Şimdi Ara

EcSRO, MySRO, SjSRO, Tüm Private Serverlarda Silk, Gold, SP Point ve İtem Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Joymax Silkroad ı bırakalı 2 yıl oldu. Çok severek oynadığım oyun Legend 3 ün gelmesinden sonra bozuldu. En azından ben öyle düşünüyorum. çünkü Thief ve hunter lık meslek halini aldı ve istediğimiz zaman thief, hunter veya trader olamaz hale geldik. Ve oyun tamamen para tuzağı haline geldi. Korelilerin elinde SUN itemler gani gani iken bizde bir tane sun olmadı. Şimdi bizim için büyük bir fırsat. Yaklaşık 1 yıldır Private Serverlar açılıyor. Kasmak çok kolay ve eski sistem. Bir çoğunda Roc Mount var ve 90 lvl. Avrupa Char yok. Thief, Hunter, Trader eski usül. Ayrıca düşen itemler Joymax Sro ya nazaran 15 kat daha fazla. Çok para ve çok item. İşin kötü tarafı ise silk alamıyorsunuz.

Bunun için bir site kuruldu. pek yakında satışa başlanacak. Nihayet hayallerimiz gerçek oluyor. artık sadece korelilerin değil bizlerinde 76+9 Sun Glavie, Sword/Shield, Blade i olacak.

"MySro, Ecsro, SjSro da 7 DG, 8 DG, 9 DG sos, som, sosun weapon, full set, silk, SP Point, Gold, Item Mall ürün satışları pek yakındahttp://www.silkroaditem.com da... Liste fiyatları üzerinden alım miktarına göre indirimler söz konusudur... Taleplerinizi bekliyoruz..."

• Demedi deme İbrahim bu konunun ömrü kısa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekoman3544

Demedi deme İbrahim bu konunun ömrü kısa...

Aynen.
  • Dediniz efendim... ama neden???
  • Reklam Var Diye
  • 34 dk oldu.Max 1,5 saat dayanabilir gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

34 dk oldu.Max 1,5 saat dayanabilir gibi.

2 saat sonra 24 saat olacak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.