafam karıştı cok bu konuda

PCI express slotları standarttır. Yani birbirine uyar ve destekler. Zaten pci 2 yeterli bi teknoloji. Yeterli veri aktarim hizlarini sunabiliyor.

başını ağrıticam ama kafam takılıyor hep yani bunu kullanabilirim anmalına mı geliyor
     ECS H61H2-M12 (V1.0) PCİ SLOTU HAKKINDA

• ra1nforce kullanıcısına yanıt
    Hepsini takabilirsin. Butcen biraz daha fazlaysa r7 250ddr5 al yuzde 30 40 daha fazla performans verir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    cok teşekkür ederim butceyi daha arttırırsam düşünüyorum 250 yi alabilirim
  • Merhaba exper action masa üstü bilgisayarım var. ECS H61H2-M12  anakart var üzerinde, i5-3470 işlemci, 4gb ram, 512 gb sdd ve 2 gb asus ekran kartı var. büyük monitör alayım dedim samsung 43 inç monitör aldım. ama görüntü kalitesinden memnun değilim. ekran çözünürlüğünde en çok 1280x1024 var. bu arada oyun oynamıyorum ofis işlerimi ve web sörf ve youtube izliyorum. ekran kartını yükseltsem görüntü daha iyileşir mi?

• erhan63 E kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla harici ekran kartı kullanmıyorsunuz. İşlemcinin içindeki dahili grafik birimi intel hd graphics 2500 maks. 2600x1600 çözünürlüğü destekliyor. Kullandığınız kabloyu kontrol edebilirsiniz, farklı kablo deneyebilirsiniz.

Dvi to hdmi dönüştürücü ile kullanıyorsanız onu bilemeyeceğim. Harici bir ekran kartı alıp takın kullanın istediğiniz çözünürlükte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 22 Kasım 2024; 16:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

2. el ekran kartı aldım hdmi kablosunu takabilmek için amd sanırsam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.