Şimdi Ara

**EDİRNE\KEŞAN 4.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
313.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi bayagı erken yola cıkmaya baslamıssınız, teslim tarihi 13-14 diye geciyordu ama, hayrını görürsünüz umarım.. iyi tezkereler..
  • arkadaşlar acaba keşan genelde nereye dağıtım yapıyo bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAGANUS86

arkadaşlar acaba keşan genelde nereye dağıtım yapıyo bilen var mı ?

aynı şeyi bende merak ediyorum devreler..
  • bu arada biletimi aldım arkadaşlar haremden gidicem ben pazar sabahı...20 ytl bilet...
  • arkadaşşşlar bukadar mı ya.. Bilen ya da çevresinde giden varsa biraz bilgi alalım.
  • :) tık yok resmen
  • biz 323 ler 250 kisiydik siz 450 kisisiniz. bunların yaklasık 20 tanesi topcu taburunda kalır geri kalan ipsala hudut taburuna ( bizden 90 kisi gitti) gunde 8 saat nobet tutmaya , tugay a , tank ve pyade taburlarına gider. Topcu taburu haric hepsinde cok fazla devrecilik vardır o yuzden topcu taburunda kalmak en iyisidir.
  • hiçbiyerde bi açıklama bulunmuyo keşandaki birlikle ilgili. Ya çok kötü moralimizi bozmamak için bişi solemiyolar yada ilk oraya giden biziz galiba :D

msn:laz_12@yahoo.com
  • DEVREM bende bu sorunun cevabını sabahtan beri araitırıyorum sonuç alamadım

şansımıza dede lerden biri denk gelırse ancak bilgi alabilicez galiba
    daha 3 günümüz var belki bazı şeyleri netleştiririz gidene kadar
  • arkadaşlar keşan a sürgün yeri diyorlar.
  • evet kesan genelde surgun yeridir. arkadaslar daha once yazdım tekrar yazıyorum siz acemiliginizi Fevzi Fenguc kıslası topcu taburunda yapacaksınız o yuzden baska yere ugramadan direk oraya gidin. Nobet sadece Hudut Taburu ( ipsala ) da 8 saat diger taburlarda 2 saat. Acemiliginizden sonra kesan garnizonunda cesitli taburlara dagılacaksınız ; Topcu Taburu , Hudut Taburu ( ipsala) , 1.ve 2. Piyade taburu, 1.ve 2. Tank Taburu, Tugay ,Lojistik Destek konutanlıgı v.s.. Bunların haricinde dolaplara kilit taktımazlar getirmeyin hic, cok fazla askeri malzeme geirmeyede gerek yok kantinde ihtiyacınız olan herseyi bulabilirsinz , 325. kısa donemlere topcu taburunda 4. Batarya bakıcak acemiliği suresinde. yani bölük komutanınız Memduh üstteğmen olacak buyuk ihtimal takım komutanınız Serkan Tegmen olacak ki o cok iyidir biraz fazla konusur o kadar. Acemliginiz kolay gecer ama usta birligine dagıldıktan sonra gideceginiz yere gore aranızda sıkıntı cekecekler olacaktır. Cunku siz askere girdiginiz donem itibariyle 4 yılda bir yapılan Kara Kuvvetleri denetlemeleriine denk geliyosunuz denetlemeden cok denetleme hazırlıkları kotu oluyomus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welld0ne -- 11 Aralık 2008; 11:23:41 >

• bileti son güne bırakmayın arkadaşlar benden tavsiye sizlere...
  • Sürgün yeri evet ama güzel bir yerdir. Abim orada uzun dönem askerlik yaptı 1 yıl 2005 senesinde memnundu.
    quote:

Orjinalden alıntı: PAGANUS86

arkadaşlar keşan a sürgün yeri diyorlar.
  • ayrıca bu akşam yaptığımız konuşma çok güzel oldu arkadaşlarımız iyi bir sohbet ortamı kurdular şimdiden...
  • konuşma yaklaşık 2 saattir devam ediyor 14 kişi olduk...
  • Konumuzu yukarı alalım :)
  • 23 te msn de ortak konuşma olacaktır bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbourne -- 12 Aralık 2008; 23:54:48 >
  • beyler ben gelemedim konusmaya neler konustunuz?naptınız tanıstınızmı?benide yalnız bırakmayın orda.icerde bulusmak icin bi karara vardınızmı nasıl gorusebilecegimize nasıl birbirimizi nasıl tanıyacagımıza dahi?
  • bu sabah itibariyle traşımıda olmuş bulunuyorum :) bavulumuda hazırladım gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.