Şimdi Ara

Edge of Tomorrow'un devam filmi için hazırlıklara başlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk film iyiydi, özelliklede emily devamıda geleceği belliydi ama konu kısmı biraz muallak yine öldüğünde tekrar yaşama üzerine dönecekse film bayabilir...
  • Devam filmleri ilki kadar guzel olmaz. O kadar film izliyonuz hala bos bos hayallere kapiliyorsunuz.

Umarim ellerinde saglam bir malzeme vardir ama hic sanmiyorum. Tom cruise acele ediyorsa buyuk ihtimal sirf ilki tuttu diye para icin yapiyor. Mission impossible'a devam filmi yapacam diye zorlama senaryoyla filmin agzina nasil ettigini gorduk sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk film güzeldi hatta güzel de bitmişti. nasıl uzatacaklar ki konuyu.?
  • açık açık bitmişti yani mangasıda baş düşman ölüncede bitiyodu
  • Matrix ten sonra en beğendiğim Bilim Kurgu filmi.Herkes anlamaz bilim kurgudan.On numara film.Tom Cruise zaten EFSANE.Hatırlarsanız filmde "o meteorlardan milyonlarcası olabilir" demişti kaynakçı abimiz belki burdan devam eder.

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç bir devam filmi çekilmesin.Film sektörü olduğu yerde saysın.Anlayın film izlemek(aslında kitap okumak ama o çok sıkıcı) ufku açar.İnsana hayal kurma yeteneği kazandırır.Hangimiz süperkahraman filmi izleyip karaterin güçlerinin bizde olmadığını hayal etmedik.

En iyi devam filmleri;
    1-Matrix
    2-Furious(Rio soygunu favorim)
    3-Mission:Impossıble
    4-X-men(içine ettiler ama)
    5-Resident Evil(Alice<3 <3)
    6-Ice Age
    7-Pirates of the Carribbean
    8-Harry Potter
    9-Jason Bourne
    10-Transformers

Benim için ilk 10 bunlar.Daha bir sürü var.

• Edge of dün değil eversi gün

• Açık ara son dönemde izlediğim en iyi bilim kurgu idi. Yakın bir kalitede devam filmine razıyım ben. Olmaz diye de bişey yok. Örnek : T2 ... Bence tüm zamanların en iyi devam filmidir. Bu da ilkini geçerse , tadından yenmez. Beklemedeyiz
  • Güzel haber yıllar sonra sinemada izlediğim tek filmdi bende ara ara açar izlerim gayet başarılı bir filmdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

O zaman hiç bir devam filmi çekilmesin.Film sektörü olduğu yerde saysın.Anlayın film izlemek(aslında kitap okumak ama o çok sıkıcı) ufku açar.İnsana hayal kurma yeteneği kazandırır.Hangimiz süperkahraman filmi izleyip karaterin güçlerinin bizde olmadığını hayal etmedik.

En iyi devam filmleri;
    1-Matrix
    2-Furious(Rio soygunu favorim)
    3-Mission:Impossıble
    4-X-men(içine ettiler ama)
    5-Resident Evil(Alice<3 <3)
    6-Ice Age
    7-Pirates of the Carribbean
    8-Harry Potter
    9-Jason Bourne
    10-Transformers

Benim için ilk 10 bunlar.Daha bir sürü var.

Cok acik konustigum halde demek istedigimi anlamadan ustune cok alakasiz bir sey yazmissin.

Devam filmi cekmek var devam filmi cekmek var. Nice serilerin icine ettiler bu devam ettirme furyasi yuzunden. Eger cok iyi bir film yapmissan ve devam ettirmeyi dusunuyorsan,ilkinin ustune birseyler koyman gerekir. Beklenti yuksek zaten bir kere. Ama gunumuz sinema anlayisi genel olarak "cok kasmayalim,ortalama bir seyler ciksin yeterli. zaten millet bu ismi duydugunda oyle ya da boyle gormeye gelecek" seklinde.

Disney bunun en guzel ornegi mesela,star wars su an bu furyaya kurban gidiyor. Her sene bir devam filmi cekmek nedir? Oyuncak mi bu?

• 1. film çok güzeldi umarım 2 .seride güzel olur 2. filmde şu senaryoyu başa sarma kısmı birazdaha az olsa iyi olur izliyenler bilir :)

• Bu filmdeki son mütişti o şarkı ile filmin uyumluluğu yönetmen bir harika dostum :D

• Beğendiğim nadir bilim kurgu filmlerden.
  • bu filmde 30 kere başa sarıyor e bende 30 kere izlemişimdir 30*30 900 sahne görmüşüm vay bee bunu demek 2 ye katlayacağız

• İlk filme herkes gibi ben de aşıktım. En az 15 defa izlemişimdir.
    İlk'i tuttu ikincisini de çekip parayı vurak kafasıyla çekilen filmler genelde çöp oluyor ama hadi hayırlısı.
  • 15 kez izlemiş olmanın asıl sebebini söylermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

15 kez izlemiş olmanın asıl sebebini söylermisin

Elbette ki Emily Blunt . Ama filmin de hakkını yememek lazım.
  • Çok begendigim bir filmin hakkını yemem asla.Geçen yıl orjinal dvd'sini 50% indirimli almıştım

• Leonardonun başlangıç filminden sonra beklediğimiz filmlerden birisi. Su X-men de normalde zaman atlama zıplama olayları çok olurken filmlere pek yansitamadilar. Geçmiş günler gelecek haricinde bekleneni veremiyor bir türlü .

• Bu sefer tehlike gökten falan gelir heral. beklemedeyiz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.