Bildirim
edit..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kargo kapınıza geldiğinde daha dikkatli olabilirdiniz.
Bu tür alışverişlerimde kargo görevlisinden rica ederim ve bekletirim.
Ürünün kutusunda dediğiniz gibi bir durum varsa bunu ilgili görevliye izah ederek tutanak tutulması gerekiyorsa şahit göstererek tutanak tutturarak ürün iadesini anında kargo görevlisine yaparım. Sözleşmenizde bu şekilde bir madde bulunuyor.
Müşteri hizmetleri ile bir görüşmeniz oldu mu? -
henüz hiçbir görüşme yapmadım. sizlere danışmak istedim.
şöyle bir durum var. satış sözleşmesine göre; ürünün ideefixe'te tekrar başka birine satılmasına engel bir durum yok. ama benim kullanılmamış bir ürün alma hakkım da var öyle değil mi. müşteri hizmetleriyle iletişime geçmekte yarar var en azından. böyle bir olayla karşılaşan başka biri yok mu? -
bence sıfırla değiştir.sıfır parasına geri verilmiş bir tel almanın manası yok ki parana yazık -
düşündüm taşındım, araştırdım. geri göndermeyeceğim. göndersem kargo parası benden. gecikecek bir sürü görüşme vs... sonra gelecek telefonun bozuk çıkma ihtimali de var. şeffaf koruma bandına kadar dokunulmamış. en ufak bir çizik görsem hiç düşünmez yollardım geri.
şimdi dikkat ettim gelen pil 750 değil 820 mAh. sorun olur mu acaba???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 22 Aralık 2006; 17:31:59 > -
yk yk daha iii -
7 gün içerisinde Mesafeli Satışlara İlişkin Cayma Hakkını Kullanmak istiyorum diye başvurman yeterli olacaktır.
Başvurunuda hem yazılı (Faks) hemde e-posta olarak yap.
Genpa sitesinde her urunun altında yazan bilgi .
Ürün İade ve Değiştirme
Satın aldığınız ürünleri orijinal ambalajında ve hasarsız , kullanılmamış olması koşuluyla eksiksiz olarak teslimat tarihinden itibaren 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- imei kimlik bilgileri değiştirildi mesajı
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- telefon ekranı neden yanıp söner
- samsung duos tuşlu telefon ses yükseltme
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- 7.2 inç telefonlar
- 18000 mah telefon
- iphone x çıkış tarihi
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X