|
Bildirim
Bir tane firma çıkıp şu markanın ürünlerini getirmiyor resmi olarak, Bu kadar kaliteli ses sistemi üreten bir firmanın olmaması büyük kayıp bizim için yaklaşık 13 senedir sanırım X600 kullanıyorum 2+1 ses sistemi bundan geçecek bir tane doğru düzgün ürün yok. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende de edifier mp260 var,gerçekten kaliteli ürünler d12 sanırım artık yok sıraya onu almıştım ama satılmıyor sanırım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ne kadar boş bir yorum, Sana göre iyi kötü veya ortalama olabilir, Lakin her türlü piyasada olmaması biz kullanıcılar için gerek ürün seçeneği gerek fiyat olarak olumsuz bir şekilde yansıyor. Türkiyede olduğu dönemde aynı fiyat kategorisinde daha iyi ürün sunan başka bir firma yoktu, Creative desen ürünü yok artık logitech hem çok az ürünü var hemde rakibi olmadığı için aşırı gereksiz pahalı, Saçma sapan markalar ve ürünler var onlarda aynı derecede pahalı. Hem seçenek yok denecek kadar az hemde fiyatlar rekabet olmadığı için bir markanın kontrolünde, Ayrıca Edifier sistemlerini kullananlar ne kadar iyi sistemler olduğunu gayet iyi bilir. |
|
Hocam sen önce Türkçe yazmaya bir özen göster, Ne yazdığın belli değil, Laf sokmaya çalışıyorsun güya nasıl bir amacın varsa artık... Sana ne kadar anlatsak bile anlamazsın verdiğin cevaptan belli o yüzden, Sen haklısın |
olur denerim savunduğun firmayı 5-6 yıl öncesine kadar türkiyede bilen adam yok hangi kafayı yaşıyosuz merak ediyorum adamlar ucuz kablosuz kulaklık ile adını duyurdular daha öncesi vardır yoktur banane sen yazdığım mesajdaki ironiyi anlamıyorsan kendine beyin taktır boşver elin çinli firmasını falan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 22 Ekim 2023; 13:51:20 > |
Edifier, Microlab, Creative markalarının en çok konuşulduğu zamanlarda bir tane 90 liraya toplam 40w rms olan Microlab M200 almıştım, halen kullanıyorum. Benzeri toplam 40w rms olan Jwin X18U 2+1 modeli şuan 5.578 lira! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|