Edu 4 yıllık imzayı attı! Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Edu Dracena ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında yapılan ve asbaşkan Mahmut Uslu ile genel sekreter Vedat Olcay'ın hazır bulunduğu imza töreninde Edu, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Edu, ''100. yılda bu formayı giymek bana gurur verecek. Umarım bana olan ilgiyi boşa çıkartmam'' dedi.
Hedeflerinin lig ve UEFA Kupası şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, şöyle konuştu:
''Hocamız Zico ve takım arkadaşlarımla beraber hedeflerimiz olan lig ve UEFA Kupası şampiyonluğu kazanmak ve gelecek yıl da Şampiyonlar Ligi'nde en üst seviyeye çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz taraftarımızın da desteğiyle saha içinde bütün hırsımızı ortaya koyup, bütün başarıları kazanacağız.''
Edu, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını ifade ederek, ''Buraya geldiğimde aklımda olan tek şey burada şampiyonluklar yaşamak. Umarım bu sözleşme 4 sene ile kalmaz, oynayabildiğim kadar bu kulüpte oynarım'' diye konuştu.
Edu, asıl yerinin stoper mevkii olduğunu ve burada oynamayı tercih ettiğini söyledi. Brezilyalı futbolcu ismi ile ilgili bir soru üzerine, giydiği Fenerbahçe formasının arkasında da yazdığı gibi isminin ''Edu Dracena'' olduğunu kaydetti. Edu, imza törenine 36 numaralı Fenerbahçe forması ile katıldı.
USLU: ''LUCİANO'NUN TALEBİYLE BU TRANSFERİ YAPTIK''
Asbaşkan Mahmut Uslu, sakatlığı bulunan Luciano'nun da isteğiyle Edu'yu transfer ettiklerini söyledi.
Luciano'nun kendileriyle yaptığı görüşmede, ''Sakatlığım dolayısıyla 100. yılda faydalı olamayacağım'' dediğini belirten Uslu, ''Luciano'nun talebi üzerine böyle bir girişimde bulunduk ve Edu'yu transfer ettik. Luciano'nun sözleşmesi henüz feshedilmedi. Kendisi bugün Villarreal ile görüşmeye gitti'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''Luciano'nun sözleşmesi feshedilmeden Deivid ile sözleşme imzalayamayacaksınız, değil mi'' şeklindeki sorusu üzerine Mahmut Uslu, ''Luciano'nun durumu yarın akşam netleşecek. Onu yarın sorarsınız'' diye cevap verdi.
Edu'nun Brezilya'nın önemli stoperlerinden biri olduğunu anlatan Mahmut Uslu, şöyle devam etti:
''Bir sene önce sakatlık geçirmişti. Cruzeiro'da Alex ve Deivid beraber oynadılar. Bu yüzden uyum sorununu çabuk atlatırlar. Lige verilen arayı değerlendirip, çok iyi bir takım olacağız. Yerli oyuncularımız gerek Tuncay, gerek Ümit, gerekse Tümer ile gelen yabancıları iyi kaynaştırıp, 100. yılımızda Avrupa'da kupayı kaldıracağız.''
Uslu, transferleri neden daha önce yapmadıklarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Daha önce yapamazdık, 6 yabancımız vardı. Aurelio Türk oldu, Anelka gitti, Luciano sakatlandı ve biz de transferleri yaptık. Yoksa Nobre'yi yolladıktan sonra bir tane hakkımız vardı ona da Lugano'yu aldık. Takımı finale kalınca gelemedi. Önce alabilme imkanımız olsa alırdık. 2 tane transferle Şampiyonlar Ligi elemesini oynamayı biz de isterdik.'' Mahmut Uslu, artık transferi tamamladıklarını, şu anda herhangi başka bir transferin olmadığını söyledi.
Bir gazetecinin, ''Kuddusi Müftüoğlu'na 4 maç ceza verilmiş. Bu konuda ne diyorsunuz?'' sorusuna Uslu, ''Az verilmiş'' dedi.
Edu, imza töreninden sonra sahada basın mensuplarına poz verip, Fenerium Mağazasını gezdi.
Fenerbahce'ye hayırlı olsun
hayırlı olmasını dilerim... bizim yönetimde umarım ağzını açacağına bu haberlere bakıp adamakıllı bir transfer yapar...beşiktaş dünyaları aldı, fener ha keza alıyo işte..bizimkiler de bi transfer yapsın artık sonrada destek verin, tamam verelimde sende yönetim olarak üzerine düşenleri yap değil mi..insan maç izleyince yeni bir heyecan istiyo yeni sezonda...demiyoruz ki 3 yabancı alın..bir tane alın bize yetecek..neyse konuyu dağıtmayalım..çok dertliyim çok..fenerbahçelilere hayırlı olsun ne diyelim...
saygılar...
hayirli olsun. iyi bir transfer olsa gerek.
artık bu kadroyla ezicez.....
transfer ve topic rekoru kırmakta kararlısınız demek.
iki saatdir şu transfer haberlerini bir başlık altında toplansada konu kirliliği olmasın diyoruz ama okuyan kim
enazından gövde gösterinizi orada yapınız.Daha mütevazi olur.
abi adam bizim mah ın delisi kıvança benziyo gittim sordum kıvanç abi böle böle sana benziyo diye aldığım cevap şuydu -tanımam etmem.ismimin de yan yana anılmasını istemem
quote:
Orjinalden alıntı: SezaiAgbi
abi adam bizim mah ın delisi kıvança benziyo gittim sordum kıvanç abi böle böle sana benziyo diye aldığım cevap şuydu -tanımam etmem.ismimin de yan yana anılmasını istemem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme