Şimdi Ara

edebiyat çalışmak istememek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Hocam ben de öyleyim. Mat-2 biraz daha çekici ve cazip geliyor. Yaptıkça yapasın falan. Başka konuya geçesin geliyor. Edebiyatın bir duvarı var nasıl desem mesela kilolu birini düşün belli bir insülin direnci var ve onu kırarsa rahat kilo verebilir ama kırana kadar çok kez vazgeçecek gibi olur bu sevdadan.

Edebiyatta da bu direnç var. Kırarsan keyifli geliyor. Günlük görevmiş gibi.

Ben bu şekilde açıyorum, renkli kalemlerle yazıyorum vs.

Kendince iç açıcı bir yöntem bulmaya ve direnci kırmaya bak :)

sen nasıl bir eşit ağırlıkçısın ya insülin direnci örnekleri falan veriyorsun

• Denklem doğru ama yanlış.

Neresi yanlış? Oranları yanlış.

Edebiyattaki ezber derya deniz, biyolojideki ezber bir 0,5 lt su şişesi içindeki su.

Ayrıca yorum yapılabilen bir şey, mantığı kavranacak şeydir. Keşke edebiyatta öyle olsa, mantığa oturtup hiç unutulmasa.

Amacım sidik yarıştırmak değil ama şu egonuz leş ötesi. Benim bütün sayısalcı arkadaşlarım en zor alan eşitağırlık bence derken şu forumdaki TM kolay yiiaaa algısını anlamıyorum. Madem kolay hepiniz girin mühendislik olmazsa hukuka yerleşirsiniz. Nasılsa ezber kolay :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu aralar edebiyata fazla çalışıyorum. Matematiği dışladım biraz.
  • fahri17 kullanıcısına yanıt
    Tatlım bunlar genelkültür asffbjf

• quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Denklem doğru ama yanlış.

Neresi yanlış? Oranları yanlış.

Edebiyattaki ezber derya deniz, biyolojideki ezber bir 0,5 lt su şişesi içindeki su.

Ayrıca yorum yapılabilen bir şey, mantığı kavranacak şeydir. Keşke edebiyatta öyle olsa, mantığa oturtup hiç unutulmasa.

Amacım sidik yarıştırmak değil ama şu egonuz leş ötesi. Benim bütün sayısalcı arkadaşlarım en zor alan eşitağırlık bence derken şu forumdaki TM kolay yiiaaa algısını anlamıyorum. Madem kolay hepiniz girin mühendislik olmazsa hukuka yerleşirsiniz. Nasılsa ezber kolay :)))

sayısalcılara saygım var, fizik ve kimyanın lys kısmı gerçekten zor dersler. ama şu bizim derslerimiz zor siz ezberleyin yaparsınız algısı gerçekten çok rezil bişey.

hayır bu algı en iyilerinde olsa gene anlarım adam 300 puan almıs bilmem nerde x mühendisliği okuyor o bile gelip mf zor tm kolay diyebiliyor

• ben edebiyatı seven biriyim. Aldığım konu anlatımı kitabından günde 50 sayfa ilerleyip testlerini çözüyorum rahat bi şekilde.

özet: bi dersi ne kadar seversen o kadar fazla çalışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri17

quote:

Orijinalden alıntı: Wuxx

Geceleri cok iyi gidiyor

geceleri eserlerden hikayelendirme yapıyorum zaten. ne garip hikayeler çıkıyor iyi gülüyorum

Aynen hocam ozellikle butun gun matematik calistiktan sonra kelime gormek insana iyi geliyor

• Mf TM çatışması yapıyor hala liseli gençler xdxd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet demirkol 123

Mf TM çatışması yapıyor hala liseli gençler xdxd

ududxdu
  • Ya hocam bende tam tersi matematik çalışamıyorum ya nolcak bu işler
  • fail-i.mechul.domates kullanıcısına yanıt
    1- 0,5L (yeterli)

2- Ezber kolay dedim mi?

3- Senin arkadaşlarının zor demesi neyi değiştirir benimkilerde kolay diyo

4- Geçen adamın biri sayısalcılar hukuku da kapattı diye ağlıyodu :)

5- Benim amacım gerçekleri söylemekti tm low falan demiyorum

• mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    çok edebiyat yüklenip sınavda mattan fazla yapmak mı daha olası, çok matematik yüklenip sınavda edebiyattan fazla yapmak mı olası.

her türlü 2. olandır heralde. yani edebiyat kısmında sınav anında şansın yaver gider şıklardaki diğer eserleri bilirsin şık eleyip yaparsın belki ama matematik çalışmayınca gerçekten sınavda yapabilmen çok ama çok zor.
  • fahri17 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da çalıştığım konudan soru çözüyorum 2-3gün sonra unutuyorum konuyu .Mesela sen türev çalışırken atıyorum polinomu unutmamak için ne yapıyorsun ?(Türev-polinom herhangi bir örnek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.sahin7

Hocam haklısın da çalıştığım konudan soru çözüyorum 2-3gün sonra unutuyorum konuyu .Mesela sen türev çalışırken atıyorum polinomu unutmamak için ne yapıyorsun ?(Türev-polinom herhangi bir örnek)

ya ben unuttuğumu hissettiğim konulara tekrar tekrar dönüp test çözüyorum. zaten 2-3 kere konuya geri dönersen oturur 1 sene unutmazsın o konuyu. kaldı ki sınava 2 ay var sadece.
  • Ben de mat bakamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.