Şimdi Ara

edana 21 gb ve karar yok :( asinmi wariormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler 21gb para var ve ben wariormu yoksa asin mi oyasam bilemiyorum asinle ardreamda yapa bilirim ama ben yazın bilgisayarın başında rahat 10saat dura bilirim ve prede alıcam bide bp olan bir arkadaşımla kasıcaz (şimdi küsüs ama ben ölümüne kanka oldumuzu biliom )
    pre sorunu yok buff sw sorunu yok gerekirse pustan alırım sizce hangisini açıyım ???????????

edit :21gb yi yaza saklıyorum

nolur okuyup geçmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakhan92 -- 14 Mart 2007; 18:45:10 >

• Yazın Pc ßaşındaysan Assasian Kas 73 74 e Warrirodan Daha Çok zevK AlırSın
  • 21 gb ye rogue zor qbi

wariror da zor ama çok sağlamları zor

+7 raptor +7 shard hayallerin warsa unut

asin olayına kafam ermedi
  • 21 gb ye biraz zor olabilir mesela citin rebirt alsan 350*5=1.750 milyar eder geri kalan 350mde bişeye yetmez yada şöyle yapabilirsin +7 fp set 5.60=300 2 tane +8 clever 1.700 milyar anca öyle olur ama sağlam bi car olamassın
  • 21 gb ile edenada bişey alınabilir mi ki :S en son +8 clevler bile mercden gitmişti
  • yazın açıcam para yaparım önemli değil çok iyi bir çarım olmaz ama +65 olur heralde
  • wariror kas +7 fp tanesi 50mden bile anlaşırsın ful set =250m +7 glave 700m takılar +9 falan onlarda 500 600m eder pot parası falan bile artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 5 saat brahmanda kastığımı bilirim... Assassin ile spike vurduğun zaman 100 Mana gider...
    Fakat warriorda sürekli sword dancing vurmak zorunda kalırsın buda 300 mana yer ve seri seri vurursun 5 saatte harcadığın potun haddi hesabı olmaz... Bide bunları güne dağıt...

Assassin kasmak warriora nazaran daha avantajlıdır sonucta bu partylerde ikiside aynı işi görüyor... Hatta sinde wolf ve swift de var bunları göz önünde bulundurun
  • KASMAK POT ALAMAK ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞLAR HANGİSİ DAHA ZEVKLİDİR BEN İKİSİNDENDE AYNI ORANDA ZEVK ALIYORUM O YUZDEN SORUYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakhan92 -- 14 Mart 2007; 19:22:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

KASMAK POT ALAMAK ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞLAR HANGİSİ DAHA ZEVKLİDİR BEN İKİSİNDENDE AYNI ORANDA ZEVK ALIYORUM O YUZDEN SORUYORUM

Zevkler ve renkler tartışılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökunc

quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

KASMAK POT ALAMAK ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞLAR HANGİSİ DAHA ZEVKLİDİR BEN İKİSİNDENDE AYNI ORANDA ZEVK ALIYORUM O YUZDEN SORUYORUM

Zevkler ve renkler tartışılmaz

• Bnce O Kdr ParayLa Anca Priest ...
  • Bence sen şuanda heveslisin beya ama charı actıktan sonra belirli lvla gelme uğraşları vereceksin buda lvl kasma ile olacak warrior açarsan sürekli karşına pot sıkıntısı çıkacak zevkini 1-2 hafta alırısın daha sonra keşke warrior açmasaydım diye düşünürsün
    Tabi çok zenginsen pot parası önemli değil ben 4 sd attıktan sonra basarım 960 lık pot para önemli değil dersen tabiki warrior bence senin için uygun olacaktır...

Yani zevkten bi yana bi anlamda ortam değişiyo hırs yapıyorsun lvl kasacam diye bence warrior açarsan en önemli dezavantajın bu olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.