Şimdi Ara

edit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 18 Mart 2015; 10:58:51 >

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 18 Mart 2015; 10:59:11 >
  • hocam yol üzeri turlar derken bizi otobüste veya dısarda bekletip mi turu yapıyorlar?
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 18 Mart 2015; 10:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum madem turla gidiyorsunuz oralarda buralarda bekleyeceğinize extra turlarada katılın keyfiniz kaçmasın.sahsen ben Yurtdışına ilk çıkmama vede yanımızda 3 yasında çocuk olmasına rağmen italya'ya turla gitmeyip herseyi kendim ayarladım ve araç kiralayıp burdan götürdüğüm navigasyonla Gönlümce gezdim Hiçte zorlanmadım.birdahaki tatillerde turlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 18 Mart 2015; 10:59:52 >
  • Ne gerek var bu tura ya.şu fiyatlara bak ya .hem bir kere Euro işin içine girdimi kesinlikle ordan uzaklaşırım.
    Ben sizin yerinizde olsam hiç avrupa ile uğraşmam bu paralara Uzak doğuda güzelce tatilimi gerçekleştirirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit
    geçen ay açıldı
    Edit
    9 yıl önce açıldı
    edit edit edit
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 gün italya özellikle roma olabilir önerebileceğiniz tur var mı?

16 şubattan 1 mart a kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.