Şimdi Ara

Edana'da 13 gb ile yaptıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar edanada 13gb param var andream priest duzmek istiyordum sizin sayenizde düzdüm dediklerinize uygun olarak..

+7 dread shield
    +7 chitin set
    +7 d.d
    50m pod parası ayırdım
    ve 7.5gb para
    anti def set mevcuttur dd dahil..
    +4 d.o.l
    eksik olan bisi varmı??DD yi pazarda göremedim ne kadardır fiyatı benim alacagımın.. baska bisi gerekirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkdream -- 2 Ocak 2008; 17:05:21 >

• 1-) BP olsan 25 DD ve +8 str set le birlikte +7II yada +7 HB şart bnce
    2-) BP de deli iş yapar ama deli de item gerekir asas kassan harcadığın paranın yarısına 2 katı iş yapar
    3-) İnt olsan +7 chitin yada bnce +8 fp set daha iyidir gerisi quest takısı bile olabilir +7DD olacak tabi ama her türlü kalkanın olacak oynamayı bilirsen düşük bütçe+kalkanlarla iyi iş yaparsın.TAbi+sı iyi bi dol de işini görebilir
    4-) O kadar az statla ve en önemlisi 62- skilli doru düzgün olmayan bi charla mlsf
  • Bp ol bence..
    +7 HB
    +7 DD 15 (PAPER), +8 Paper Set ( 2 Hp , 3 Str )
    Glass Belt
    Diğerleri de görev takısı yap .
  • 13 gb ile yapabilirmiyim dediklerinizi:D yapabileceklerimi söyleyin.. int olsam d.s dusunurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkdream

13 gb ile yapabilirmiyim dediklerinizi:D yapabileceklerimi söyleyin.. int olsam d.s dusunurum..
    Ben areste oynuyorum bzim piyasanın yarısı diye düşünürsek szinkini int priest i rahatlıkla yaparsın 25 DD yi çekersin fp+8 setle yanına bi iki tane unique bile koyabilirsin.tabi oyundan zevk alman için süper bi andream clanına girmen lazım.
  • 2000buff ve 350 ac yi nasıl içeceksin sen 62+ idi onlar değişti mi? En büyük şeyi unutmuşsun DD nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozanforum -- 1 Ocak 2008; 13:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozanforum

Ben areste oynuyorum bzim piyasanın yarısı diye düşünürsek szinkini int priest i rahatlıkla yaparsın 25 DD yi çekersin fp+8 setle yanına bi iki tane unique bile koyabilirsin.tabi oyundan zevk alman için süper bi andream clanına girmen lazım.

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya onları bosunamı cektim :D eh şans bilmiordum ogrenmis oldum o zaman abime veririm onları o 65 priest kullanır o ben tek takılırım die sc alıyım 1500 mü almam gerekior.. ve skil degistiricem 1920 heal parasit acıcam onu nasıl yapmak gerekir
  • quote:

ya onları bosunamı cektim :D eh şans bilmiordum ogrenmis oldum o zaman abime veririm onları o 65 priest kullanır o ben tek takılırım die sc alıyım 1500 mü almam gerekior.. ve skil degistiricem 1920 heal parasit acıcam onu nasıl yapmak gerekir

Alıntıları Göster
    itemleri zaten dizmişsin . heal debuff olcaksın , sc takılıcaksın ama dd siz çok yatarsın söyliyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

itemleri zaten dizmişsin . heal debuff olcaksın , sc takılıcaksın ama dd siz çok yatarsın söyliyim .

Alıntıları Göster
    dd arıorm pazarda fiyatı belli deil yardımcı olursanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

Alıntıları Göster
    İnt ol . Boşver bp'yi fln dd 25 olmadan bp olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain

İnt ol . Boşver bp'yi fln dd 25 olmadan bp olmaz .

Alıntıları Göster
    str ci olmadım daga ama itemlerimi aldım biraz böle takılacam dd 25 alıcam param var suan da pazarda yok piyasası ne kadar bilen varsa sölesin
  • quote:

str ci olmadım daga ama itemlerimi aldım biraz böle takılacam dd 25 alıcam param var suan da pazarda yok piyasası ne kadar bilen varsa sölesin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: d4rkdream

Bp için DD şart. Eline istersen +10 Hb al ; DD olmadan Combo bilen bi asas sen arkanı dönene kadar işini bitirmiş olur

Edit : Edana'da dd25 paper giysileri varmıki yaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 1 Ocak 2008; 14:30:43 >

• ya dolasırken pm geldi +7 h.b me 25 dd 5gb verecekmis ne yapayım PİYASAYI BİLMİIRM NE EDEYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Orjinalden alıntı: d4rkdream

