Şimdi Ara

edward norton (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Alfonso

quote:

Orjinalden alıntı: cezve
    edward norton da iyidir hostur da robert de niro bir efsanedir yaw..

cezveye aynen katılıyorum.Kızgın Boğa, Taxi Driver, Bir Zamanlar Amerika - artık çok piyasada bulunan ve ekranlarda yayınlanan filmler olmadığı için, kimse Robert de Niro'yu saymıyor. (tabi saymamakta da haklı, adam ne kadar büyük oyuncuysa, bir o kadar da HER FİLMDE OYNUYOR. Abidik gubidik filmlerde bile karşımıza çıkıyor. Ee tabi o filmi izleyen bir insan da Robert de Niro'yu sıradan bir oyuncu zannediyor). Ama bu üç filmi izleyip de hala "ben Robert abiyi ilk 3üme almam" diyen varsa saygı duyarım. İzlemeden yorum yapmayalım.

3-4 yıl kadar önce bir Amerikan dergisi yaşayan en büyük 3 oyuncuyu seçmişti.

1- Robert de Niro
    2- Al Pacino
    3- Jack Nicholson

idi. Scarface'teki Al Pacino'yu, Shining'deki Jack Nicholson'u izleyince insan hak veriyor listeye.

Ama bana sorsanız, bir numaraya Peter Sellers'ı koyarım. İlk beşe Johny Depp'i MUTLAKA alırım.

Bir de Geoffrey Rush diye bir adam var. Shine'ı ve Quills'i izleyenler hatırlar. Hatta Karayip Korsanları'nda da oynadı. Onu da özel sevgimden ötürü koyarım.

Edward Norton'a gelince... Bence de çok iyi oyuncu. Ama galiba birkaç filmini daha görmemiz gerekiyor. Başka başka rollere çıksın bakalım altından kalkabiliyor mu. (haa, bence de kalkacaktır ama diyorum ki zirveye koymak için erken). Dediklerim Bradd Pitt için de geçerli. Bu durumda benim zirvem şöyle oluyor:

1. Peter Sellers
    2. Robert de Niro
    3. Şener Şen
    3. Johny Depp
    4. Jack Nicholson
    5. Geoffrey Rush
    6. Al Pacino

Ayrıca James Dean, Marlon Brando, Brad Pitt gibi insanlar da var, bu listeyi yapınca biraz vicdan azabı da hissettim. Onları da çok beğenirim.

Şener Şen garip gelebilir. Ama değil bence. O da dünya çapında oyuncu.

SON: 11 Eylül'den sonra 11 Eylül'ü 11 yönetmenin kısa filmiyle anlatan bir film gelmişti. Edward Norton hayranları, bir zahmet o filmi izlesinler. Edward Norton'un çektiği film gerçekten ÇOK GÜZEL... kendisi oynamıyor ama çok güzel bir öykü bulmuş ve çekmiş. O yüzden saygım büyük.

SON NOT: bak şimdi hatırladım. İyi Kötü Çirkin'de çirkini oynayan adama da saygım sonsuzdur.. Ohhoo.. liste uzayacak gidecek gibi gözüküyor..

eli walach onun adi, iyi kotu cirkin deki favori elemanim cirkindir.. ayrica aslinda dikkatli gozler icin bir detay vereyim; son godfather da joey zaza ya michael corleone yi satan, corleone lerin aile dostu ve is ortagi don altobello, eli wallach in yani cirkinin ta kendisidir...

ayrica de niro hakkindaki goruslerine de katiliyorum. detaylara dikkat edenler fark etmislerdir; acayip bir havasi var, her karaktere kendi havasini katiyor, her rolde bu ayni hava var ama karakter tamamen farkli. ve onlarca farkli rolde izlememize ragmen hic birinde bu robert de niro dur, karakteri rol geregi yapmistir diyemiyorsun. adam yaslaniyor zaman geciyor ama de niro yu zorlayacak(hos zorlayamaz ya) soyle saglam bir film cikmiyor.. zaman geciyor surda ne kadar daha izleyebiliriz ki... bu adamin olmemesi lazim yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 23 Kasım 2004, 1:53:44 >

• selma hayek ile berabermiş bu arada.
    adam karizmatikte aynı zamnda.baksana selma hayek ya ....
  • Johnny depp!!
    johnny depp!!
    johnny depp!!

ama edward'ı da severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Kasım 2004, 11:02:11 >
  • selma hayek güsel mi
    quote:

Orjinalden alıntı: ulas

selma hayek ile berabermiş bu arada.
    adam karizmatikte aynı zamnda.baksana selma hayek ya ....
  • Benim icin kesinlikle En buyuk Aktor Robert De Niro dur. Edward Norton da gencler icinde en iyisi bence.
    Robert De Niro muthis karakterler yaratmistir. Taxi Driver i izleyip de kim o karakteri unutabilirki, yada Korku burnundaki piskopati. SIKI DOSTLAR daki arkani donemeyecegin mafya adamini, Anlat Bakalim daki komik mafya babasini, Bence Komedi de cok yakisiyor Robert Abimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 25 Kasım 2004, 12:19:29 >
  • zevkleri değişir dostum ama
    bence bomba gibi bir esmer
    desperadoda oynuyordu antony banderas ile belki bilirsin
  • ewt biliyorm o filmde oynadıını ama dediin gibi zevk meselesi...
  • bruce wills
  • Anthonio Bandares
    Jony Depp
    Bruce Wills
    Al Pacino
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.