Şimdi Ara

Edana KeN6N SoN Video (Bye Ko) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: elweda

insan şu video yu koymaya utanır mouse ile skilleremi basılır

bırakman iyi olmuş reel hayatında başarılar playerligini begenmiyorum

hayır nesi var minörün ne güsel yapıyor seni ilgilendirmez nasıl yapacağı

Bu arada 1. şarkının adı Darin - Step up
  • Bıktık birader senden de her türlü haltı yer sonra gelir özür ayağı çeker. Bir bırakmadı gitti bizene hem. Videoya bak kaç kişi oynuyorsa artık peh! Sonra oyuncuyum diye geçinirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelenekBizim -- 15 Eylül 2008; 16:15:19 >
  • en iyi combo senin elinde olur isterse skillere ayağıyla basar size neki

Güzel video

Fakat şu kırmızı minor çok kötü
  • ben skillere mouse ile basan adama combocu demem sadece noob derim ya onuda geçtim skil bar ekranın ortasınamı konur

izleyin combo görün:http://www.dtunnel.com/index.php/1010110A/66b3c4f6d7a5ce7f7c16292b62c9a25114355ef570dac56769a1c624b1fb4a8cb7dfa7c8c152f0f919386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 15 Eylül 2008; 23:59:40 >
  • Evt Sen Noob Olduğun İcin,DaHa Adını Duyuramadığı Bir Charı Combo Nun C Sini Bilmeyen Birinden Bole Şeyler Duymak Kendisi İcin Hoş Oluyo Tabi.Karşısındakini Cekemeyince :) Sen İLK Once Kendine Bi Char Yap Adını Duyur Sonra Video Cek Bakalım Nasıl Playersin. İstediğim Gibi Combo Yaparım İstediğiM Gibi Skil Barı Koyarım Sana Ne ? B3b3 Sanane? Git Kumdan Kale Falan Yap Knight Oynadın Bi Yere Gelemedin :D

AlBunlarda OynamayıBilmiyo Bunlarda Noob.Ama Nedense Sağlam Charlar :) .Sen Süper Playersin Biz Bilmiyoruz.Hade B3be Bye
    http://forum.donanimhaber.com/m_26130996/mpage_1/key_//tm.htm#26506489
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.