Bp için DD şart. Eline istersen +10 Hb al ; DD olmadan Combo bilen bi asas sen arkanı dönene kadar işini bitirmiş olur

Edit : Edana'da dd25 paper giysileri varmıki yaf

Alıntıları Göster
    1-2 ayını talia yapmaya vereceksin başka çaren yok 25DDler eski olduğu için ucuz olcağını zannetmiyorum(tabi varsa)Yada paranı iyi kullan etraftan Dagger talia topla başka türlü imkansız
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    25 DD paper sa piyasayı bilmene gerek yok al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozanforum -- 1 Ocak 2008; 14:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alozanforum

1-2 ayını talia yapmaya vereceksin başka çaren yok 25DDler eski olduğu için ucuz olcağını zannetmiyorum(tabi varsa)Yada paranı iyi kullan etraftan Dagger talia topla başka türlü imkansız
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    25 DD paper sa piyasayı bilmene gerek yok al

Alıntıları Göster
    bende warıor kasacam 10 gb var patos da ne onerırsınız asası bozup ıtemlerını sattım +7 ii falan alamayı dusunom sızce ne yapım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFantasticFox

bende warıor kasacam 10 gb var patos da ne onerırsınız asası bozup ıtemlerını sattım +7 ii falan alamayı dusunom sızce ne yapım?

Alıntıları Göster
    ardreamde sana 2 cekerler o halde cıkarsan . bence ilk olarak hb +7 yi sat
    +7 ii al 350 m den
    Geriye kaldı 600 - 650 m in diger aldıgın takılarıda satsan 650 - 700 paran olur
    140 m civarına wp ara veya 90 100 arasına Ep
    200 m e bronze belt al
    175 erden dual rom al
    küpeleri görev küpeleri kullan

Böyle Bi charla Çok iyi iş yaparsın

Sonra Atack sc ye gerek yok onuda sat çünkü Priestler sunderste satılan kitaptan basar. Atack Sc Ap ni % 20 Arttırır Sunderstaki kitap ise % 50

Ayrıca Edanada Rare DD 25 ler yok . Ama 64 Görevinden cıkan paperlar var onlarda çok pahalı +6/13 dd sini 500 e görmüştüm geçen gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 1 Ocak 2008; 15:04:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

ardreamde sana 2 cekerler o halde cıkarsan . bence ilk olarak hb +7 yi sat
    +7 ii al 350 m den
    Geriye kaldı 600 - 650 m in diger aldıgın takılarıda satsan 650 - 700 paran olur
    140 m civarına wp ara veya 90 100 arasına Ep
    200 m e bronze belt al
    175 erden dual rom al
    küpeleri görev küpeleri kullan

Böyle Bi charla Çok iyi iş yaparsın

Sonra Atack sc ye gerek yok onuda sat çünkü Priestler sunderste satılan kitaptan basar. Atack Sc Ap ni % 20 Arttırır Sunderstaki kitap ise % 50

Ayrıca Edanada Rare DD 25 ler yok . Ama 64 Görevinden cıkan paperlar var onlarda çok pahalı +6/13 dd sini 500 e görmüştüm geçen gün.

Alıntıları Göster
    hmm dedigin gibi takıları sattım hb yide sattım bir kac item daga vardı sattım ve suan 10 gb para kaldı kalan itemlerim +8 str paper set +8 kalkan..50 pod parasıyla mana pod aldım 10gb kaldı 250m den i.i aldım 750m kaldı gerıye

• quote:

hmm dedigin gibi takıları sattım hb yide sattım bir kac item daga vardı sattım ve suan 10 gb para kaldı kalan itemlerim +8 str paper set +8 kalkan..50 pod parasıyla mana pod aldım 10gb kaldı 250m den i.i aldım 750m kaldı gerıye

Alıntıları Göster
    O zmn Wp
    Dual Rom
    Bronze Belt
    Dual White Silver Earring almaya bak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

O zmn Wp
    Dual Rom
    Bronze Belt
    Dual White Silver Earring almaya bak .

Alıntıları Göster
    BEyLer benimde Edanada 9 gbm var üstümde dual rom dual c.e Fln var üstüm complate set beLt yok Elixir +7
    paraİle +8 Elixir ve +1 ep mi Yapsam yoksa Ske + +1ep mi karar veremedim lwl 69 defansımıda güçlendirmek istiyorum Ske alınca Def 928 luyo 300ac ile 70 stafıda işe yaramaz +6da diyolar karar veremedim yardım pls KARAKTER MAGE

YALnış yere yazdım ama Arada kaynasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmTKBR -- 1 Ocak 2008; 17:27:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.