Şimdi Ara

eee amdler bitti peki ya şimdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maxtreme66

kimi sarışın sever kimi esmer kimi de benim gibi çılgın olanları Muhahahaa

Millet peetium dört peşinde koşarkene biz yolumuzu çizmiş Athlon XP dlt3c peşinde koşardık. İşte o zamanlar " ÇILGIN ! " bize, diyorlardı..

Sizin gibi " çılgın severler " neredeydi o zamanlaaarrr....?..ama artık, şimdi sıra sizde...

Bugün haalaaaaa intelin peşinde koşanlara " Çılgın ! " diyorlar artık..

Devir değişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 28 Aralık 2005 22:22:27 >

• Soket 940 lar geliyor ve şimdiki amd ler ucuzluyor.Stokları eritip zarar etmemek istiyorlar.
    Stoklar bitince düşük fiyattan tekrar getirecekler.
  • Bide kaynak koysanda kimsede şüphe kalmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: celchuk

arkadaşlar hergun amdnin bi modeli stoklarda tukeniyo napacaz intele mi dönsek .arkadaşlar şuan hepsiburadada amd 64 4000,3800,3000,3200 yok.

4800+ alın.
  • stokların bitmesi sadece yeni yıla girilmesiyle alakalı.piyasada ne para donuo nede yeni urunler cıkıyor.firmalar yeni yılı bekliyorlar.biraz bekleyin 2006 basına tum parcalar tekrar stoklara girmeye baslayacaktır...
  • Herkes tatilde yurtdışında...

Kimse çalışmıyor..

nakliyeciler tatilde, fabrikalar tatilde...

Millet hababam yiyor, içiyor,dans ediyor, eğleniyor...

Ocağın 15inden sonra piyasa düzelir.
  • em_tech arkadasım konuyu ben açtım konunun ilk msjını okusan anlarsın benim tespitim referans olarak hepsiburada ve ekonomikticareti göstermişim ama sizin derdiğiniz tabiki herzamanki gibi bağcıyı dövmek.
  • INTEL diyorum başka birşeyde demıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Semender

INTEL diyorum başka birşeyde demıyorum...

Hocam idle'de sıcaklık kaç?Onu bi yazsana!Odayı ısıtıyodur intel işlemcin senin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner***

Sonuna Kdr İntel Bee Kim tutar İnteli İlk pc çıkdıgında İntel di Sonuna kadar Yine İntel Kim derse Desin

boynuz kulağı geçermiş...
    sende neden AMD stokta bulunmuyor?
    demek ki çok satıyor..
  • yılbaşı öncesi hele hele bayram önceki hiç bi aklı başında ithalatçı mal çekmez/mal getirmez. 10 gün 15 gün yatırmak malı pek zekice diil çünkü. bayramdan sonra dökülürler yine, sakin sakin bekleyin.
  • vala amd ye az yatırım yapan dıstrubıtorlere kızacaksınız bol bol intel cekmeselerde 1 amd ye karsı 100 intel cekersen amd stok olmayınca ıntel kalır tabi
  • peki bir konuya açıklık getirelim..
    diyelim ki ben yeni bir pc alacam ama bunu yılbaşından sonra mı? yoksa kurbandan sonra mı alalım?
    yoksa hiç durmadan şimdi mi?
    fiyatlarda bir düşüş olacak mı?
  • fıyatlarda daha dusu bekleme.......zaten taban fıyatta.....
  • fiyatlar düşmez bayramdan sonra deliler gibi. ama şimdi stoka yeni giriş olmaz. bulabiliyosan istediğin parçayı alabilirsin.
  • dogru amdnin deyil dıstrubıtorlerin suçu bu adamlar piyasayı bilmiyor az mal cekiyor milleti uğraştırıyorlar müşteri var mal yok ya garip ülkem ticareti adamlar para kazanmak istemiyor galiba "fazla para adamı bozar" diye bozulmak istemiyor garipler
    quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

vala amd ye az yatırım yapan dıstrubıtorlere kızacaksınız bol bol intel cekmeselerde 1 amd ye karsı 100 intel cekersen amd stok olmayınca ıntel kalır tabi
  • arkadaşlar yılın basıyla sonuyla alakalı bir durum oldugunu zannetmiyorum.çünkü noel bitek amdyimi vurdu arkadaş benim tek anladıgım şu amd kazandığı bu buyuk karizmanın ve yakaladıgı rüzgarı sonuna kadar değerlendirmek istiyor.şuan herkes 3000 yerine 3200 ,3200 yerine 3500 ,3500 yerine 3800 alıyor amd stoklarını tamamen eriyor.vede stoklar eriyince yeni bi rüzgarla devamını getirecek.
  • AMDİNTEL

• quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

AMDİNTEL

FB GS
    ondan mı bu rekabet?

• buyrun golddan gelen şimdiki msj :)
    29 aralık perşembe

MERHABA
    PAZARTESİ STOKTA OLUR
    SAYGILAR..
    ON-LINE DEPARTMAN---------------

Filiz DAĞLI
    On-Line Müşteri Temsilcisi
    GOLD COMPUTER
    Osmanağa mh. Başçavuş sk. Emintaş İş Hanı
    No : 9 / 203 Kadıköy / İstanbul
    Dahili Tel No : 0 216 542 00 00 ( 2083 / 2084 )
    Direk Tel No : 0 216 542 00 83
    Web :www.gold.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.