sıcak sıcak foto:) gitti exp ama faydası yok. baya küfür yedi eleman
Yazık bee günah kardeşim artık yatanlar kafayı bozmuş gülmeye başlamış sinirden... Kahramankafe ve sezar ardream tayfası ordan tanıyorum 59 olmaya çalışıyorlarmış onlara çok koymazda orda 62+ olan varsa çok yazık olmuş bu kadar adamın ahını almaya nasıl cesaret ediyor insanlar hiç anlamıyorum yukarda Allah'ın varlığından haberi olan adam yapmaz bunu
bit pazarı gibi
Malesef böyle Bakırköylü Knightçılarda war...
gecmıs olsun her server da olur bole
gitti expler yazık olmuş diğer adamlara kimbil,r ne gibi umutlarla gelmişlerdi
oha yav bu ne yeterrrr bendede böle oluyo bıktım artık şu ş.refsizlerden yaw yeterrrrrrrrrr
Ya ben de edenadayim çok fazla yapiyorlar. Özellikle golem başta olmak üzere Troll Warriora da çekiyorlar. Hatta bir keresinde URUKTRONLARIN arasına çektiler.
Dün benim mageyi de çektiler. 5 tane golemden birisi vurmadı allahtan. ben de anında ESC çektim tabi tüm partidekileri kurtardım o an için. Daha sonra ben de şekil deiştirme kagidi aldim. Sek açtim bekledim. Yine aynı adam aldı. Sonra beni çekti bakti ki şekil deiştirmişim. tam atacakken Tekrar esc çektim Adamın hem zamanını aldım hem de birçok kişiyi kurtardım. Asaslar Görünmezlik açsınlar biri partiye alirken. Digerleride şekil deiştirmeden seking açmasın derim. Aslında öyle yapanları GM banlamalı fakat düzen yok ki. Herkes kendi başının çaresine bakacak Selametle
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Yazık bee günah kardeşim artık yatanlar kafayı bozmuş gülmeye başlamış sinirden... Kahramankafe ve sezar ardream tayfası ordan tanıyorum 59 olmaya çalışıyorlarmış onlara çok koymazda orda 62+ olan varsa çok yazık olmuş bu kadar adamın ahını almaya nasıl cesaret ediyor insanlar hiç anlamıyorum yukarda Allah'ın varlığından haberi olan adam yapmaz bunu
şimdi biz burada medeni insanlarız ama ben ölelerinin dııııııııııııııııııııııııııııııttttttttttttt...........
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Arkadşım ss yi çeken adamın lvl i 65 zaten harbi moral "0" dır
böylelerı manestede cok benı 5-6 kere cektıler goleme
yhok ilk önce küfüt ettim soNra kendi kendime teselli ettim :)
quote:
Orjinalden alıntı: _aNdRoİd_
böylelerı manestede cok benı 5-6 kere cektıler goleme
bazen kasınoyolar bn bıgun serı bı sekılde uruk blade kesıyom warıyorun bırı geldı partı dedı ex dustugu ıcın almadım basladı kosp kullanıyo dıe bagırmaya halbuku kullanmıyom sonra magenın bırı geldı dedıkı ben buna uyuz oldun al ıkmızıde partıye atım sunu golemlerını arasına bende aldım bıde mageyıde kastım arada
geçmiş olsun böyle şerefsizler çok aslında daima ts ile gezcen artık başka yolu kalmadı
yazık yha banada yapıyolar bazen artık townda flan invite attıkları zaman kabul etmiyorum
ben bunların çoğunu tanıyom
kaç kişi var orda?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme