Şimdi Ara

ECZACILIK MI MİMARLIK MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: suricata

sizi vazgeçiren şey şu yasa mı? başka ne gibi kötü yanları var? ailem mimarlığa kıyasla iş bulman daha kolay olur diye düşünüyor :/ hayırlı olsun şimdiden inşallah her şey gönlünüzce olur :)

sadece yasa değil hocam eczane açabilmek için eczane devralmanız gerekiyor ve gittikçe fahiş fiyatlar istenmeye başlıyor cerrahpaşada bir eczaneye 1 buçuk 2 milyon gibi bir ücret isteniyor.Aynı zamanda kazandıkları maaş da eczane sayısı fazla olduğundan az kazanıyor diyebiliriz.Kötü bir ünide (Erzincanı bilmiyorum) eczacılıktansa iyi bölümde mimarlık derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Eczacılık yaz bence. En en en kotu bir yere diploma bırakırsın. Yüksek lisans yaparsın hoca olursun. Ya da disini sıkıp eus kasarsin. Bende senin gibi tıp dis istiyorum gelmezse bende eczacılık yazarım diye düşünüyorum çünkü isteklerimle en alakadar o var. Mimarlık dediğin gibi çaba gerektiriyor ve çok büyük bir aşkla yapmadigin sürece bence zorlanirsin. Allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah güzel bir yere gidersin.

güzel kardeşim, diplomayı kiralarsın, hoca olursun gibi hayallerle bölüm yazılmaz. insanları kendi oğlunuzmuş gibi keskin bir şekilde yönlendirmeyin. hayat boyu bir mesele daha dikkatli olun bence
  • bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    Diploma kiralamak yasadısı bu bir

Yüksek lisansı diğer her bölümde yaparsın bu iki

Kısacası eczacılık cöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    eskisi gibi değil diyolar işte dediğin gibi yüksek lisans yapıp hoca olma şansı mimarlıkta da var. sağol kardeşim inşallah her şey dilediğin gibi olur
  • anladım hocam çok uçuk fiyatlarmış gerçekten zaten o ücretleri ömrün boyunca çalışsan bile karşılayamazsın herhalde. teşekkür ederim yardımcı olduğun için
  • Eczacılık yaz. Bu arada mimarlık sadece maket yapmaktan ibaret değil soyut düşünce,sanat,felsefe,yapı,tasarım bilgisi,bakış açısı,estetik görüş demektir
  • quote:

anladım hocam çok uçuk fiyatlarmış gerçekten zaten o ücretleri ömrün boyunca çalışsan bile karşılayamazsın herhalde. teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Rica ederim hocam.Benim amacım herkese doğruyu göstermek Bu arada diploma kiralamanın suç olduğunu yakalandığında sahte diplomadan başına neler gelebileceğini bilmeyen burda boş konuşanları dinleme.Arkadaşların dediği gibi o bugün yazar yarın yok olur sen ortada kalırsın.Diploma kiralasan o mu alacakmış
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    saydığınız şeyler zamanla geliştirilebilir diye düşünüyorum. teşekkür ederim görüşünüz için
  • quote:

saydığınız şeyler zamanla geliştirilebilir diye düşünüyorum. teşekkür ederim görüşünüz için

Zamanla gelistirmek öyle kolay da olmuyor aslında. Mimarlık gercekten zor bir bölüm. Eğer sayılan özellikler sana uymuyorsa kesinlikle yazma derim. Çünkü bu sefer de iyi bir mimar olamayabilirsin. Mimarlik bölümünü bitirmek iş garantisi vermiyor inan

• frknss F kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şekilde yonlendirmedim sadece şunu şunu yapabilirsin falan dedim,bide ben olsaydım şöyle şöyle yapardım dedim bu kadar.

• Diploma konusunda eskiden bildiğim şeyi söyledim şimdi yapılmıyormus kusuruma bakma kardeşim gerçekten bilsem yazmazdim.

• türkiye gibi orta doğu ülkesinde yaşayacaksan mimar ol işe gitmeden diploması ile aylık beş bin lira maaş alanlar var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.