Şimdi Ara

edit: [alındı-fotolar geldi] 2001 marea nasıldır yarın alıyorum acil cevap? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satan ne sevinir derken neyi kastettiniz hocam anlamadim 16 cok mu bu araba icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krts42 kullanıcısına yanıt
    hocam guzel de km 180 bin kusurde bende biraz km takintisi var

• haliban H kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder hocam 180 bin çok değil benzinli bir araç için ama siz bilirsiniz..yinede o arabaya 16 bin çok fazla söyliyim..

• kardeş 16 gerçekten fazxla ilanın linkini yolalrmısın ? 14 bin normal sx için 12 normal 16ya makyajlı kasa bulabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2002-efsane-marea-sahibinden-orjinal-cok-temiz-201626914/detay
  • 16 000 e marea alınmaz, ya da marea mı şahinden hallice

ise

konu sahibine alternatif modellerin ilanlarını gönderin de adama yardımcı olun bari kıyas yapsın.
    http://www.sahibinden.com/fiat-marea-1.6-elx?a5_min=2001&a4_max=140000&a5_max=2001 hocam aynı özellikte benzer ilanlar arabanın ederi 16 olmayabilir ama hiç 16 dan aşağı veren de yok doğru dürüst
  • xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hic piyasaya bakiyormusun?2004 model olup kazasiz ve yuksek km olmayan araci 16 bine nasil bulcan bana bi anlatsana!!1998 clioya,1999 Accent 1.5 e cekiyolar o parayi ki arabalarda abs ble genelde olmuyor

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    hocam arabanın linki yoktahttp://www.sahibinden.com/fiat-marea-1.6-elx?a5_min=2001&a4_max=140000&a5_max=2001 şöyle bi bak istersen
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/fiat-marea?a5_min=2003&a4_max=140000&a5_max=2004 bu da 2003 2004 model ilanları hocam
    Otomatigi ni al satamazsin yada manueli 14 iken otomatigni 11 e zararla satarsn komple boyali tavani degismis arabayi 11e alirsin ama kazasiz boyasz Mareayi bana 11 e bul esek olup aniririm

• Böyle iddialı konuşma anırtırım seni rezil olursun..yalan konuşacak halim yok..

Dün sana yollamıştım bir tane ilan..

• 5YIL ONCE 3500TL YE SATMISTIK CONTASI YANIKTI

SÜREKLİ SANSİZMANİ BOZULURDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

Yukarıdaki arkadaş güzel bilgiler vermiş eklemem gerekirse benim de,

Piyasadaki birçok 1.6 motordan daha performanslıdır, merak etmeyin performans konusunda araç sizi hiç üzmez. Ayrıca rolanti dalgalanma sorunu gibi problemlerin çözümü var. Bu araçtaki tek sıkıntılardan biri zaten.

16.000 tl'yi biraz daha kırdırabilirseniz iyi olur, eğer mareanin önünde vw,honda , toyota logosu olsaydı şu an en az 22-25 milyar arasına satılıyordu. Parça konusunda sıkıntınız olmasın. parçaları gayet ucuz ve bolca bulunabiliyor :)

2001 avensisim var. Önünde toyota logosu var. Araç olarak, donanım, motor olarak marea ile siz bile kıyaslamazsınız diye düşünüyorum. Fiyatı da 18 - 20 bin arası gidiyor??

İnsanlar logoya değil, piyasa arabasına para veriyor. Toyotanın camry gibi araçları ölü fiyata gidiyor. 2004 modelini 26bine alacaktım neredeyse, donanım ve araç olarak sıfır araçlara değişmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: haliban

satan ne sevinir derken neyi kastettiniz hocam anlamadim 16 cok mu bu araba icin?

tabiki çok komşum 2004 model kazasız mareayı 14.5 liraya vermişti sen 2001ine 16 vereceksin kaldı ki bunlar çok değil bir sene önce 12 13 lira arasındaydı ve 2001 model marealar pek tutulmaz genelde bence çok yanlış bir seçim yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Hocam sen hic piyasaya bakiyormusun?2004 model olup kazasiz ve yuksek km olmayan araci 16 bine nasil bulcan bana bi anlatsana!!1998 clioya,1999 Accent 1.5 e cekiyolar o parayi ki arabalarda abs ble genelde olmuyor

Troll müsün kardesim ! 2004 mareanin edecegi odur.daha yeni 2005 EXCLUSIVE paketini 16 ya aldik.

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Sallama olmuş yorum;Astra H Eleganece'tan sonra bindim bu araca 6 ay kadar,yemin ediyorum fiyatının aracı değil,motor inanılmaz sessiz,performansı gayet tatminkar,direksiyon yumuşak,otomatik kliması,aux desteği,2 hava yastığı,4 cam otomatik vs.Ön takım dışında masraf çıkarmadı bana(z rot salıncak falan),yol tutuşu da gayet iyi.
    O fiyata bulunabilecek C sınıfı araç sayısı az.
    Aralık'ta 2002 model ELX kazasız,birkaç parça boyalı(çizikten) Temmuz'da 16500'e aldım,Aralık'ta arkadaşıma 16250'ye sattım.Araç çok temizdi,83bin km'de idi..İlan 3 gün kaldı yayında,20 favori vardı,Muğla'dan Isparta'dan bile arayanlar oldu,en son bulunduğum ilden(Antalya) birisiyle 16400'e anlaşmışken arkadaşım bana sat dedi,ona verdim.
    Fikir vermesi açısından yazayım istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0761

Aralık'ta 2002 model ELX kazasız,birkaç parça boyalı(çizikten) Temmuz'da 16500'e aldım,Aralık'ta arkadaşıma 16250'ye sattım.Araç çok temizdi,83bin km'de idi..İlan 3 gün kaldı yayında,20 favori vardı,Muğla'dan Isparta'dan bile arayanlar oldu,en son bulunduğum ilden(Antalya) birisiyle 16400'e anlaşmışken arkadaşım bana sat dedi,ona verdim.
    Fikir vermesi açısından yazayım istedim.

20 favori
    ibretlik paylaşım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.