Bildirim
Edge Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: yunus9
Bende 2.1 JB makinamda BossPrefs v2.15b var. Fakat Edge yi bir turlu OFF yapamiyorum. Off denedigimde tarama isareti cikiyor ve tekrar EDGE On oluyor..Yardim edenlere simdiden tesekkurler..
boss prefs de "config" e gir "new edge toggle" ı da "off" yap o zaman düzelir kanaatindeyim... -
quote:
Orjinalden alıntı: babaluga
quote:
Orjinalden alıntı: yunus9
Bende 2.1 JB makinamda BossPrefs v2.15b var. Fakat Edge yi bir turlu OFF yapamiyorum. Off denedigimde tarama isareti cikiyor ve tekrar EDGE On oluyor..Yardim edenlere simdiden tesekkurler..
boss prefs de "config" e gir "new edge toggle" ı da "off" yap o zaman düzelir kanaatindeyim...
is dolayisi ile buralarda degildim. ilgine tesekkurler... Dedigini simdi denedim. Tek fark EDGE yi off yaptigimda bu sefer daha uzun sure bekliyor ve yine ON oluyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X