Şimdi Ara

Eds hiz limiti altinda flash patlamasi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
167.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ceza gelmedi, gerede bağlantısındakiler rahat olsun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir-İstanbul dönüşlerimde bir birimizi görünce ikimizde selamlaşıp geçiyoruz.Daha doğrusu ben geçiyorum o hep sabit.

Daha önceki postu yazdığımda ilk defa ışık çakmasının tedirginliğiyle yazmıştım.

İçiniz rahat olsun meret biraz huysuz ama niyeti kötü değil.

Defalarca geçtim sorun yok.
  • Ben de bu enteresanlığı Bugün yaşayıp buraya düştüm , Allahtan siz değerli forumdaşlar varsınız içim rahatladı , az buz bişey de kesmiyor meret

110 limit görünce hemen düştüm flash patladığında kesinlikle 100 ün altında idim .

• Bozüyük de ceza yemişim, flash patladı ve cezası 1 ay sonra yansıdı.

hızım 103 imiş buna rağmen 430 lira ceza gelmiş. orda hız sınırı 90 mi yoksa 110 mu ?

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

Bozüyük çevre yolundaysa orada sınır 90, üst limit 99, sen %10'luk tolere sınırını geçtiğin için ilk basamaktan ceza yemişsin. Şehirlerarası yol gibi 110'la alışmış gidiyor insanlar ama EDS tabelasında yazıyor, hatta çevre yolundaki köprülerde kameralar da var.

• Arkadaslar hortlatmış olayım. Dün gece ezine girişi istanbul-izmir yönü 70 tabela olan yerde 68 cc ile flas patladı. Yazildi mi ceza bana bilemiyorum. Fikriniz nedir? Hiz limiti 50 diyenler var yada herkese patlıyor ayiklaniyor diyenler var.

• 2018 yılında memleketime giderken banada kırmızı renk flaş patlamıştı ancak bununla ilgili herhangi bir ceza da gelmedi.

• Rengi farkediyor mu bilmiyorum ama hanımla gecerken tavşan gibi kalakaldik 

• baronofhell kullanıcısına yanıt

Geçen hafta tam ters istikamette bana da flaş patladı. Limit 70 yazıyordu. 60-65 arasında cc gidiyordum. Size ezine mobesada ceza dönüşü oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.