Şimdi Ara

edanada oynayan kimler var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • edanada 70lvl assas wr önüme çıkanı yakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: IOWA

Ben Jubei.

Pelerin görevinde söylemedim ama şimdi sööliyim pike+8 le pelerin canavarı mı kesilir kardeşim. Healcilerin mallığı yüzünden 64 lvl adam 63 e düştü... Lezillikti ztn görev, assassinler warriorlar en az 4 kere yattı, ben 6 kere... Git de eline harpoon bari al daha da rezil olma.

Bu arada oyunu bıraktım lvl 60 kasar hood nick FeelMyTouch... Charı satıyorum ilgilenenler bana forumdan PM ile ulaşabilir...
  • edanada lwl 70 tabi bizde inandık edanada artık insanların borusu ötmeye başladı napacaz bilmiyorum
  • Bende Edana'ya baslicam daha lewel 0 bi basliyim pedeR'den bi izin alim 1 haftada 60'im yaRdiminizLa...
  • ewt bende bekliyorum yardım level 31 mage inş yardım eden olur karusum bu arada WhyYouLive
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

LadyTyrael
    human
    buffer-heal

henüz civcivim lvl 28

29 %90 da bırakacam 33e kadar beni kasabilecek var mı? çünkü 33te 480 buff açılcak 30-33 arası bi yere girmem çok zor.bu arada yeni server açılmazsa 1 hafta içinde 62ye kasacam bunu

itina ile kasılır oyundayım [ server açılınca ] e3 te gel 35 e hatta 40 a kadar kasayım seni
  • edit.silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevourer -- 13 Haziran 2006; 7:48:40 >
  • bende varım
    nick-hellcrazy

karus

lvl - 51

buffer-heal :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForsakenMe

Oyunu bırakmıştım ama yaz geldi bilgisayar başına oturuyorum, yapacak bişey yok.Ben de tekrar başladım.El Morad ım nick i 60 olana kadar vermiyim dün başladımŞu an LvL 51im.Ortamı anlamaya çalışıyorum edana da.Kimler popüler,hangi clan lar gözde?

yaz gelmesi demek oyuna baslamak demek deil

yapma bunu
  • humanlar güçleniyor trollerde yatıp kalkanlar ash knightlar cıvıl cıvılharpylr-erde yer yok golemler toplu kesilior
  • edananın gözdesi imzama bakın
  • Orclar önüme çıkmayın cz de falla parasitlerim sizi saintpeterler tekrar xigenona dönmüş şimdi tek rakibimiz SULTANs clanı arıtık sawaşları nerdeyse hep bis kasanıyorus

bilgiler imzada yazıyor [56 asas wardı bıraktım (_killmeifyoucan_))]
  • ben DreAdSlay3R lvl 62 asasin bütün humanları cz e beklerim
    ha bu arada ork um
  • Orjinalden alıntı: ksk_lee18

Orclar önüme çıkmayın cz de falla parasitlerim sizi saintpeterler tekrar xigenona dönmüş şimdi tek rakibimiz SULTANs clanı arıtık sawaşları nerdeyse hep bis kasanıyorus
    bölesi daha ii oldu simdi bi şavaşta onlar bi şavaşta biz basıoruz oyunun zevki geliyordu tabi hacklenene kadar
  • ben tanıom insan 60 lvl banvit
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.