Şimdi Ara

Ecs iyimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kardeş ßende aynı anakartı kullanıyorum..memnunum yanLız tek sorunu eski modeL qecen Ram takayım dedim diqer RamLere oranLa fiyatLarı %300 artıı
    Çok ßuyuk Sorunun yoksa KaLsın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerrose

Ecs P4 agp8 kartlarını öneririmisiniz?

Tam modeli nedir, mesela P4M800-M7 midir? Buysa biraz problemli olduğunu yazabilirim.Son zamanlarda epey değiştirdim bunlardan....
  • beyler bende pc mi arçelikten aldım bende sonradan öğrendim anakartın ecs marka olduğunu ya kardeşim ben anakarttan memmunum memnun olmasınada benim anakartın özellikleri

ECS SİS 661 FX 800 MHz FSB 2 RAM SLOTU P4 DDR 400 MHz destekleyen bir anakart

hız 3,00 GHz Ram 512 MB şimdi bu benim pc

hız 2,40 GHz Ram 256 MB Buda arkadaşın pc i ama bu bilgisayarın anakartı GIGABYTE işlemci intel benim işlemcide intel ama bu pc benim bilgisayarımdan daha hızlı işlem yapıyor.ben bunu anlamıyorum bir türlü bana açıklayabilirmisiniz ??

ANAKARTIM ŞU ANA KADAR SORUN ÇIKARMADI AMA ARKADAŞIN GIGABYTE 2 KERE SERVİSE GİTTİ.
  • doldurmuşsundur hdd yi işlemle yavaşlyordur. aynı çipsetin farklı ankartlarda performans farkı %5 i geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 26 Ocak 2008; 21:19:41 >
  • olsun ben memnunum pc den
  • arkadaslr ucuz anakrt ıstıyorsanız foxconn tavsiye ederim .ECS genelde hazır pc lere anakart üreten bir firmadır yaptıgı kartlarda genelde hep 2. kalitedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla benim ecs canavar gibi çalışıyor hiç sorun çıkarmadı gıgabyte 2 kere servise gitti bee arkadaşım benimdike hazır pc ama kaldırmadığı oyun çalıştırmadığı program yokk ben 512 mb ram daha alcam o zaman iyice hızlancak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.