Şimdi Ara

Edit: Güncel olmayan konu. Başlık silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Güncel olmayan konu. Başlık silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 12 Şubat 2021; 19:3:50 >

• Paylaşım için taşekkürler. Hemen belgelerime aldım
  • Tebrik ediyorum Çok Açıklayıcı ve Yararlı bir çalışma olmuş
  • Yukarıda gösterilen uygulamaları nasıl iptal edebiliriz.Yani fabrika ayarlarına dönmek içinde bir bilgi verebilirmisin?Ben yukarıdan bir kaç maddeyi uyguladım işlemcim ısınmaya başladı.Şimdi vazgectim.Sadece bir komutla eski haline döndürebilirmiyiz?
  • ewt güsel olmuş
  • Güzel paylaşım
  • tşk ederisss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ellerine sağlık, ama renklendirere falan böyle daha derli toplu bir hale getirebilirsin.
  • Sağol Dostum Güzel Paylaşım
  • sağolasın güzel hakkaten
  • Güzel paylaşım ellerine sağlık...
  • 321546 kere verildi arama motorlarınım kullanın.bu arada copy paste bu alıntıdır ibaresi ekle.
  • dostlar alıntı malıntı önemli degil bi çok arkadaş bulamaz eline salık kardeş alıntıda olsa bilgiyi paylaşmak iyidir........
  • çok yararlı bilgiler.

ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumituran -- 12 Aralık 2006; 14:32:34 >
  • evet emeğe haksızlık etmeyelim, bunlarıwww.dersindir.com dan derledim. ama bilgi evrenseldir, belki bir arkadaşın işine lazım olabilir diye ekledim. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalbasaran

evet emeğe haksızlık etmeyelim, bunlarıwww.dersindir.com dan derledim. ama bilgi evrenseldir, belki bir arkadaşın işine lazım olabilir diye ekledim. kolay gelsin..

Eyvallah, ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 12 Aralık 2006; 19:45:34 >
  • regetit yazılmış başta regedit olacak ufak bir hata
  • sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.