Şimdi Ara

Edifier S550 ve S730 Kullananlar Klübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
16.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mhmmtkbl

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmtkbl

Bende S550 Kulanıcısıyım arkadaşlar. Z5500 de kullandım vakti zamanında ama Edifierin yanından bile geçemez bana kalırsa.

Sizlere bi soru sormak istiyorum.

Diyelim Sistemi Kapatıyorum pw düğmesinden. Tekrar açtığım zaman yaptığım ayarlar sıfırlanıyor. Bunu nasıl çözebilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

bu bendede oluyor.bazen yaptığım ayarları kaydediyor, bazen etmiyor.sanırım masaüstündeki kablolu kumandanın mute ve/veya input düğmeleriyle alakalı bi durum ama ben daha çözemedim (aslında çokta uğraşmadım araştırmadım).

Çok Teşekkür Ederim :D bide bu SW nin arkasında bi ayar düğmesi var. Çevirmeli. O ne işe yarıyo acaba. hiç kurcalamadım ama merak ediyorum. :)

onuda çok bilmiyorum ilk aldığım günden beri sub ın arkasına bakamadım.ama büyük ihtimal sigorta ile ilgili bi düğmedir.

• arkadaşlar sizin ilacınız bende eğer ayarlarınız cihazı kapatınca bozuluyorsa ilk önce ayarlarınız güzelce yapın daha sonra ürünü muteleyin ve mute konumundayken power tuşunu arkasından kapatın,tamam artık ayarlarınız kaydedilmiştir istediğiniz kadar açıp kapatabilirsiniz bozulmaz test edilmiş onaylanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 6 Şubat 2012; 0:09:49 >
  • Arkadaşlar bende bu sistemden PS3 te oyunlar ve bluray filmler için almayı düşünüyorum ancak analog giriş olduğu için kafamda soru işaretleri var. Bunun yanında birde Creative Sound Blaster X-Fi yada benzer bir harici ses kartımı almam gerekiyor?
  • Merhaba arkadaşlar bende Edifier S550 kullanıcısıyım ve ses sitemini Realtek ALC889A onboard ses kartıyla kullanıyorum. En son bu ses kartının modlu yazılımını denedim ve ses kalitesinde %75 artış yaşadım diyebilirim eğer benim gibi realtek ses kartıyla ses sistemini kullananlar var ise ve modlu driverlada uyumlu ise çipleri direk denesinler derim. Fark ediceksinizki şimdiye kadar aslında hiç müzik dinlememişsiniz :)

Şurdan driver'a ulaşabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54676062/tm.htm
  • arkadaşlar dun itibariyle mediamarkt tan bir adet s550 aldım..macbook pro kullanıyorum..cok advanced bir kullanıcı oldugum söylenemez + bu derece guclu ve ayrıntılı bir sistemi ilk kullanışım..yalnız küçük bir sorun var bugun sabahtan kurmama ragmen bir turlu ses alamadım bu aletle..sanırım kurulumla ilgili bir sorun var..laptop yada pc de kullanlar subwoofer ın arkasının bir resmini buraya koyabilir mi?aleti kulaklık girişinden baglıyorum içerisinden cıkan sarı , yeşil ve mavi olan kablolardan ise yeşili takarak varyasyonları denedim ama nafile..yardımcı olursanız cok mutlu olacagım..şimdiden cok teşekkürler..
  • iki ay önce aldığım ses sistemini satıyorum arkadaşlar. sistemi bilen biliyo anlatmaya gerek yok, 22 ay garantisi devam ediyor. Ankara içi uygun bi fiyata vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommeo86 -- 8 Mart 2012; 4:03:08 >
  • BEN EDİFİER KULANICISIYIM BENDE EDİFİER SES UZMANI OLDU TÜRKİYE PAZARINDA YENİ AMA ÇOK SES GETİRECEK BENDE S730 VAR HSC5640 DA VAR ÇOK KALİTELİ SES VERİYOR LAR BENCE LOCİTEK Kİ BİTİRİR
  • arkadaşlar edifier 2 ürün denetim s530d birisi 3.günde elektrik gelmemeye başladı ve iadesini yaptım . siyah ile değiştirdim ve buda 1 ay oldu veya olmadı aynı arızadan yalan oldu sizdede böyle bir arıza felan meydana geldimi
  • hocam benide yaz s730 aldım bu gün. aşık oldum yemin ediyorum son sessss te bile bir cızırtı bozulma olmaz mı bir hopralörde. Logitech'ten geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

