Şimdi Ara

ECZANEDEN KONDOM NASIL ALINIR KOMİK :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zor birşey değil.aynısını ben de yaptım.aslında kız arkadaşımın önünde erkekliğe leke vurmamak için bir anlık gazla daldım eczaneye.kararlı bir şekilde istedim.adamda gayet normal çeşit sordu.klasik aldım.Hatta aynı akşam bide süpermarketten almıştım.utanılacak birşey yok sonuçta.herkes yapıyor o işi sonuçta,biz daha bilinçliyiz diye utanacazmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Önce takıyoruz, sonra manitaya Hobaaa

• 30 krs a almayın patlıyor test edıldı onaylandıxD xD xD gıt bas 5 lıranı al durexnı kardesım kasmıcan hıcxD
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaPTaN_35

30 krs a almayın patlıyor test edıldı onaylandıxD xD xD gıt bas 5 lıranı al durexnı kardesım kasmıcan hıcxD

sonuç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

quote:

Orjinalden alıntı: KaPTaN_35

30 krs a almayın patlıyor test edıldı onaylandıxD xD xD gıt bas 5 lıranı al durexnı kardesım kasmıcan hıcxD

sonuç ?

Aynen baba kaliteden ödün vermeyeceksin. Olur Olmadık deliğede girmiceksin. Kurallara göre oynayacaksın. Ne bilim alıp kafana mafana takmıcaksın. yada takarken kafaları karıştırmıcaksın. Sağlık açısından en iyisi bu büyük alışveriş mağazalarında lavabolara konulmasıda güzel bir olay

• UPPPP YORUMLARRRRR??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Hehehe güzelmiş. Yarın bende alıcam kız arkadaşımla yazlığa gidiyoruz. Tabi bu kadar utangaç değilimdir gayet basit birşey almak. Bu arada bu videodaki genci bir yerde gördüm sanki daha önce.

İyi eğlenceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Önce takıyoruz, sonra manitaya Hobaaa

• bende hayatta isteyemem , en iyi yolu gidip marketten almak alıyosun koyuyosun nasıl olsa karının işi başından aşkın sadece yüzüne bakma yeter :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

bende hayatta isteyemem , en iyi yolu gidip marketten almak alıyosun koyuyosun nasıl olsa karının işi başından aşkın sadece yüzüne bakma yeter :D

ya böyle bi kasiyere denk gelirsen

• quote:

bende hayatta isteyemem , en iyi yolu gidip marketten almak alıyosun koyuyosun nasıl olsa karının işi başından aşkın sadece yüzüne bakma yeter :D

Recep İvedik gibi biri çıkarsa
  • zuhauauhaha harbiden ha manyakmış bu video :D cidden böle bişi olsa biterim :D
  • biz alışveriş mağazasından almıştık tek kutu halinde satılıyo içinde 3 tane var 3-4 arkadaş gidip 10 kutu almıştık
    kadın suratımıza bakıp güldü ama korkucak bişey yok

dövücek hali yok ya

baya sağlam çıktı markası "şey"

ECZANEDEN KONDOM NASIL ALINIR KOMİK :)
  • yengene selam söyle güzel video
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaşaTuning

Yarın bende alıcam, elimle birlikte yazlığa gidiyorum.

hocam güzel espriydi (:

• quote:

Orjinalden alıntı: remusmark

quote:

ya böyle bi kasiyere denk gelirsen

OYY gece gece yarildim yaw

• Phzhuuhzuhauhzuhauahzuha
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.