Şimdi Ara

Edebiyat soru bankası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
23.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler birey edebiyatı bitirdim.Yeni kaynak lazım.Bugün esen edebiyata baktım az geldi testler.Karekökü de inceledim o fena değil gibiydi.Önerisi olan var mı?

• Palme iyi diyorlar. İnceleyip yazar mısın?
  • hocam birey edb nasıl yorumlarını yazarmısın
  • Onu hakkıyla bitiren adam 50'leri rahat görür. Ayrıntı soruyor bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

Onu hakkıyla bitiren adam 50'leri rahat görür. Ayrıntı soruyor bayağı.
    Dostum tavsiye ederim bireyi.Öğretici bir kitap.Bilmediğin 1 2 şey soruyo 2 3 test ardından o öğrendiğin bilgiyi kullandırtıp öğrenmeyi sağlıyo tavsiye ederim yani
  • Beyler yok mu başka tavsiyesi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

Beyler yok mu başka tavsiyesi olan
    Kesinlikle Fem Ekspress cok ceşitli soru tarzı var ve hepsi kaliteli kendi acımdan baya bi beğendim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Kesinlikle Fem Ekspress cok ceşitli soru tarzı var ve hepsi kaliteli kendi acımdan baya bi beğendim :)

Alıntıları Göster
    Güvender S.B gayet iyi. FDD de kullanıyorum ama daha çok toplulukların özelliklerinden gidiyor sorularda, sanatçılarda çok detaya inmemiş. Esen'i pek beğenmedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon karınca

Güvender S.B gayet iyi. FDD de kullanıyorum ama daha çok toplulukların özelliklerinden gidiyor sorularda, sanatçılarda çok detaya inmemiş. Esen'i pek beğenmedim açıkçası.

Alıntıları Göster
    celal aydın ve güvender ayrıntı öğretici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

celal aydın ve güvender ayrıntı öğretici...

Alıntıları Göster
    Güvendere hiç gerek yok. Kıyıda köşede kalmış eserleri sormuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 3 Mayıs 2012; 21:02:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Güvendere hiç gerek yok. Kıyıda köşede kalmış eserleri sormuşlar

Alıntıları Göster
    Güvender konu anlatımlıdaki bütün bilindik-bilinmedik yazarlara çalışıyorum. Eğer yine geçen seneki gibi hiçbir kitapta olmayan adamlardan sorarlarsa b*ku yedik gibi.

Arkadaşlara da tavsiyem olacak:

Son zamanlarda ödül almış, program yapan, hikayeleriyle tanınmış özellikle, bir de türk yazarlar birliği tarafından ödül almış yazarları iyi bilin. Malum soruyu hazırlayan cemiyet artık cemaat oldu.

• birey iyi hoş ama pek yazar-eser öğretmiyor genelde dönem özelliklerini iyi öğretiyor
    esen şu ana kadar çözdüğüm en iyi kitap diğerlerine göre baya ağır okula yakın ama tanzimat servetifünun kısmında biraz saçma yazarlar var
    palme yeni aldım baya kalın soruları eseninkine benziyor ama kalitesini ilerledikçe görücem
    güvender gereksiz hocaların bile adını ilk defa duyduğu adamları sormuşlar
    fem eğer hayatında ilk defa edebiyat çalışacaksan güzel seviyesi sıfır tmcilere asla tavsiye etmem
    fdd klasik sorular çözmek istiyorsanız alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

birey iyi hoş ama pek yazar-eser öğretmiyor genelde dönem özelliklerini iyi öğretiyor
    esen şu ana kadar çözdüğüm en iyi kitap diğerlerine göre baya ağır okula yakın ama tanzimat servetifünun kısmında biraz saçma yazarlar var
    palme yeni aldım baya kalın soruları eseninkine benziyor ama kalitesini ilerledikçe görücem
    güvender gereksiz hocaların bile adını ilk defa duyduğu adamları sormuşlar
    fem eğer hayatında ilk defa edebiyat çalışacaksan güzel seviyesi sıfır tmcilere asla tavsiye etmem
    fdd klasik sorular çözmek istiyorsanız alın

Sağolun hocam

• Limit ve guvender
  • quote:

Dostum tavsiye ederim bireyi.Öğretici bir kitap.Bilmediğin 1 2 şey soruyo 2 3 test ardından o öğrendiğin bilgiyi kullandırtıp öğrenmeyi sağlıyo tavsiye ederim yani

Hocam hangi birey bu a mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

Hocam hangi birey bu a mi

Alıntıları Göster
    Palmeyi gördüm edebiyat çözme isteği geldi :D

• Palme gerçekten iyi,limitte güzel zorlayıcı el kitabıda konu anlatım olarak işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dex.

Palme gerçekten iyi,limitte güzel zorlayıcı el kitabıda konu anlatım olarak işini görür
    ARKADAŞLAR...
    ÇOK EDEBİYAT KİTABI İNCELEDİM. SON ÇALIŞTIĞIM KİTAP İSE ASEL YAYINLARI (EDEBİYAT DEFTERİ)

ÜST SINIFTAKİLER DE ASEL İN DEFTER SERİSİNİ SINAVDAN HEMEN ÖNCE TEKRAR EDİN DEMİŞLERDİ AMA
    BU KADAR PRATİK VE VERİMLİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM. KONULAR MADDE MADDE VE ÖZ BİÇİMDE ANLATILMIŞ.
    NE EKSİĞİ NE FAZLASI VAR. ZATEN FEM, GÜVENDER VS... HERKESTE VAR. AMA BU KİTAP 200 SAYFA VE GEREKSİZ AYRINTILI BİLGİ YOK.
    ÖĞRETMENLER DE BEĞENDİ VE DERS ANLATIRKEN KULLANACAKLARINI SÖYLEDİLER. Bİ BAKIN... DUA EDERSİNİZ

BU ARADA ASEL İN TAHMİN TÜRKÇE ve YAHMİN EDEBİYAT DİYE İKİ SORU BANKASI VAR...
    ÇIKMIŞ SORU TİPLERİNİN BENZERLERİNDEN TESTLER YAPMIŞLAR. ÇÖZESİMİZ GELDİ. HAFTA SONU KURSU İÇİN HOCA SİPARİŞ VERECEK...

TÜM SINIF GAZA GELDİK...
    BU ARADA FORUM BABAMIN ADINA BENİM ADIM GEVEZE...

• Tavsiyem sudur piyasada bana gore 1- Limit 2- Palmedir edebiyatta ben sahsen eylulden beri palme cozuyorum okuldan isledigimiz yerleri falan bitirdim arti okulun verdigi dergiler falan yaninda ayri bir soru bankasi cozuyormus gibi oluyor zaten. Mart gibi de limit alip onu bitirmeyi dusunuyorum lys ye kadar yazdan beri bu isin icindeyim arastirmalarima gore piyasada ki en iyi iki kitap bu ikisi edb adina.
  • Türkiyenin kesinlikle en sağlam Edebiyat soru bankası Limittir. Ben çözen biri olarak demiyorum edebiyat öğretmenleri diyor. Sınava yakın soruları var zaten son sayfalarda övmüşler bu yolla kendilerini soruları cidden zor ama malesef ki edebiyat zor. Bu yayın fark yaratacak sorular soruyor şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.