hocam benide yaz s730 aldım bu gün. aşık oldum yemin ediyorum son sessss te bile bir cızırtı bozulma olmaz mı bir hopralörde. Logitech'ten geçtim

beyler subwofer'un ön ızgarası nasıl çıkıyor bilen var mı?
  • quote:

quote:

hocam benide yaz s730 aldım bu gün. aşık oldum yemin ediyorum son sessss te bile bir cızırtı bozulma olmaz mı bir hopralörde. Logitech'ten geçtim

daha yeni aldın hemen söküyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

quote:

i love bass müziğinde nasıl göbek attığını görmek istiyorum. Nasıl sökülür ki bu öndeki ızgara? Garanti dışı kalmaz değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

i love bass müziğinde nasıl göbek attığını görmek istiyorum. Nasıl sökülür ki bu öndeki ızgara? Garanti dışı kalmaz değil mi?

Aktif inverter subtaki gibi göremezsin ki. Pasif yansıtıcılar ver bunda asıl onlar titriyor yanlarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aktif inverter subtaki gibi göremezsin ki. Pasif yansıtıcılar ver bunda asıl onlar titriyor yanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 10 Eylül 2012; 15:17:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuh arkadaş ya evdeki pcyi satıp alası geliyor insanın

• quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kapağını söktüm basit bir bıcakla kolayca sökülüyormuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kapağını söktüm basit bir bıcakla kolayca sökülüyormuş.

Nasıl böyle aşağıdan yukarıya filan sallanıyor ? Benim bildiğim bass bütün olarak zıplar bu süzülüyor arkadaş

• Arkadaşlar ses sistemleri ve detaylarından hiç anlamam ama çok iyi kulağım ve zevkim vardır . Kullanım amacım sadece pc oyun ve müzik olacağı için ses sistemi arıyorum. Bayağı uğraştım z5500 almak için ama piyasada bulamadım . Derken z906 yıda ben beğenmedim . Ve tesadüfen bu sistemi gördüm vatanda. Bass kabininin boyu dikkatıimi çekince sorumluya sordum z5500 mü bumu diye , tabiki z5500 daha güçlü bir set dedi. Siz nediyorsunuz ? Kullanım yoğunluğu oyun ve müzik olduğu için çok yüksek bass istiyorum. Bass gücü z5500 den düşükmü , z906 dan yüksekmi ? Birde şu ses sistemi teknolojilerini desteklemiyor sanırım THQ gibi dolby gibi . Bana bunuda biraz açarmısınız ? Bu teknolojileri destekleyen ses sistemimi yoksa dekoderimi ? Yani böyle bir sistemi bu teknolojileri destekleyen bir anfi ye veya ses kartına bağlasak desteklemişmi oluyor ? Son bir soru, bu seti 2+1 veya 5+1 olarak alsak fazladan hopollör bağlayarak 2+1 i 5+1 e , 5+1 i 7+1 e çıkartabilirmiyiz ? Çıkartabilirmiyizden kastım çevresel ses , fazla ses değil. Birde 2+1 alıp , fazladan hopollör isteme amacım 2+1 in değerleri daha yüksek olduğundan daha iyi , yüksek ses ve bas alabileceğim düşüncesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar ses sistemleri ve detaylarından hiç anlamam ama çok iyi kulağım ve zevkim vardır . Kullanım amacım sadece pc oyun ve müzik olacağı için ses sistemi arıyorum. Bayağı uğraştım z5500 almak için ama piyasada bulamadım . Derken z906 yıda ben beğenmedim . Ve tesadüfen bu sistemi gördüm vatanda. Bass kabininin boyu dikkatıimi çekince sorumluya sordum z5500 mü bumu diye , tabiki z5500 daha güçlü bir set dedi. Siz nediyorsunuz ? Kullanım yoğunluğu oyun ve müzik olduğu için çok yüksek bass istiyorum. Bass gücü z5500 den düşükmü , z906 dan yüksekmi ? Birde şu ses sistemi teknolojilerini desteklemiyor sanırım THQ gibi dolby gibi . Bana bunuda biraz açarmısınız ? Bu teknolojileri destekleyen ses sistemimi yoksa dekoderimi ? Yani böyle bir sistemi bu teknolojileri destekleyen bir anfi ye veya ses kartına bağlasak desteklemişmi oluyor ? Son bir soru, bu seti 2+1 veya 5+1 olarak alsak fazladan hopollör bağlayarak 2+1 i 5+1 e , 5+1 i 7+1 e çıkartabilirmiyiz ? Çıkartabilirmiyizden kastım çevresel ses , fazla ses değil. Birde 2+1 alıp , fazladan hopollör isteme amacım 2+1 in değerleri daha yüksek olduğundan daha iyi , yüksek ses ve bas alabileceğim düşüncesi.

