Şimdi Ara

Edifier S730 vs Logitech Z623 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de şansa buldum biraz. liseden arkadaşım eksende çalışıyor, zar zor biyerlerden buldurdu. Son s730 olabilir :D ya da sonlardan biri. Baya uğraştım falan demişti çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

Ben de şansa buldum biraz. liseden arkadaşım eksende çalışıyor, zar zor biyerlerden buldurdu. Son s730 olabilir :D ya da sonlardan biri. Baya uğraştım falan demişti çünkü.

Üretimi devam ediyormuş aslında,neden getirtmiyorlar anlamadım,Vatanı arıyorum yok,distiribütörü arıyorum yok neden bu kadar talep varken getirtmezler anlamış değilim.

• Benim tercihim S730 yönünde olurdu fakat o kadar para vermek içimden gelmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

konudaki s730 hakkında okuduklarım karşısında öncelikle şaşırdım, z5500 den s730 a geçmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki logitech sinema sistemi üretiyor müzikle alakası yok. subwooferları karşılaştırmak bile çok büyük bir hata, loginin subları uğultudan başka bir ses vermemekte (bu sizin bass anlayışınıza bağlı tabi). s730 un pasifleri sayesinde basslar her ses düzeyinde inanılmaz düzgün. uydu konusuna girmiyorum çünkü edifier çift yollu uydu kullanıyor. edifier ın bassları yetersiz geliyor diyosanız bass ın yerini değiştirin biraz yer seçiyor hava çıkışı olmadığı için. kesinlikle piyasadaki hi end hariç en güçlü subwoofer.

Hangi yorumlara şaşırdınız mesela ?

Logiyle yapılan bütün karsilastirmalara, özellikle yeni teknoloji eski teknoloji kavramlarına. Hoparlörde teknoloji bence en geriden gelen şeydir. En eski Analog cihazlar genellikle çok daha kaliteli ve orantılı ses vermektedir. Edifier kesinlikle loginin klasmani değil.

Edifierin kalitesine laf eden yok zaten eski teknoloji derken subwooferin boyutunu kast ettim ki teknoloji geliştikçe cihazların boyutu küçülür.Bu her üründe %90 böyledir.

S730 unuz olup toz kondurmamanızı anlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

konudaki s730 hakkında okuduklarım karşısında öncelikle şaşırdım, z5500 den s730 a geçmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki logitech sinema sistemi üretiyor müzikle alakası yok. subwooferları karşılaştırmak bile çok büyük bir hata, loginin subları uğultudan başka bir ses vermemekte (bu sizin bass anlayışınıza bağlı tabi). s730 un pasifleri sayesinde basslar her ses düzeyinde inanılmaz düzgün. uydu konusuna girmiyorum çünkü edifier çift yollu uydu kullanıyor. edifier ın bassları yetersiz geliyor diyosanız bass ın yerini değiştirin biraz yer seçiyor hava çıkışı olmadığı için. kesinlikle piyasadaki hi end hariç en güçlü subwoofer.

Logiyle yapılan bütün karsilastirmalara, özellikle yeni teknoloji eski teknoloji kavramlarına. Hoparlörde teknoloji bence en geriden gelen şeydir. En eski Analog cihazlar genellikle çok daha kaliteli ve orantılı ses vermektedir. Edifier kesinlikle loginin klasmani değil.

Edifierin kalitesine laf eden yok zaten eski teknoloji derken subwooferin boyutunu kast ettim ki teknoloji geliştikçe cihazların boyutu küçülür.Bu her üründe %90 böyledir.

Bahsettiğiniz olayla alakası yok. Teknolojiye göre değişir, telefonlar büyüyor ona bakarsanız. Z906 daha yeni daha küçük kabin ama z5500 bass kalitesinde değil, bakınız teknoloji ilerledi boyut küçüldü ama etkisi ters oldu. Z5500 kullanan biri olarak objektif yorum yapmaya çalışıyorum. Ama sizin müzik kulağınız biraz zayıf sanırım, sizin için olay evi ne kadar salladigi. bass yerine uğultu dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 25 Haziran 2013; 2:28:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz olayla alakası yok. Teknolojiye göre değişir, telefonlar büyüyor ona bakarsanız. Z906 daha yeni daha küçük kabin ama z5500 bass kalitesinde değil, bakınız teknoloji ilerledi boyut küçüldü ama etkisi ters oldu. Z5500 kullanan biri olarak objektif yorum yapmaya çalışıyorum. Ama sizin müzik kulağınız biraz zayıf sanırım, sizin için olay evi ne kadar salladigi. bass yerine uğultu dinleyebilirsiniz.

Edifier S730 vs Logitech Z623

Bu resim üzerinden yorum yapıp konuyu saptırmayacağım.Sana yeterli cevap odur.Z5500 ün bas kalitesinde olmaması aksine bir artıdır z906'ya.çünkü z5500 de tiz namına bir halt yokken z906 daha dengeli tizler daha canlı bir sistemdir.Bunu Z906 konusuna uğrarsanız herkes söler size.Z5500 bass kalitesinde değil derken siz z906 evi daha az sallıyoru kast ediyorsunuz diye düşünüyorum.yoksa z906 nın bass tepkisi frekansları kötü demezsiniz heralde dimi :D tam bir paradoksun kendi sözlerinle çelişiyorsun. az ayran iç..

o değilde benim için odayı ne kadar salladığıı nerden çıkardın benim yazmadığım ama senin görebildiğin bir yazı fontu mu var?

Block

bilmiyorsan söyle yardımcı oluruz atıp tutmakla olmaz böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 25 Haziran 2013; 2:38:00 >

• ilk telefondan olayı getirmen komik olmuş tabi, son yıllara bakarsan 2 parmak kadar telefonlardan sonra telefon olayı akıllı telefona geçip büyümeye geçti. neyse konu o değil, edifier ın sistemi dünya üzerinde logitechlerden üstün olduğu kabul edilmiş sizle bu dialoğu bile yapmam saçma haklısınız. logi bass ı küçülterek sistemi dengeledi bence, uydularında çok bi gelişim olduğunu düşünmüyorum. o boğuk bass sesi gittiğinden daha dengeli çalıyor. yukarda tartıştığınız konu sistemin bass sesi yok biri küçük biri büyük, büyük olmasına rağmen boyutu yanıltıyor vs. bence z906 nın kabin yapısı iyi değil, belli bir frekanstan sonra hava çıkışından sadece vvvuuuuuuuuuuuuuu diye ses geliyor
    he ayrıca senin bu konularda bildiğini biz unuttuk aslanım

• Edifier S730
  • Edifier s730'um var. Anlatılmaz yaşanır diyorum
    Arkadaşın z906'sı vardı benim sistemi dinledikten sonra sattı s730 arıyor ama bulamıyor şimdide

bas konusuna gelince

dağılın

• Biraz eski konu ama s730 cidden alınabilecek en iyi müzik ses sistemidir Ahşap kahini yeter piyano boyası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, sahibindene Edifier s730 ilanı koydum.
    Çok temiz durumda.
    İlan no 258224034
    Foruma özel 600₺

• pm
  • merhaba edifier s730 arıyorum elinde olan ve satmak isteyen arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.