Şimdi Ara

Edirne nasıl bilen var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyin8131

quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Üniversite yerleşkelerini bilmem ama
    Edirne muhteşem bir şehir,3 günlüğüne gitmiştik biz bir düğün için
    hakkaten şehir yani sıcakkanlı insanları,sarışın ve güzel kızları (klasik trakya),sürekli aktif ve akışta olan yaşamı,denize olan yakın konumu..

Ankarada yaşadığım için Eskişehirede sık sık gidip geliyorum,heleki son 1-2 ayda arkadaşımın abisi orada kuzen orada bazende eğlenmek için
    abartılıyor bana göre,güzel mekanları var
    ortam falan güzelde,mimari ve şehir düzeni bakımından aman aman bir şehir değil
    fakat genç nüfus çok ve hızlı trenin merkezi gibi birşey
    birde popüler biryer,söyleyince havan oluyor hakkaten

tercih senin
    Ben olsam Edirne derdim..

canales edirnedede eskişehirdeki gibi bir yaşam sürebileceğimi söylüyorsun yani

Eskişehire gelenler eğlenmek için geliyo
    eğlenmek için derken,tabiki okumak ilk amaç ama eğlenceyi seven insanlar ağırlıkta,buda güzel birşey
    o nedenle eğlence mekanları güzel,fazlası yok benim için Eskişehirin,denizi yok her telden insanı var,bozkırın ortası sonuçta iç anadoluu
    4 defa gittim,her birinde 3-4 gün kaldım,okuyanlar daha fazla şey söyleyecektir
    güzel şehir kesinlikle ama öyle ''Hedefim eskişehir yaaa'' demek için çok büyük sebepler gerek
    ayrıca şunu belirtmem gerekir,anadolu üniversitesi hakikatten kaliteli bir üniversite
    ama dediğim gibi..
    Ankarada yaşıyorum ben,bahçelievleri 10 tane eskişehire değişmem mesela,ne insanını ne caddelerini ne ortamını
    Edirneyide değişmem kesinlikle
    ama Edirne çok farklı biryer,insanı doğası kızları alkol konusunda rahat ettirebilecek barları,ortamı çok güzel oranında
    istanbula yakın,denize uzak değil
    çok tatlı biryer

öyle hemen karar verme yinede araştırmalara devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Campanella

quote:

quote:

hakkaten şehir yani sıcakkanlı insanları,sarışın ve güzel kızları (klasik trakya),sürekli aktif ve akışta olan yaşamı,denize olan yakın konumu..

Ankarada yaşadığım için Eskişehirede sık sık gidip geliyorum,heleki son 1-2 ayda arkadaşımın abisi orada kuzen orada bazende eğlenmek için

tercih senin

Edirnede Eskişehirdeki gibi yaşam ve ortam bekleme bak ortam her üni de vardır ama öğrenci şehri diye markalaşmış bi yer var elinde tabiki farklı olacaktır. Üni kaliteleri bakımından bilemem.(bunu söylemek için kadrosunu bilmek lazım) Hangi üniden mezun olunca mutlu olucaksan onu yaz yani bi de böyle düşün

ya aga çok karışığım walla ne diyebilirim ki yardımın için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

tercih senin

Edirnede Eskişehirdeki gibi yaşam ve ortam bekleme bak ortam her üni de vardır ama öğrenci şehri diye markalaşmış bi yer var elinde tabiki farklı olacaktır. Üni kaliteleri bakımından bilemem.(bunu söylemek için kadrosunu bilmek lazım) Hangi üniden mezun olunca mutlu olucaksan onu yaz yani bi de böyle düşün

ya aga çok karışığım walla ne diyebilirim ki yardımın için teşekkürler

dediklerini iyi düşüncem sonuçta istikbalde önemli ya mühendislik yazalım öyleyse

• edirne küçüktür iyidir insanları çok iyidir ama büyük şehirlerden gelen biri için zaman zaman sıkıcı olabilir ama edirne her zaman farkını ortaya koyar yarım saat merkezde gezdiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız
  • quote:

Edirne de 2 yerleşke var (yanlışlık olmasın bildiğim bunlar :D) biri balkan diğeri ayşekadın yerleşkesi. Üniversitenin ilçelerde de bölümleri olabilir onlara girmeyelim...

