|
ECS H61H2-M12 (V1.0) PCİ SLOTU HAKKINDA
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
Olmaz.
ama benim bildiğim gen 2.0 pci-e 2.0 olmuyor mu kafam karıştı cok bu konuda -
-
Hepsini takabilirsin. Butcen biraz daha fazlaysa r7 250ddr5 al yuzde 30 40 daha fazla performans verir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cok teşekkür ederim butceyi daha arttırırsam düşünüyorum 250 yi alabilirim -
Merhaba exper action masa üstü bilgisayarım var. ECS H61H2-M12 anakart var üzerinde, i5-3470 işlemci, 4gb ram, 512 gb sdd ve 2 gb asus ekran kartı var. büyük monitör alayım dedim samsung 43 inç monitör aldım. ama görüntü kalitesinden memnun değilim. ekran çözünürlüğünde en çok 1280x1024 var. bu arada oyun oynamıyorum ofis işlerimi ve web sörf ve youtube izliyorum. ekran kartını yükseltsem görüntü daha iyileşir mi?
-
Anladığım kadarıyla harici ekran kartı kullanmıyorsunuz. İşlemcinin içindeki dahili grafik birimi intel hd graphics 2500 maks. 2600x1600 çözünürlüğü destekliyor. Kullandığınız kabloyu kontrol edebilirsiniz, farklı kablo deneyebilirsiniz.
Dvi to hdmi dönüştürücü ile kullanıyorsanız onu bilemeyeceğim. Harici bir ekran kartı alıp takın kullanın istediğiniz çözünürlükte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 22 Kasım 2024; 16:28:37 > -
2. el ekran kartı aldım hdmi kablosunu takabilmek için amd sanırsam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X