Şimdi Ara

Edge of Tomorrow'un devam filmi için çalışmalar tekrar başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi defealarca izledim banamısın demedi sıkmıyor

• Kemal sunal filmlerinden sonra en çok izlediğim film budur.
  • İlk filmi bi kaç kez izlemiş ve beğenmiştim, Filmin mantığını ve görselliğinide sevmiştim.. Devam filmi geleceği zaten çok belliydi o sondaki sahneden ama devamını nasıl getirecekler bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manhunt Three

Azınlık Raporu gelse çok daha iyi olur :) Ayrıca şu 2.yapımlara karşı çıkan kesimin düşüncelerinin hiç birine katılmıyorum.
    @Manhunt Three kesinlikle evet, ne zaman nerede bir devam filmi konusu açılsa aklıma hep Azınlık raporu ve yine Dakota fanning ve Tom Cruise'un oynadığı War of the worlds (Dünyalar savaşı) filmi geliyo.. Şu zamana kadar saçma sapan bir ton filmin devam filmi çekildi şu şahane filmlerin gelmedi ama bence önümüzdeki 2 3 yıl içerisinde çekecekler.. Birde zamanında konusu çok açılmıştı ve o zamanlar Tom Cruise devam filminin çekilmemesi gerektiğini düşündüğü için çekmediklerini yazmışlardi bi yerlerde ama Top gun 2 bile geliyorsa bence bu filmlerinde devamı gelir, gelmeli.

• Bir gelişme yok herhalde?

ilk filmi bir daha izledim, cidden bir aksiyon efsanesi. 2020 çok kör geçiyor, o yüzden bazen unuttuğumuz filmleri tekrar izleyebiliyoruz. Muhteşem valla.

• İkincisine gerek yoktu bence ilki her şeyiyle yeterince iyiydi. Bazı filmleri devam filmleri çekerek bir seri haline getirip sulandırmaya gerek yok.

• Güzel film ama kurgu olarak 93 yapımı Groundhog Day filminden esinlenmiş :)

• Güzel filmdi. Umarım gelir 2.si

• Senarist ilk filmin senaristi değil artık. İstediklerini yaptıramayınca adamı zorladılar sonra da şutladılar. Şimdiden kötü sinyaller vermeye başladı para için yapılan bir film geliyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 22 Ağustos 2020; 16:3:7 >
  • Harika filmdi. İkincisine gerek var mıydı bilmiyorum. Bazı şeyler tadında bırakılmalı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.