Edirneye geldiğin zaman şehir dışındaki otogarda inip minibüslerle şehir içine ulaşım var ulaşım açısından çok rahat bi şehir minibüse binip şehir içine girerken ilk ışıklarda sağ tarafa doğru bakınca tıp fakültesini ve arkasındaki balkan yerleşkesini görürsün merkezde oturup buraya gelmek hergün biraz sıkabilir insanı ama ögrenci yurdu var zaten orda...

Ayşekadın yerleşkesine migros kavşagından sonraki kavşaktan sağ tarafa dönerek ulaşırsın zaten kafeler burda üniversite var diye bas bas bağırmakta bu yüzden bulmakta zorlanmazsın kafelerin karşısında girişi

Alışveriş merkezi açısından yeni ve hızlı gelişen bir şehir Kipa , 3m migros ve dedeman hotelin yanında var bi güzel avm. Çarşıda istediğini bulursun zaten o açıdan da sorun yok.

Ögrenci hayatına gelince edirnede ögrenci olmak güzeldir karaağacta takılmak güzeldir 2 köprü arasında barlarda eğlenmek ,saraçlarda dolaşmak, kafelerde oturup yiyip içmek eğlencelidir. Edirne baskıcı bir şehir değildir yani mahalle baskısı yoktur . Gece 2-3-4 çıkıp sokakta rahat rahat dolaşabilirsin içebilirsin.

Yazın arkadaşlarınla enez-erikli tatil planları yapıp gidip denize girebilirsin.

Kışın soğuk geçer ama kışıda yazıda ayrı güzeldir.Güzel olmasının nedeni küçük olmasıdır.....

Eskişehir tam bir ögrenci kendi o şekilde kıyaslama yapma bence ama oturduğun yerde üniversite okumanı önermem çünkü hayatı ögrenmek lazım...

Ek olarak Ahmet Karadeniz Yerleşkesi bulunuyor.O da balkan yerleşkesine 10 dk uzaklıkta dolmuşla..Tüm mühendislik ve mimarlık fakülteleri orada bulunuyor..Ama çok da güzel değil konumu ve sosyal hayatı oranın..Balkan yerleşkesinde ayrıca BESYO bulunuyor.Bi de Karaağacın orada meslek yüksek okulu bölümleri bulunuyor 2 yıllık vs..O da yunanistan sınırının orası oluyor..

Edirne küçük ve sıkıcı bir şehirdir.Şehri 1 gün gezdin mi bitiyor.Genelde merkezde ve ayşekadın da takılır Edirne Gençliği..Kız ortamı vs iyidir.Zamanla alışıyorsun şehre.Kolay gele..

• kesin vardır
  • mühendislik fakültemiz çok kötü bir yerde etrafında en yakın otogar var başka hiçbirşey yok kışın minibüs bulamazsanız ki çoğu zaman yoktu dona dona otogara yürürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 21 Temmuz 2011; 16:14:36 >
  • Eskişehir'den kurtulduğum için bayram yapıcam nerdeyse benim durumumda bu :)
  • bende edirne makina düşünüyorum (inşallah tutar) düşünenler varsa konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepon

bende edirne makina düşünüyorum (inşallah tutar) düşünenler varsa konuşalım

trakya üni mak. müh. son sınıf öğrencisiiyim soruların varsa pm den yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Orijinalden alıntı: keepon

bende edirne makina düşünüyorum (inşallah tutar) düşünenler varsa konuşalım

trakya üni mak. müh. son sınıf öğrencisiiyim soruların varsa pm den yardımcı olabilirim

pm attım. Bide burayada yazıyım 105 binle almış geçen sene bende 105 bindeyim makina müh bölümü girebilirmiyim nediyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.