Şimdi Ara

EDIFIER S730 2+1 300 WATT SPEAKER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam vatandan %25 indirimle 600 liraya aldım arkadaşlar. Bu akşam da fiber optik kabloyu aldım ve o şekilde bağladım bilgsayara (SPDIF). Bu sistemi eğer optik girişiniz varsa kesinlikle o şekilde kullanın. Öteki türlü ziyan etmiş olursunuz Şu anda ses kalitesi efsane oldu gerçekten, hissedilir bir fark var arada cidden..
  • Ben alternatif uydu arayışındaydım, kaldırır, kaldırmaz, hi/fi olur, olmaz derken araya bir Denon 1611 ekleyerek çözümü buldum. Orjianl uydular arka oldu. İki büyük hoparlör ön, sub yine sub. İki ön bir de merkez dali alıp son noktayı koyucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccuneyt -- 9 Ocak 2012; 13:36:57 >
  • Almak isteyipte fiyatını düşmesini bekleyenlere duyurulur hafta sonu indirimi var kaçırmayın derim Edifier S730 581TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: edifers

Almak isteyipte fiyatını düşmesini bekleyenlere duyurulur hafta sonu indirimi var kaçırmayın derim Edifier S730 581TL

Offf 650 liraya almıştım.
  • vatan yine başladı indirime
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Almak isteyipte fiyatını düşmesini bekleyenlere duyurulur hafta sonu indirimi var kaçırmayın derim Edifier S730 581TL

Sen yine iyi almışsın hocam ben 710TL vermiştim ama hiçte pişman değilim helal olsun sonuna kadar hak ediyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Sen yine iyi almışsın hocam ben 710TL vermiştim ama hiçte pişman değilim helal olsun sonuna kadar hak ediyor...

O kesin tabii Şahane ötesi ya

• Arkadaslar bugun edifier s730 aldim. Msi gt780dxr laptopuma pc cikisindan bagladim. Flac bir parca actim bol bassli ama oda ne. Sanki 50 tl lik microlab hoperlorlerden hicbir farki yok. 31 kg lik dev sub sehpa niyetine duruyor. Basslari sona aldim yinede hi tatmin edici degil. Moralim cok bozuldu yardim edebilecek var mi?ç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashon

Arkadaslar bugun edifier s730 aldim. Msi gt780dxr laptopuma pc cikisindan bagladim. Flac bir parca actim bol bassli ama oda ne. Sanki 50 tl lik microlab hoperlorlerden hicbir farki yok. 31 kg lik dev sub sehpa niyetine duruyor. Basslari sona aldim yinede hi tatmin edici degil. Moralim cok bozuldu yardim edebilecek var mi?ç

Öncelikli olarak ses kartının markasını, sonra ses kartı ve ses sisteminin bağlantı yolunu açıklarsan yardımcı olmaya çalışırız. Eğer onboard ses kartı ile kullanıyorsan performans alman zor. Optik bağlantıda mükemmele yakın performans alırsın. Sonuçta oldukça pahalı bir sistem. Bu kadar kötü olacağını sanmıyorum ki kullanan arkadaşlarım var ve oldukça performanslı. Böyle bir sisteme bu kadar para veriyorsanız yanınada mutlaka üst düzey ses kartı almalısınız. Creative SB RECON 3D PCI-E SES KARTI, X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI, X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E SES KARTI gibi kartları kullanabilirsiniz...

Daha ilk denemede sisteminizi eleştirmek yerine daha iyi nasıl performans alacağınızı araştırmanız bence daha pozitif bir yaklaşım olacaktır... Ayrıca Flac formatında olsada bazen müziklerde sorun olabiliyor... Başka formatlarda, başka tarzda müziklerde denemenizi tavsiye ederim...

Not: Yazınızda dikkat etmemişim. Laptop pc çıkışandan demişsiniz. Bu sistemi laptop ile birlikte kullanıp verim almanız pek olası değil. Laptopa USB ses kartı alabilirsiniz. Vatan Bilgisayar'da modeller mevcut. Mümkünse optik bağlantı tercih ediniz. Laptopların ses kartları genelde oldukça düşük kalitede ses veriyorlar... Sonuçta siz bu güzelim sistemi kulaklık çıkışına bağlamış oluyorsunuz. Verim almamanız gayet normal....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastboy73 -- 31 Mart 2012; 11:26:36 >

• quote:

Öncelikli olarak ses kartının markasını, sonra ses kartı ve ses sisteminin bağlantı yolunu açıklarsan yardımcı olmaya çalışırız. Eğer onboard ses kartı ile kullanıyorsan performans alman zor. Optik bağlantıda mükemmele yakın performans alırsın. Sonuçta oldukça pahalı bir sistem. Bu kadar kötü olacağını sanmıyorum ki kullanan arkadaşlarım var ve oldukça performanslı. Böyle bir sisteme bu kadar para veriyorsanız yanınada mutlaka üst düzey ses kartı almalısınız. Creative SB RECON 3D PCI-E SES KARTI, X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI, X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E SES KARTI gibi kartları kullanabilirsiniz...

