Şimdi Ara

Edifier R2000DB Hoparlör (RCA/Bluetooth/Optik giriş ve Kumanda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Edifier R2000DB Hoparlör (RCA/Bluetooth/Optik giriş ve Kumanda)
    Daha iyi bir sisteme geçmek istediğim için satıyorum.

Herhangi bir sorunu yoktur. Üzerinde çizik ve parmak izi dahi yoktur. Yurtdışından aldığım için uluslararası garantisi var fakat yurtiçi garantisi yok. Kutusu ve aksesuarları eksiksiz mevcuttur.

Kısa bir incelemesini de yazayım. 1 ay hergün birkaç saat kullandım. Dip ses kesinlikle yok. Kısık veya yüksek farketmiyor her zaman tertemiz bir ses veriyor. Ses rengi flat monitörlere yakın fakat biraz daha sıcak diyebilirim. Sahnesi oldukça geniş. Basları ne zayıf ne de güçlü, orta karar diyebilirim fakat bu ölçüdeki hoparlöre göre oldukça iyi ancak gümbür gümbür bir bas beklemeyin sonuçta subwoofer yok 2.0 sistem. Baslar oldukça kaliteli yani zırıltılar eşliğinde kuru gürültü vermiyor, olması gereken bası veriyor. Midler oldukça iyi. Tizlere gelirsek biraz zayıf gibi hissettiğim için arkadaki tiz ayarını bir miktar açtım güzel oldu.
    Senfonik metal dinliyorum yani dinlemesi en masraflı müziklerden biri. Bu hoparlörler ile baya iyi performans aldım. Her enstrümanı ayrı ayrı seçmek mümkün, her detayı mükemmel sunuyor.
    Aslında ben sevdim bu hoparlörü niye satıyorum bilmiyorum ama şu hi-fi dünyasına girince insanın gözü doymuyor. Giriş seviyesi bir sistem için iyi tercih bence.

Daha fazla bilgi için youtube da incelemelere bakabilirsiniz.

Alana şimdiden hayırlı olsun.

NOT: Nakitle elden almak isterseniz İstanbul Başakşehirdeyim. Ayrıca sahibinden.com da ilan da mevcuttur oradan kredi kartına taksitle alabilirsiniz.

Total power output: RMS 24W × 2 (treble) + 36W × 2(bass) (DRC ON)
    Signal to noise ratio: ?85 dBA
    Frequency response: 50Hz ~ 20 KHz (+/-3db)
    Input sensitivity: Line in1: 800 mV ± 50 mV
    Line in2: 600 mV ± 50 mV
    OPT: 500 mFFs ± 50 mFFs
    Input type: RCA/Bluetooth/Optical
    Bass driver: 5 inch (132 mm)
    Treble driver: ?25 mm silk dome tweeter

Edifier R2000DB Hoparlör (RCA/Bluetooth/Optik giriş ve Kumanda)Edifier R2000DB Hoparlör (RCA/Bluetooth/Optik giriş ve Kumanda)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Başakşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• amazon kargo ve vergi dahil 2213TL ye yenisini eve kadar yolluyor. alıcı değilim ama fiyat biraz abartı değil mi sence de?
  • Selamünaleyküm hocam ürün satıldı mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.