If you never played the old times (2006-2009) you will not like the Server!! I dont wanna waste your time, so you'd better leave the thread - NOW! We are online since 31. August 2014 (BETA!) Cap 70 Skills Cap 70 Degree 8 Race Chinese Solo EXP/SP Rates x10 Party EXP/SP Rates x11 Drop Rate x10 Drop Gold x10 Trade Rate x15 SOX normal Glow "+"-Glow Oldschool Silk Donate Connection: at least 400Mbit/s via 1GBit/s Port RAM: 48GB DDR3 CPU: Intel Core i7-920 (Hyperthread) HDD: SSD 256GB RAID 1 Backup: 100GB HDD in a Cloud (for a Safe Database) DDoS Protect: yes
ARKADAŞLAR SERVER YABANCI DAHA YENİ REKLAM BİLE VERMEDİLER BETA SERVER.GELİN Bİ TÜRK GUİLDİ OLUSTURALIM.
Güzelmiş umarım tutturur. Elamidas kapalı olduğunda girip oynamak isteyebileceğim bir sunucu.
quote:
Orijinalden alıntı: Deniztns
Güzelmiş umarım tutturur. Elamidas kapalı olduğunda girip oynamak isteyebileceğim bir sunucu.
+1 ama keske kisin acilsaydi
Evet çok yanlış zamanda açılan bir sunucu.
Beyler ben sadece playerım sw de türk yok gelin birleşelim diye sw kalabalık olunca ve yabancılarda olunca cok güzel rekabet olur diye paylasayım dedim sadece.Benim acılıs zamanıyla bi alakam olmadı.
rar şifresi : ecsro
sunucu beta halen. Ama yine de denemeden duramayacagim sanirim. autopot u da halletmisler
11 kişi var oyunda kalabalık olsaydı 1 saniye düşünmeden elamidas ı bırakır gelirdim
ya daha server beta ve benim extra ve burdaki reklamlarım haricinde sadece epvp de tanıtımı var.fazla oyuncu gelmesi için daha bir sürü foruma reklam vermeliyiz. ama üşeniyom :Dd ve epvp de bayagı ilgi var servera ama neden kimse gelmiyor anlamıs degilim.yenilikler ekliyebilirlermiş fw falan yani.
quote:
Orijinalden alıntı: emre4152
ya daha server beta ve benim extra ve burdaki reklamlarım haricinde sadece epvp de tanıtımı var.fazla oyuncu gelmesi için daha bir sürü foruma reklam vermeliyiz. ama üşeniyom :Dd ve epvp de bayagı ilgi var servera ama neden kimse gelmiyor anlamıs degilim.yenilikler ekliyebilirlermiş fw falan yani.
Defalarca dedim. Sahibine de dedim. Bak tek sebebi Elamidas. Eğer Elamidas olmasaydı sırf ben ve 7-8 arkadaş burada başlayacaktık. Ama Elamidas 3000 kişiye oynuyor ve herkes şu an aktif. Güzel , oynaması keyif veren insanlarla da tanışıyoruz. eski iSRO havasını veriyor. Her ne kadar bir sürü şeyi farklı olsa da. Neyse umarım sahipleri işin peşini bırakmaz. Elbet Elamidas'ta da bir zaman sonra yaprak dökümü başlar o zaman sayı artacaktır bu sunucuda.
tabi eğer o zamana kadar kapanmazsa :Dd
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme