Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EDIFIER X3 TWS KULAKLIK Satın Al 19 Kasım 2020 15:07 1 1 EDIFIER X3 TWS KULAKLIK Merhaba arkadaşlar,Trendyol sitesinden Frekans İstanbul mağazasından Edifier X3 TWS kulaklık satın aldım ancak ürün bana ulaştığında başka bir kulaklık hediyesi aldım. Ürünü hiç kullanmadığım yalnızca güvenlik bandını kontrol amaçlı açtım. 2 yıl garantisi var, faturası ve garanti belgesi var. Tarafınıza istediğiniz kargo firması ile ücretsiz gönderirim veya uygun bir konumda buluşabiliriz. Fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum. Ciddi alıcılar ile pazarlık yaparım.LİNK: İnceleme videosuSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 310 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EDIFIER X3 TWS KULAKLIK ipad mini 16 gb (Beyaz)