Şimdi Ara

EDEBİYAT TERS KÖŞE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDEBİYAT 2012 GİBİ ÇIKACAK DEMEDİ DEMEYİN ! MATEMATİK O KADAR ZOR DEĞİLDİ. SOSYALDE KOLAYDI. HATTA DAHA ZOR BİLE ÇIKAR . KİMSE 2013 Ü BEKLEMESİN

• 2013 kolay mıydı ? kardeşim edebiyat her zaman zordur yazar eser değildir yine aynı şey olacak 50net üstü çok az olacak
  • Geldiler yine

Sen bilirkişi misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • montaigneci M kullanıcısına yanıt
    2012 ye kıyasla o kadar zor değil bence. belki klavyede konuşmak kolay o ayrıda sınav esnasında 45 yapmak çok da zor değil gibi
  • Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    görünen köy kılavuz istemez bence
  • Beyler ister inanın ister inanmayın arkadaş bilir kişi. Matrixdeki kahin kendisi.
  • 2012 ciddi zordu. Bende oyle bir sey bekliyorum 2013 le 2012 arasinda bi sey olcak. 2012 ye daha yakin olacak. Bu baglamda zor olacagini soyleyebiliriz.

Ozellikle yorum sorularina dikkat edin. Eser turlerini ezberleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 haziranda görüşeceğiz
  • mat sana kolay x kisiye gore zordur

arkadas amac ne

• Eğer lys1 gerçekten çok kolay olsaydı çok tepki toplardı. Gecen sene 25le hukuga gidenler vardı doğru ama bu yıl 30-35 arası yığılma olacak. Sorular çelişkiliydi milletin yaptığı soruların doğru olacağı ne malum? Edebiyatı bende zor bekliyorum cünkü geçen sene en kolay edebiyat geldi bunun herkes farkındadır çıkmıs soruları çözenler. 2012ye yakın bekliyorum ve umarım cumhuriyette gecen yılki gibi az soru gelmez. O kadar genis bi konudan 8 soru geldi. Çalısana yazık. 2012de 14 soru. Çok dengesiz.
  • gelmeyenuyku kullanıcısına yanıt
    karmaşık logaritma polinom trigonometri matris kalıp sorular değil miydi kardeşim ? bunların neresi zordu ? adamlar zor diyo
  • 2013ü çözmedim ama 2012 gibi gelirse bana yeter :)

• Zaten kolay olsun istemem sahsen. O kadar sey ezberliyoruz seçici sorular olmalı

• sana bu cevap yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AUZEF -- 19 Haziran 2014; 1:38:19 >
  • az önce 2013 edebiyat denemesini çözdüm baya zordu hatta lys deki en zor sinavdi diyebilirim 2012 çok daha basitti

• Tek Adam---İnceleme---Şevket Süreyya Aydemir
    İkinci Adam---İnceleme---Şevket Süreyya Aydemir
    Suyu Arayan Adam---Otobiyografik Roman---Şevket Süreyya Aydemir
    Zaman Bahçesinde Tek Adam---Şiir---Coşkun Ertepınar
    Tek Adam---Şiir---Coşkun Ertepınar
    Değişen Adam---Oyun---Vedat Nedim Tör
    Sokaktaki Adam---Roman---Atilla İlhan
    Önemli Adam---Oyun---Sabahattin Kudret Aksal
    Ortadaki Adam---Öykü---Mustafa Kutlu
    Aylak Adam---Roman---Yusuf Atılgan
    Gül Yetiştiren Adam---Roman---Rasim Özdenören
    Lüzumsuz Adam---Öykü---Sait Faik Abasıyanık
    Yedi Güzel Adam---Şiir---Cahit Zarifoğlu
    Direğin Tepesinde Bir Adam---Öykü---Zeyyat Selimoğlu
    Gemi Adamları---Öykü---Zeyyat Selimoğlu
    Günün Adamı---Oyun---Haldun Taner
    Sevdiğim Adam---Tiyatro---Recep Bilginer
    Siyah Pelerinli Adam---Oyun---Necip Fazıl Kısakürek
    Bir Adam Yaratmak---Oyun---Necip Fazıl Kısakürek

• 2010 11

2011 8

2012 14

2013 7

Edebiyat sınavında çıkan cumhuriyet dönemi soru sayıları bu şekilde. Bir yıl fazla bir yıl az şeklinde gitmiş. Bu yıl yine 10 üzeri soru çıkacaktır cumhuriyetten. 2012 ayarında hatta bir tık daha zor bir sınav geleceğini düşünüyorum.
  • Political1907 P kullanıcısına yanıt
    aslında daha iyi zor olması .
  • arkadaşlar size danışayım madem.

ben sayısal çıkışlıyım, ygsye de ikinci dönem hazırlanmaya başladım. lysye de ygsden sonra tabi. edebiyat temelim sıfırdı, ama türkçe kısmından pek soru kaçırmıyodum zaten. körfez konu anlatımlıdan çalışıp sorularını çözdüm. üstüne de fem soru bankası bitirdim edebiyat. ama yani bu iki kitabı bitirmek 15günümü filan aldı totalde. sonra deneme yaptım bikaçtane, fem kapsül denemeleri. 45-50 arasında değişken netlerim. bu 15 günün öncesindeki denememde 28 yapmıştım :D neyse işte sonra bir aydır filan hiç edebiyat çalışmadım, mat çalıştım. şimdi deneme yapıyorum, 45 civarı çıkıyo netim. çok bilindik yazarların bilindik eserlerini biliyorum. bi de çok kitap okurdum ben, biçoğunu da öyle biliyorum. ama yakın dönem yazarlarından filan pek haberim yok açıkçası.

bana edebiyatta 40-45 arası net yapsam yetiyo zaten. ama dediğim gibi çok az bi çalışmayla şuan bu netleri yaptığım için güvenemiyorum. fem kapsüller mi kolay? ya da sorular bildiğim yerlerden mi geliyo tesadüfen, bilmiyorum. bi korku var bende, napsam sizce ne çözsem, ne çalışsam. hangi denemeler daha gerçekçidir.

uzattım kusura bakmayın da, kafalar baya karışık anlayacağınız.

• Dostlar bu seneki sınavın geçen seneye göre kolay oldugu söylenir şundan millet hazırlıklıydı tedbirini aldı ama 2013te lys1 e giren adamın aklında böyle birşey var mıydı?İnsanlar neye uğradığını şaşırdı çoğu soru, deneme 2012 yılını baz aldı e 2012 yılındaki lys1 o kadar da zor değildi yani ters köşe yaptı.Millet zora karşı hazırlıklıydı kısaca edebiyat içinse herşeyi göze almak gerek 2012 nin zor olması çok sayıda cumhuriyet dönemi çıkmasındaydı geçen sene bu sayıyı azalttılar ama bu sene ne olur bekleyip görecez ama her zaman kendinizi en zora hazırlayın birşey kaybetmezsiniz....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.