Şimdi Ara

Edit (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkinda hayirlisi olsun dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancagız kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim tebrik ederim.

• İnce Uçlu Şarj Aleti İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)) asıl zorluk başlıyor intibakta napacaz bakalim

• Birgün yönetimin başına geçersen Polis e ihtiyaç duyulmayacak bir toplum yaratmaya çalış. Polis devleti olursak cezaevinde ve dışarısında daha çok suçlu olur. Ayrıca polislik sandığın gibi bir meslek değil, kendini ezik hissetmeye başlaman yakında gerçekleşecektir. Ülkedeki adaletsizliği zengin ve fakir olarak ifade veren insanları gördükçe daha iyi anlayacaksın. Ayrıca tertemiz dünyanı suçluların arasında geçirdikçe karartacaksın. Temiz duygularını aşık olma sevme sevilme iyilik etme gibi en saf duygulardan arınacaksın. Allah yardımcın olsun. Çok şükür 2. ayımda istifa ettim bu illet meslekten. Herşey o kadar kötü idiki. Tüm günüm tecavüzcüler, katiller, 17 yaşında olup 13 yaşında ki çocuklara tecavüz edenleri, 16 yaşında olup insanları 30 yerinden bıçaklayanları görerecek geçiriyordum. Bu dünyada en ufak bi güzelliğin ve iyiliğin olmadığını ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım. Daha sonra ne vatan ne insan sevgisi kalıyor insanda. Hatta kendimi şu an bile insandan saymıyorum. Asla ve asla ne kimseyi gençlik yıllarımda ki gibi sevebileceğim nede sevilebileceğim.

• gryp2100 G kullanıcısına yanıt
    Malesef kendini başka meslekte hayal edemiyorum .bütün bunlara psikolojik olarak kendimi hazır ettim zaten.

Bütün gayretimle mesleğime sarılacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

Birgün yönetimin başına geçersen Polis e ihtiyaç duyulmayacak bir toplum yaratmaya çalış. Polis devleti olursak cezaevinde ve dışarısında daha çok suçlu olur. Ayrıca polislik sandığın gibi bir meslek değil, kendini ezik hissetmeye başlaman yakında gerçekleşecektir. Ülkedeki adaletsizliği zengin ve fakir olarak ifade veren insanları gördükçe daha iyi anlayacaksın. Ayrıca tertemiz dünyanı suçluların arasında geçirdikçe karartacaksın. Temiz duygularını aşık olma sevme sevilme iyilik etme gibi en saf duygulardan arınacaksın. Allah yardımcın olsun. Çok şükür 2. ayımda istifa ettim bu illet meslekten. Herşey o kadar kötü idiki. Tüm günüm tecavüzcüler, katiller, 17 yaşında olup 13 yaşında ki çocuklara tecavüz edenleri, 16 yaşında olup insanları 30 yerinden bıçaklayanları görerecek geçiriyordum. Bu dünyada en ufak bi güzelliğin ve iyiliğin olmadığını ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım. Daha sonra ne vatan ne insan sevgisi kalıyor insanda. Hatta kendimi şu an bile insandan saymıyorum. Asla ve asla ne kimseyi gençlik yıllarımda ki gibi sevebileceğim nede sevilebileceğim.

geçmiş olsun ne kadar tazminat ödedin hangi birimde çalışıyordun.

• Hocam şimdi senin ego polis olunca bi milyon artar

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Boşuna bloklamamışım seni. Konu dışına doğru devam et

• Seni beni bloklaman bir lütuftur bu iyiliginiz için teşekkürler

Dedigim gibi sizin egonuz daha polis olmadan artmış

• Cancagız kullanıcısına yanıt
    Yokmuş gibi davran hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.