Şimdi Ara

Eczacılık kazanıp Tıp istemek ne yapılabilir __? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
25.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 19 Temmuz 2019; 17:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hayır amca oğlum 19 mayıs üniversitesi eczacılık okuyor benim de hedefim İstanbul Üniversitesi Eczacılık

eczacılık boş. kontenjan var artık eczane açman imkansız. diger alanlarda 4 yıl içinde dolucak
  • seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bu mesajlar nasıl olsa silinmeyecek 5 yıl sonra mezun olduğumuz da konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Tamam hocam bu mesajlar nasıl olsa silinmeyecek 5 yıl sonra mezun olduğumuz da konuşuruz.

bende eczacılık okuyorum seneye bende okurken çalışcam okulumda iyi ilk eczacılık fakültelerinden bilmedigimi bir şey varsa söyle de bilelim.
  • seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Mesleği istemeyip te mi seçtiniz, tıp için mi yeniden hazırlanıyorsunuz, eğer tıp içinse eczacılığı sevmemeniz normal
  • jaskier kullanıcısına yanıt
    merhaba su anda ayni durumdayum eczacilik yazicam ama bu sene tekrar hazirlanicam cok zor muydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaskier kullanıcısına yanıt

Merhaba. Eczacılıktan İTÜ'ye geçtiniz. Hangi bölümü okudunuz, şu an hangi işi yapıyorsunuz ve memnun musunuz? 7 yıl sonrası için aynı durumda gibi olan benim için çok önemli bir veri olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.