Edifier pasif yanstıcıları kullanıyor yani basslar daha yumuşak, z5500 faz inverter kullanıyor daha sert ve atak bası vardır
    THX vs formatlar dekoderle alakalı z5500 dekoder kumandaya dahil, edifierde dekoder yok ve optik çıkış da yok, edifier daha çok PC sistemi oluyor ve dekoder görevini pc yapıyor.
    z5500de tiz hoparlçrü yok hele ki müzik dinliyorsanız bence büyük bir eksiklik ama müzk tarzınız bass ağırlıklıysa edifier çok da avantajını belli etmeyecek sonuçta fiyat olarak da z5500 daha ucuz kalıyor.
    Müzik için 2.1 size yeter film ve oyunlar için kesinlikle 5.1 alın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar ses sistemleri ve detaylarından hiç anlamam ama çok iyi kulağım ve zevkim vardır . Kullanım amacım sadece pc oyun ve müzik olacağı için ses sistemi arıyorum. Bayağı uğraştım z5500 almak için ama piyasada bulamadım . Derken z906 yıda ben beğenmedim . Ve tesadüfen bu sistemi gördüm vatanda. Bass kabininin boyu dikkatıimi çekince sorumluya sordum z5500 mü bumu diye , tabiki z5500 daha güçlü bir set dedi. Siz nediyorsunuz ? Kullanım yoğunluğu oyun ve müzik olduğu için çok yüksek bass istiyorum. Bass gücü z5500 den düşükmü , z906 dan yüksekmi ? Birde şu ses sistemi teknolojilerini desteklemiyor sanırım THQ gibi dolby gibi . Bana bunuda biraz açarmısınız ? Bu teknolojileri destekleyen ses sistemimi yoksa dekoderimi ? Yani böyle bir sistemi bu teknolojileri destekleyen bir anfi ye veya ses kartına bağlasak desteklemişmi oluyor ? Son bir soru, bu seti 2+1 veya 5+1 olarak alsak fazladan hopollör bağlayarak 2+1 i 5+1 e , 5+1 i 7+1 e çıkartabilirmiyiz ? Çıkartabilirmiyizden kastım çevresel ses , fazla ses değil. Birde 2+1 alıp , fazladan hopollör isteme amacım 2+1 in değerleri daha yüksek olduğundan daha iyi , yüksek ses ve bas alabileceğim düşüncesi.

Edifier pasif yanstıcıları kullanıyor yani basslar daha yumuşak, z5500 faz inverter kullanıyor daha sert ve atak bası vardır
    THX vs formatlar dekoderle alakalı z5500 dekoder kumandaya dahil, edifierde dekoder yok ve optik çıkış da yok, edifier daha çok PC sistemi oluyor ve dekoder görevini pc yapıyor.
    z5500de tiz hoparlçrü yok hele ki müzik dinliyorsanız bence büyük bir eksiklik ama müzk tarzınız bass ağırlıklıysa edifier çok da avantajını belli etmeyecek sonuçta fiyat olarak da z5500 daha ucuz kalıyor.
    Müzik için 2.1 size yeter film ve oyunlar için kesinlikle 5.1 alın

Piyasada z5500 olmadığı için z906 ile mukayese edersek hangisini tavsiye edersin ? Vatandan alacağım . İkiside aynı hemen hemen fiyat olarak. Z906 Da tiz ler z5500 den çok daha iyi diyrolar . Bass olarak acaba z906 mı s550 mi ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.