Şimdi Ara

edit..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yardım edenlere teşekkür ederim, sorun çözüldü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 26 Şubat 2007; 15:41:16 >

• Kargo kapınıza geldiğinde daha dikkatli olabilirdiniz.

Bu tür alışverişlerimde kargo görevlisinden rica ederim ve bekletirim.
    Ürünün kutusunda dediğiniz gibi bir durum varsa bunu ilgili görevliye izah ederek tutanak tutulması gerekiyorsa şahit göstererek tutanak tutturarak ürün iadesini anında kargo görevlisine yaparım. Sözleşmenizde bu şekilde bir madde bulunuyor.

Müşteri hizmetleri ile bir görüşmeniz oldu mu?
  • henüz hiçbir görüşme yapmadım. sizlere danışmak istedim.

şöyle bir durum var. satış sözleşmesine göre; ürünün ideefixe'te tekrar başka birine satılmasına engel bir durum yok. ama benim kullanılmamış bir ürün alma hakkım da var öyle değil mi. müşteri hizmetleriyle iletişime geçmekte yarar var en azından. böyle bir olayla karşılaşan başka biri yok mu?
  • bence sıfırla değiştir.sıfır parasına geri verilmiş bir tel almanın manası yok ki parana yazık
  • düşündüm taşındım, araştırdım. geri göndermeyeceğim. göndersem kargo parası benden. gecikecek bir sürü görüşme vs... sonra gelecek telefonun bozuk çıkma ihtimali de var. şeffaf koruma bandına kadar dokunulmamış. en ufak bir çizik görsem hiç düşünmez yollardım geri.

şimdi dikkat ettim gelen pil 750 değil 820 mAh. sorun olur mu acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 22 Aralık 2006; 17:31:59 >
  • yk yk daha iii
  • 7 gün içerisinde Mesafeli Satışlara İlişkin Cayma Hakkını Kullanmak istiyorum diye başvurman yeterli olacaktır.
    Başvurunuda hem yazılı (Faks) hemde e-posta olarak yap.

Genpa sitesinde her urunun altında yazan bilgi .

Ürün İade ve Değiştirme
    Satın aldığınız ürünleri orijinal ambalajında ve hasarsız , kullanılmamış olması koşuluyla eksiksiz olarak teslimat tarihinden itibaren 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.