Bildirim
Edb sos1 ve AYT Mat deneme önerisi olan bakabilir mi?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+++
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt tarih-1 ve coğ için sarmal sos 1 denemeleri alabilirsin, kalitelidir. Yanıt ve yayın denizinin ayt matları da öneriliyor.
Edebiyat için hız ve renk önerebilirim galiba ama çoğu denemesinde saçma sorular ve dağılımları olabiliyor. Mesela birinde fon karakter falan bilmem ne sormuşlardı. Veya aynı denemede halit ziya uşaklıgil ile ilgili 2 tane direkt bilgi sorusu sormuşlardı. Zaten 24 soru var, ösym niye aynı yazarı aynı sınavda 2 kez sorsun. Böyle şeyler olabiliyor ama onun dışında pek de kötüleyemem, güzel soruları var. Çıkmış soruların yıl yıl çıktısını alıp çözebilirsin, kesinlikle çözmelisin aslında. Hatta edebiyat bu, çıktıya bile gerek yok. Ben pcden bakarak çözüyorum.
Öneriden çok önermediğim kaynaklar varsa onlar da endemik sos1 denemeleri (tarihinde bilgi sorusu yok neredeyse, coğrafyası da güzel değil, bir tek edebiyatı idare eder) ve hız ve renk ayt mat (alma, aldırtma) denemeleridir.
-
Eyvallah just brush kardesım tuslu telefondan gırdıgm ıcın etıketleyemıyorum teşekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X