Daha ilk denemede sisteminizi eleştirmek yerine daha iyi nasıl performans alacağınızı araştırmanız bence daha pozitif bir yaklaşım olacaktır... Ayrıca Flac formatında olsada bazen müziklerde sorun olabiliyor... Başka formatlarda, başka tarzda müziklerde denemenizi tavsiye ederim...

Not: Yazınızda dikkat etmemişim. Laptop pc çıkışandan demişsiniz. Bu sistemi laptop ile birlikte kullanıp verim almanız pek olası değil. Laptopa USB ses kartı alabilirsiniz. Vatan Bilgisayar'da modeller mevcut. Mümkünse optik bağlantı tercih ediniz. Laptopların ses kartları genelde oldukça düşük kalitede ses veriyorlar... Sonuçta siz bu güzelim sistemi kulaklık çıkışına bağlamış oluyorsunuz. Verim almamanız gayet normal....

Laptopumda Dynaudio THD sertifikalı ses kartı mevcut. buna güvenerek Edifier ı aldım ama sanırım sistem sadece kendi içindeki hoperlör ve sub ı ile verimli. hariciye pek katkısı olmuyor zaten optik çıkışda mevcut değil yada ben göremedim. Herneyse dediğiniz gibi harici bir ses kartı alacagım.

CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI bu kartı almayı düşünüyorum ne dersiniz?

• quote:

quote:

Laptopumda Dynaudio THD sertifikalı ses kartı mevcut. buna güvenerek Edifier ı aldım ama sanırım sistem sadece kendi içindeki hoperlör ve sub ı ile verimli. hariciye pek katkısı olmuyor zaten optik çıkışda mevcut değil yada ben göremedim. Herneyse dediğiniz gibi harici bir ses kartı alacagım.

CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI bu kartı almayı düşünüyorum ne dersiniz?

hangi modeli aldin eğer edifier s730 ise hem optik hem coax çıkışları mevcut eger harici bir uydu bağlaycaksak ayni ohmlara ve güce sahip bir uydu takarsan kesinlikle verimli olur subu değiştirme derim

• quote:

hangi modeli aldin eğer edifier s730 ise hem optik hem coax çıkışları mevcut eger harici bir uydu bağlaycaksak ayni ohmlara ve güce sahip bir uydu takarsan kesinlikle verimli olur subu değiştirme derim

Sub ı değiştirmeyeceğim. laptopuma harici ses kartı alıp S730 u ses kartına baglayacgım. laptop'ta optic yada coax çıkış yok dolayısıyla dönüştürücü yada uygun bir kablo almam gerekecek. akşamüstü gidip alacagım yorumlarınızı bekliyorum. hem ses kartı hem kablo tavsiyesi olarak. şimdiden teşekkürler.
  • CREATIVE - X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI ve coax kablo olarak ben profigold PGD-483 3mt kullaniyom 1 mt olanida mevcut yanlış hatırlamıyorsam pgd-4814 olmasi lazim optik kablolarıda var tabi
  • creative x-fi 5.1 pro aldım ve optical kabloyla bağladım. harika oldu :) cevap verenlere teşekkürler s730 u herkese tavsiye ederim.
  • quote:

creative x-fi 5.1 pro aldım ve optical kabloyla bağladım. harika oldu :) cevap verenlere teşekkürler s730 u herkese tavsiye ederim.

creative x-fi 5.1 pro çok büyük farklar sundumu ??
    ben onboard olarak kullanıyorum yazıkmı ediyorum acaba sisteme hp dv7 6001 st notebook'um ?? ses kartı kanımca kalitelidir ama ?
  • quote:

creative x-fi 5.1 pro çok büyük farklar sundumu ??
    ben onboard olarak kullanıyorum yazıkmı ediyorum acaba sisteme hp dv7 6001 st notebook'um ?? ses kartı kanımca kalitelidir ama ?

benim laptop'ın optical veya coax çıkışı olmadığı için mecburen ses akrtı aldım. optik çıkışın varsa ve sesten memnunsan gerek yok. harici ses kartı muhakkak fark ettiriyodur ama değer mi bilemiyorum.
  • kesinlikle öneririm
  • Arkadaşlar kaliteli bir ses kartı önerir misiniz? m audio fast track pro düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı. Bu sisteme yakışacak kart önerin, hadi siz bilirsiniz
  • Harika bir ses sistemi diyebilirim. Tam performans almak istiyorsan kesinlikle optik bağlantıyı kullanmalısın. Dinleyeceğin müzikler en az 320k olmalı. Harika bir ses sistemi.
  • logitech z623 le yarışamaz bile
    kalite şıklık ses gücü sağlamlık vs. yönünden en iyisi bence..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.